Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Evet senin yaşın henüz çok genç, maddi anlamda daha iyi bir ortamda bebeğini dünyaya getirmek istemen de çok doğal ve mantıklı. İnşaallah uzun sürmez de en kısa zamanda sende kavuşursun bebeğine.

yaşımda müsait beklemeye..
daha gezilecek görülecek yerler var azcık daha beklesin gelmek için.

sağol cnm
akşam olsun gıdek yaa:)
valla kopuyoo her yerımm
bi iş yapmasam desemde iş bıtmıyorkı
bende öle üşengeç oldum yemek falan yapmyom zaten yenmıyorda öle işte cok tembel gördum kendımısende tembellık etmışsın
barı 30 dk önce uyansanda hepsını edeydın
tabı bıterse
ayy ben öldum yaa cok sıcaktı bıde piştımm
nevresımı ütülemeyı unutmuşum baktım odada bana bakıyy aman dedım bgunde onu ütüluycemm

yolun çaresı yok 5 serıtlı koca yolda bı dönüş var adamlar 4 şerıdı ıhlal edıo bıze 1 serıt kalıyorkı 5 yol o yola bağlanıoo bıde metro çalışması başladı kapandı 2 şert
her akşam dua edıomm
aman yol acık olsun dıye
kkoceme dıyem helıkopter kıralasın

bu yollar çok kötü falan bizi orada haliç kapatıldı tüm herkes açılan balat köprüsünü kullanıyor.
sabah normalde 10 dk gittiğim yolu şimdi 45 dk falan buluyor. bide ne zaman açık ne zaman kapalı olacağı belli olmuyor.
mecbur erken yola çıkıyorum bu sabah açıktı mesela 8:30da geldim eylüle kadar böyleymiş Ramazan da yandık artık, daha fena bir trafik olur

h geldın cnm
resım yok mu
eğlenmışsındır umarım nerelere gıttın

brck sende h geldın cnmm
valla ben bılmım

ya ramazan dedın de benı heycan sardı sahur vaktı uyanıyorum raamzan gelse ne etcembılmemburnum taze pıde kokusunu özledı ve o ezan sesınıayy ne güzel bı aydayızz
ramazan gelmedende hava serınledı ınş Rabbım yardımcı olacak her konuda

erken cıkma şansınız var mı
benım evim cok uzak ve dedığım yol kesın tıkalı olcek köprü gıbı mubarek
ınş erken yollarlar

aynen benim içimde de bir sevinç var oruç tutmayı özlediğimi hissediyorum. çok güzel bir ay.
İnşallah erken gönderir bilmiyorum bizimkine belli olmaz canı isterse yollar istemezse son dk bile çıkartmaz bakıcaz artık.
ilk günü zor oluyor sadece 1 gün önceden yemeğimi falan yaparım, ben rahat ederim sonra alışıyorum canım hiç birşey istemiyor.

bızımkılerde der daha 1,5 saat var yetışırsın dıye yollamazlar bılmezlerkı yolda zaten gecıoo zaman
akşam 9 da evdeydımm
sahurda hep kahvaltı ederızde yemek olarak buluruz bişiler
bızden garu olur hepsının üstesınden gelırızz

dün annem kaç kez aramış duymamışım ölede yorgundumkı gerı dönmedımbugun bı arayımm

aynen ama hiç bu eve gidecek yemek yapacak zaten oruçlu demezler geçen sene bizi 1 saat erken yolladı.
baktı hepimiz aptal gibi geziyoruz belli saatten sonra artık kafa basmıyordu. gidin dedi ama bu kez saat çok geç yollamaya da bilir.
aynen ya hallederiz 1 hafta sonrasında normal gibi geliyor gece kalk sahur akşam iftar derken bi bakıyorsun 30 gün gelmşi geçmiş.

saolun kızlar tatil güzel geçmezmi iyi geçti tabi,bebiş yüzünden çok uzaklara gidemedik ,marmara denizide mikrop kapma açısından zengin olduğundan karadaniz sahiline gittik.. zaten ben seviyorum karadenizi tuzsuz ve temiz oluyor..
çok yanmadım çatlarsam belli olmasın die

öğlen güneşinde girmedik denize, gölgede durdum genelde..

saolun canlarım her hastane farklı rakamlar veriyor işte o yüzden para tuzağı olduğu düşündürüyor ya aşağı yukarı aynı olması lazım ne saçma,

birde eskiden yoktu böyle testler yeni türedi..doktorum hastanenin müdür yardımcısı o yüzden de işkilleniyorum işte,
biricik bahsettiğin ikili test sanırım ense ölçümü olan işte yaptırmışsın yani sanırım..ayhh bilemiyorum valla..

bir de bazı doktorlar eğer down sendromu olsa aldırırmısın diyor,eğer aldırmıcaksan gerek yok diyormuş..
ben de olsam kıyamam..

birde bazısı öyle diyormuş ama bebek sağlıklı doğuyormuş onca zaman üzüntü çekeceksin hamileliğin tadı kalmayacak...

işte bunlar düşündürüyor,Rabbime havale etsem diyorum.çünkü öğrenince hiç bir faydası yokki tedavisi yok..

h
brck sende h geldın cnmm
valla ben bılmım
hoşbuldum cnmm

cnm sadece ense kalınlığını ölçmüştü kan almadı.ikilide kan alınıyo bana direk ileriki haftamda 4 lü yaptı ayrıntılı yaptı tekrar.
ama çok korkmuştum yaaa.test sonuçları kötü çıkacak die:18:

cnm ikiside ikili test hem kan hem ultrason,bazı doktorlar birini isteyior işte..

benimki ikisini de istedi..hem kan ile olan hem ultrason yani senin gibi ölçülen..

ikisi yekün o rakamı buluyor işte sen 120 nin üzerine birde kanda baktırsaydın seninde yaklaşık 200 olacaktı..

coturcum nisa hastanesi neredeymiş hemen bakıyorum..

cnm kanla bakılan dörtlü test ve ayrıntılı 120 idi 16.haftamda girdim ben ona sanırım..

diğer ikili die girdiğimede 75 tl verdim ben:26:

Sanırım biz sahurda işe gidip öğlen bırakacağız, geçen sene öyle yaptı k.babam. bu sene bende gelip gitmeyi düşünüyorum, ders çalışmak için. ya aslında iftara yetişip yetişmeme konusunda sorun yok bende, tüm ramazan k.validemlerdeyiz zaten, iyi oluyor, akşama kadar birlikte yapıyorız yemeği artık, arada da dövüşürüz artık herhalde
ramazan ilk günü randevum var, oruç tutamayacağım maalesef yumurtalıklara bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…