- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
nıye o kadar geç
akşam zuzu ile birlikteydik. sonra eve gel çamaşır yıka bitmesini bekle derken saat geçti
günaydınnnnnn
nörüyonussss
geçmişe bakem neler konuştunuz...
günaydınnnnnn
nörüyonussss
güzel geçmiş ama vucudununda dınlenmesı gerekıyo 11 den sonra organların çoğu uyku halınde oluyo tatlım
dıkkat etmeye çalış
bugun yıkardın çamaşırları
akşam zuzu ile birlikteydik. sonra eve gel çamaşır yıka bitmesini bekle derken saat geçti
günaydın?
dün gece 12de eve geldim. 2ye geliyordu yattım. yani yine acayip uykum var :2::2:
10:40 kalktım eve 12:30 vardım deli oldum ya
neden öyle oldu ya. trafik mi çoktu bizde senden 15*20 dk sonra falan kalktık evde çamaşır falan yıkıcam diye.
trafik olsa iyi tramvay at arabası gibi çok yavaştı bide nerden baksan 20 -25 durak
sendemi brütüs :) daha yeni yeni açılıyorum, maliyet muhasebesini çalışıyorumda biraz, kendime getirdi formüller beni
geç mı uyudunn
bende ıyyım cnm hala bacağımda bı ağrı var sankı taş taşıdım sabaha kadarve gecelerı uyyamıyrum sıcaktan değilde ramazan heycanı bı sahur heycanı varkı sorma
günaydın?
dün gece 12de eve geldim. 2ye geliyordu yattım. yani yine acayip uykum var :2::2:
günaydınnnnnn
nörüyonussss
Gunaydınnn hoşgeldinn balll
günaydın kızlarrr
bu arada slm hatunlar
offf o kadar varmıymış vay be epey uzunmuş gerçi akşam saati olduğu için öyle yavaştr yoksa uçuyorlr
bu akşamda yokum evde yarın da misafirim var
bu akşamda beyazları yıkarım ancak ya
aksine erken yatarım hep, benim kocada şikayetçi bu durumdan. sabah kalkmak zor geliyo
offf o kadar varmıymış vay be epey uzunmuş gerçi akşam saati olduğu için öyle yavaştr yoksa uçuyorlr
merhabalar herkese
uzun süreden sonra aranızdayım gerçi şuan amcamlardayım ama
kızıma allah izin verirse 24 temmuzda kavuşuyoruz yani doktorum 24-30 temmuz arası dedi
tam net olarak ayın 17 sinde görüşücez tekrar
evde net var ama çekim gücü iyi değil komşudan çekdik sizler iyisindir inşallah
hepiniizi çokçok öpüyorummm
görüşürüz
dualarınızı esirgemeyin benden
slm kızlar...
hiç geçmişe bakamadan yazayım, yoksa fırsat bulamıyorum..
pek gelemiyorum, nolur kusuruma bakmayın. gelen giden, kızımın uyanması, emmesi, alt değiştirme, arada gaz sancıları, fırsat buldukça dinlenmeye çalışmak...
biraz önce banyosunu yaptırdık ve uyuttuk, annemle başbaşa kaldık, o uzandı bende bi bakayım kızlara dedim..
çok şükür ikimizde iyiyiz, birbirimize alıştık, günlerde geçip gidiyor.. bugün tam 35 günlük olduk teyzeleri..
kızımın iki resmini eklerim birazdan..
cumarteside mevlüdümüzü okuttuk.. feci kalabalıktık, planladığımızdan kat be kat gelen oldu sağolsun.. odalar doldu taştı, oturmaya yer kalmadı, üst ve alt kat komşularım sağolsun hemen sandalye getirdiler, yine yer kalmadı, gençler boş buldukları yerde çömeldiler vallaa:))
çok şükür atlattık geçti gitti oda..
umarım sizlerde iyisinizdir...
hepinizi kocaman öpüyoruzz.....
kızlarrrrr
Çağan hazır annemin kucağındayken ben de sizlere bir bakayım dedim ama yoksunuz yine...
veeeeeeeeeeeee annemden azar işittim...bebeği emzirmeliymişim k.k. nın acelesi yokmuş...eee hiç girmiyorum ki zaten
neyse ben çıkam müsait olunca gelirim yine...
altını al,emzir,gazını çıkart 1 saat geçer zati...
Slmm nasilsinz güzeller oğlumun bugun iki ayı bitti ası olduk yavrum cok ağladı ya of sağlıklı olmaları içn ama cok zor simdide uymaya direniyor bı uyusa rahatlayacak ama yok saatin 2 olmasını bekliyor günlerdir ikide uyuyo saati biliyor sanki :))) benimde uykum erkenden geldi bugun 7den beri ayaktaym pasamla ilgileniyorum
On gündür kardesim yanmdaydi yarin gidicek kalçam yalnız yalnız ahh ahh öptüm sizi simdiden hayirli ramazanlar olsun insalllaaaaahhh Rabb'ime emanetsinizzzzz
oğluşum annemin kucağındayken kısaca yazayım...
idrar yolu enfeksiyonu olmuş bebişim...bu neydi şimdi,niye bizim başımıza geldi bilmem ama yapılan idrar tahlili ile birlikte verilen kültürün sonucu bu şekilde...
önümüze bakacağız mecbur,dr.antibiyotik toz verdi,kaynamış su ile sulandırıp yarım ölçek 12 saatte bir içireceğiz...içebilirse tabi...10 gün kullanıp sonrada tekrar tahlilleri yineleteceğiz...
şuncağız yavruda ne iltihabı bu yahu,neyse Rabbim beterinden korusun...
perşembe günü evde kuran okutacağım kuzuma...malum ramazan geliyor eee bizim 40'mız da pazar doluyor beklemeden yapacağım...
kazak öruyosss
aynen çalışıyokk
ne edek
sen nörüyonn
Gunaydınnn hoşgeldinn balll
günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?