Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

geç mı uyudunn

bende ıyyım cnm hala bacağımda bı ağrı var sankı taş taşıdım sabaha kadarve gecelerı uyyamıyrum sıcaktan değilde ramazan heycanı bı sahur heycanı varkı sorma

aksine erken yatarım hep, benim kocada şikayetçi bu durumdan. sabah kalkmak zor geliyo

günaydın?
dün gece 12de eve geldim. 2ye geliyordu yattım. yani yine acayip uykum var :2::2:

sendemi brütüs :) daha yeni yeni açılıyorum, maliyet muhasebesini çalışıyorumda biraz, kendime getirdi formüller beni

günaydınnnnnn
nörüyonussss

geçmişe bakem neler konuştunuz...

günaydın tatlım, iç güveysinden halliceyim ben sen nasılsın, nasıl gçti günlerin evdeyken

Gunaydınnn hoşgeldinn balll

günaydın kızlarrr

günaydın brck

bu arada slm hatunlar

a.selam zuzu

offf o kadar varmıymış vay be epey uzunmuş gerçi akşam saati olduğu için öyle yavaştr yoksa uçuyorlr

sorma ya ben bile inanamadım birde indikten sonra baya yürüdüm:) birde soğuk tramvay resmen morg gibi millet hırkalarla oturuyodu düşün bende fış fış burnumu çektim dondum:)

bu akşamda yokum evde yarın da misafirim var
bu akşamda beyazları yıkarım ancak ya

otur len azcık totonun üstüne
ıı edıyon gezıon falanda sonra acısı cıkmasın
azcıkta dınlen
abowww

aksine erken yatarım hep, benim kocada şikayetçi bu durumdan. sabah kalkmak zor geliyo

nıye şıkayetcı:)
adamla ılgılenmıyon mu yoksa
benımkı hıc şıkayetcı deılkurtulsam dıye mı bakıo nee
tavık gıbı 10 10:30 arası yatarım
h sonu bıraz daha geço da ctesı aılemle olunca zaman gecıyorum ama öle 1 2 duramım ıstesemde

offf o kadar varmıymış vay be epey uzunmuş gerçi akşam saati olduğu için öyle yavaştr yoksa uçuyorlr

istanbulda hayat cidden zor canım ya, Allah kolaylık versin senin gibi çalışan bayanlara. babam " boğulacaksan büyük denizde boğul " derdi. metropol şehrinin avantajlarıda pekçok ama.

Son düzenleme:

Rabbim yardımcın olsun cnmmmm
gene heyecan bastı beniiiii

Allah kabul etsin cnm...iyi o işide erkenden halletmişsin..
bizim kış ayında olduğu için kuzu 2 aylık olmuştu..uzadıkça uzuyo en güzeli erkenden okutmak...
incim büyümüş mşllh bi fotosunu göremedik...

o günlere gidiyorum siz yazdıkça kışın daha zor yaa
hem emmedi sağ ver gaz sancısı üşütme sıcak tut derken bende bitiyodum
en büyük destekçim anam sağolsun hiç bırakmadı yalnız beni...

casper nan gelceksen gel bende havlu atçam bak topikeee
bu garular doğurdukça gidiyo...
paşan niye okdr az uyuyo anlamadım
ela ilk doğduğu ay nerdeyse 4 saat aralıksız uyuyodu..
sonra sonra az süre ama sık sık uyudu..
şimdi bile yatınca gündüz 2,2,5 saat uyuyo deliksiz..
işllh sizinde düzene girer cnmm

ahh ada ahhhh
bende aynısını yaşadım..kuzum çatlıycak gibi ağlıyodu..gaz sancısı diye geçiştirirken tahlillerde enfeksyon çıktı
merak etme 10 günde geçti o toz antibiyotikle cnm..çok şükür tekrarlamadı..hiç sıkma canını olucak bunlar beterinden saklasın rabbim...

kazak öruyosss
aynen çalışıyokk
ne edek
sen nörüyonn

off böcük sıcak bi yandan yoğunluk öbür yandan napammm

Gunaydınnn hoşgeldinn balll

günaydın kızlarrr

günaydın brck garusu sen nörüyonnn

bu arada kızım 6.ayını doldurduuuuu
çok datlu oldu ya..bilmiyom banamı datlu geliyo ama ölürüm onaaaa

ctesi denize götürdük bayıldı dalgaların ayaklarına çarpmasına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…