- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
pardın ya ben bekar olunca hangi topikte olduğumu unuttum bu aradakızlar pardon ya hamile bayanlardan özür dilerim valla unuttum kovun beni çabıkkkk
buz devrı 4 cıkmış gıdesım var akşam gtsem mı yaa
yemekte yok
dışarda yerız dıomm
eşiminde moral çöküşlerde ı olur sankı
maşallah ball ela kocemen olmuş
merhabalar kızlar.umarım herkes iyidir.
bal kuzuna maşallah büyümüş.
böcük bendee bendeee gitmek istiyorumm buz devrine.
sipidi,brck ve diğer kızlar iyisiniz inş.
ben soğuk suya girip saatlerce orda kalmak istiyorum.
ayyy çok güldüm :))
sen böle yazınca nerde gördün nan diciktemmm :)))
devreler yandı benimmm
merhabalar kızlar.umarım herkes iyidir.
Bal kuzuna maşallah büyümüş.
Böcük bendee bendeee gitmek istiyorumm buz devrine.
Sipidi,brck ve diğer kızlar iyisiniz inş.
Ben soğuk suya girip saatlerce orda kalmak istiyorum.
yok cnm sana öyle gelmiyor çok güzel bi kızın var aynı zamanda çok sevimliNAN GARGAYA YAVRUSU KUZGUNCUK GÖZÜKÜRMÜŞ YA ONDAN DİDİM..
SENİNKİ NASI OLCEK ACEP :)
yok cnm yaa ben aşeren bi hamile diilim:)AYNEN neyse kız burada hamile çok canları falan ister.
brck nasılsın hoşgeldin ?
estağfurullah cnm:)hoşgeldinpardın ya ben bekar olunca hangi topikte olduğumu unuttum bu aradakızlar pardon ya hamile bayanlardan özür dilerim valla unuttum kovun beni çabıkkkk
iyiyim yavrum sen ve kızın oğluşun nasılmerhabalar kızlar.umarım herkes iyidir.
sipidi,brck ve diğer kızlar iyisiniz inş.
ben soğuk suya girip saatlerce orda kalmak istiyorum.
yok cnm yaa ben aşeren bi hamile diilim:)
iyiyim sen nasılsın tatlım
manyakk
bende sana güldümmm
kocemen takvım var yaaa
maşallah yaa yılı yarıladınızz
mevgül h geldın cnmm
aslında geçen hafta cıktı gtcektım ama bı türlü gıdemedım bıde benım orda cınema yok koceme dedım araştrcak gıderık amannnn
yok cnm sana öyle gelmiyor çok güzel bi kızın var aynı zamanda çok sevimli
Yok cnm yaa ben aşeren bi hamile diilim:)
estağfurullah cnm:)hoşgeldin
iyiyim yavrum sen ve kızın oğluşun nasıl
özellikle kayganan nasıl
ay bencede tutturabilirseniz temmuz gibi hamile kal.nisanda doğum yap ohh.hamileliğin ilk aylarında çok zor olmuyor aşerme dışında.uyku ve yorgunluk dışında çok iyiyim canım.
sizin işiniz zor ya yaz gününde hamile olmak zordur poff ben kışa denk getiriyim bari.
cidden yazın hamilelik mi zor ? yazın doğurup bakmak mı ?kısmetse nisan doğumlu istiyoruz biz tutturabilirsek
bayılıyorum buz devrine.burdaki arkadaşda diyoki o çoktan çıkmış.cd sini alır evde izleriz bizde.ben eşim ve büdüşümünde seveceğini umuyorum.manyakk
bende sana güldümmm
kocemen takvım var yaaa
maşallah yaa yılı yarıladınızz
mevgül h geldın cnmm
aslında geçen hafta cıktı gtcektım ama bı türlü gıdemedım bıde benım orda cınema yok koceme dedım araştrcak gıderık amannnn
valla balım oğlum bile bunalıyoki sabah kalkar kalkmaz anne kamayı (klima)aç dedi.göbüşde büyüyoki ne büyüyo.eşim diyoki eneste 5 aylıkken yeni yeni belirginleşmeye başlamıştı göbişin bunda maşallahhh.hoşgeldin cnmmmm
sanada mşllh göbiş git gide büyüyoooo
iyi yaptın walla arayı fazla uzatmadın...
Ayyy soğuk suya girip kalmakmııı bendeeeeee istiyommmm
yaa ramazan geliyo deniz meniz hayali bile yok 1 ay :)
yok cnm sana öyle gelmiyor çok güzel bi kızın var aynı zamanda çok sevimli
yok cnm yaa ben aşeren bi hamile diilim:)
estağfurullah cnm:)hoşgeldin
iyiyim yavrum sen ve kızın oğluşun nasıl
özellikle kayganan nasıl
ay bencede tutturabilirseniz temmuz gibi hamile kal.nisanda doğum yap ohh.hamileliğin ilk aylarında çok zor olmuyor aşerme dışında.
EŞİM GEÇEN sene öyle bir fikir atmıştı bende nisan doğumluyum onu da öyle denk getirelim diye. tabi denk gelirse
sağol cnmmm
oturup izliyorum heryerini dakikalarca..rabbim diyorum bu nasıl bi emanet bize verdin sana şükürler olsunn
hatta bazen korkuyorum onu bukdr çok sevmektennnn
ay bencede tutturabilirseniz temmuz gibi hamile kal.nisanda doğum yap ohh.hamileliğin ilk aylarında çok zor olmuyor aşerme dışında.
bayılıyorum buz devrine.burdaki arkadaşda diyoki o çoktan çıkmış.cd sini alır evde izleriz bizde.ben eşim ve büdüşümünde seveceğini umuyorum.
valla balım oğlum bile bunalıyoki sabah kalkar kalkmaz anne kamayı (klima)aç dedi.göbüşde büyüyoki ne büyüyo.eşim diyoki eneste 5 aylıkken yeni yeni belirginleşmeye başlamıştı göbişin bunda maşallahhh.
hepimiz çok iyiyiz hamdolsun.kaynanamla bu aralar iyiyiz allah bozmasın.
çalışmaları sıkı tutarsanız neden olmasın.
SENSİN NEN MANYAKK APLANLA DOĞRU KONUŞŞŞŞ
HEE 6 AY BİTTİ..
sağol cnmmm
oturup izliyorum heryerini dakikalarca..rabbim diyorum bu nasıl bi emanet bize verdin sana şükürler olsunn
hatta bazen korkuyorum onu bukdr çok sevmektennnn
brck sen kayganamı çok merak ediyosun 1 kaç ay sana göndersem hiç fena olmaz.
oyy kıyamam cnmm
rabbim acılarını göstermesin
Artık oynarken kaburgamı canımı acıtıyo ama gülümsüyorum annelik böyle bişiymi?
Ben hala çok garipsiyorum bile benim çocuğummu olacak diye..
Kucağıma almadanda inanamıyacağım sanırım
aplamsın doğru:)ayıp ettım
eşimin lafı
mevlanın bı sözü var bu konu ıle ılgılı:)
onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım. Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydıgın yar bile bir gün el olur. Aklın şaşar. Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur... öyle garip bir dünya; olmaz dedigin ne varsa hepsi olur... Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın. "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?