- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
eşimle konuşucam akşam annemlere danışıcam.ihtiyacım olmasa şuan çeker giderim
haklısın canım ama bebek 1 ayda sana muhtaç olacak bırakmakta kötü olmaz mı ki ? gerçi siz daha iyi bilirsiniz.. inşallah öncelikle bebek için güzel bir karar olur
bir aylık bebek nasıl bırakılır nasıl olur allahım çok kötüyüm ya
brck üzüldüm şimdi haa ihtiyacın olmasa tazminatını al çık derdim valla.gerizekalılar.1 ay izin ne be 40 ın bile çıkmıyor.çok sinirlendim.çıkman içinmi böle bişey dediler anlamadım.
tazminatın sana yeter bi süre dio
işsizlikte alırsın dedi.
onlar çıkardı gibi gösterirler zaten cnm tazminatta vericeğine göre..ne demek bu şimdi tesellimi veriyor sana.çok bilmiş.eğer işten ayrılmaya karar verirsen istifa ettin diye değil onlar çıkardı göstermeleri lazım seni tazminat ve işsizlik alabilmen için canım sakın unutma.10 ay işsizlik alırsın.ondan sonra iş bulabilirsen zorlanmazsın o kadar.
onlar çıkardı gibi gösterirler zaten cnm tazminatta vericeğine göre..
ama bilmiyorum kredim var çok zorlanıcam benböyle olmasaydı keşke çok kötüyüm
tazminatın ne kadar tutar canım. 3*4 ay idare etmez mi ? sonra hemen işe başlarsın iş bulursun.
bi kaç ay en azından idare edebilecek kadar olsun yeter
tazminatım 1,5-2 sene kredime sadece idare eder cnm ama eşimin maaşı çok az
ve hala babasının borçlarını ödüyor maaşı eve girmiyo
anladım canım sizin kredi de uzun vadeliydi sanırım. canım al tazminatını sonra iş bak bulana kadar bebeğine bak sonra
hemen başla işe. kredi olunca bebek yapmak bile zor oluyor bizim cesaret edememizin sebebi işte borçlar çok şükür sadece kendi
borcumuzu ödüyoruz ama yine de bir korku oluyor işte...
hem bebek rızkı ile gelirmş canım belki eşinin işi maaşı falan düzelir
inşallah cnm her sevincim böyle kursağımda bırakıldı buna yanıorum Rabbim büyük diyecek bişi yok.inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?