Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck üzüldüm şimdi haa ihtiyacın olmasa tazminatını al çık derdim valla.gerizekalılar.1 ay izin ne be 40 ın bile çıkmıyor.çok sinirlendim.çıkman içinmi böle bişey dediler anlamadım.

brck üzüldüm şimdi haa ihtiyacın olmasa tazminatını al çık derdim valla.gerizekalılar.1 ay izin ne be 40 ın bile çıkmıyor.çok sinirlendim.çıkman içinmi böle bişey dediler anlamadım.

tazminatın sana yeter bi süre dio
işsizlikte alırsın dedi.

tazminatın sana yeter bi süre dio
işsizlikte alırsın dedi.

ne demek bu şimdi tesellimi veriyor sana.çok bilmiş.eğer işten ayrılmaya karar verirsen istifa ettin diye değil onlar çıkardı göstermeleri lazım seni tazminat ve işsizlik alabilmen için canım sakın unutma.10 ay işsizlik alırsın.ondan sonra iş bulabilirsen zorlanmazsın o kadar.

onlar çıkardı gibi gösterirler zaten cnm tazminatta vericeğine göre..
ama bilmiyorum kredim var çok zorlanıcam benböyle olmasaydı keşke çok kötüyüm

onlar çıkardı gibi gösterirler zaten cnm tazminatta vericeğine göre..
ama bilmiyorum kredim var çok zorlanıcam benböyle olmasaydı keşke çok kötüyüm

tazminatın ne kadar tutar canım. 3*4 ay idare etmez mi ? sonra hemen işe başlarsın iş bulursun.
bi kaç ay en azından idare edebilecek kadar olsun yeter

tazminatın ne kadar tutar canım. 3*4 ay idare etmez mi ? sonra hemen işe başlarsın iş bulursun.
bi kaç ay en azından idare edebilecek kadar olsun yeter

tazminatım 1,5-2 sene kredime sadece idare eder cnm ama eşimin maaşı çok az
ve hala babasının borçlarını ödüyor maaşı eve girmiyo

Son düzenleme:
tazminatım 1,5-2 sene kredime sadece idare eder cnm ama eşimin maaşı çok az
ve hala babasının borçlarını ödüyor maaşı eve girmiyo

anladım canım sizin kredi de uzun vadeliydi sanırım. canım al tazminatını sonra iş bak bulana kadar bebeğine bak sonra
hemen başla işe. kredi olunca bebek yapmak bile zor oluyor bizim cesaret edememizin sebebi işte borçlar çok şükür sadece kendi
borcumuzu ödüyoruz ama yine de bir korku oluyor işte...

hem bebek rızkı ile gelirmş canım belki eşinin işi maaşı falan düzelir

inşallah cnm her sevincim böyle kursağımda bırakıldı buna yanıorum Rabbim büyük diyecek bişi yok.inşallah..

şimdık bıldığım tüm küpürlerı onlara ederdım ama neyse
anladı onlar ve onun gıbı kuş beyınlıler
kendı karıları olsa acep kendılerı zor durumda olsa böle atılmayı kabul ederler sindirirler mı
cok zor bı durum cnm
ama ınş bı çıkış yolu vardır
2 yıl kredın ödencek kadar tutarsa az deıl o zamana kadar nolur kımbılır
üzülme sen
pekı doğum parasıda alamycan demı
10 aylık işsızlık parasıda var
ıdare eder sonra güzel bı iş bulursun cnm

herkese merhaba arkadaşlar

bugün pek keyfim yok

brck olayı tam olarak bilmiyorum ama hakkında hayırlısı neyse o olsun

ben bi geçmişi okuyum anlayım

brck çok üzüldüm canım. çok büyük haksızlık yapıyorlar. doğum izni senin hakkın.
nasıl vermezler anlamıyorum.
yerine geçici birini alsalardı.
doğum paran ve işsizliği alırsan bir süre idare edersin.
peki bebeğine kim bakacaktı.
1 aylık bebeği bırakmak çok zor eminim ama,
işin kaybetmek seni zorlayacaksa düşün.
annelerde fikir verir.
ama önce sakin ol emi.
vardır herşeyde bir hayır üzme kendini.
gün doğmadan neler doğar.

spedy yoğun oluyorum bazen canım.
işim var ara verdim çay içtim devam edicem.
zuzuyla buluşcanız demek.
bana foto sözünüz var unutmayın ha! :)

canım benim çok çok üzüldüm ama bi kaç önerim olacak nacizane ben kızımı 2 aylıkken bıraktım kayınvalideme

benim iş yerim her türlü yasal hakkımı kullandırıyordu ama kaynatamla aynı iş yerinde çalşıyoruz ve her şeye maydonoz oluyo ben erken doğum sancılarım yüzünden 30. haftamda izne çıktım ve o yüzden doğum öncesi 4 aylık iznimin 2 ayını sonra kullanabildim fakat iş yerim ücretsiz 6 ay yasal olan iznimi veriyordu bana ama kaynatam olmaz dedi neyse kızımı kaynanama bıraktım

ilk günüm iş yerimde akşama kadar ağladım gittim emzirdim felan ama akşam gittiğimde kızımın ağlamaktan sesi kısılmıştı çıkmıyodu sesi el kadar bebekti o o benim süt kokulumdu ben bi damla gözyaşına kıyamazken onun ağlamaktan sesi gitmişti bu bir ay sürdü bir ay sesi kısıldı yavrumun haaaaa deki ihtiyacınmı vardı evim kira değil eşim 2000 tl maaş alıyo ama bu işi bana kaynatam ayarladı ve işten çıkmış olsaydım ömrümün sonuna kadar eşimd eoda başımın etini yiyeceklerdi bide lokusalık psikolojisi işte saçma sapan düşünüyosunn

demem oki ne olursa olsun ne kadar sıkışık olsanda yemeye ekmekte bulamasan bebeğini bırakma gülüm allah onun rıskını veriyo benim kızım 1 yaşında şimdi hala o günleri düşündüğümde mideme gülle atılmış gibi oluyorum bu vicdan azabını çmrümün sonuna kadar çekeceğim

benim arkadaşım eşi işsizken hamile kaldı hepimiz çok kızdık bilerek kaldı bebek doğmadan ataması oldu eşinin ailesinden olmayacak yerden miraz çıktı hepimiz şok olduk şimdi hepimizden daha iyi durumda allah dünyaya gönderdiği meleği zor durumda bırakmaz

bugün kızım anneee diye yakama yapıştı omuzlarımı öptü okadar kötü oldumki hala ağlıyorum hep değermi diyorum sonra bugünlerde geçer diyorum ama geçmiyo emin ol bende bırakmayı düşünüyorum işi en çokda rabbime sığınıyorum diyorumki allahım ona bişey olsa ben bu vicdanla nasıl yaşarım okadar kötüyümki şuan keşke çıkarsalar beni işten diyorum keşkeee çalışan bi anne olarak sana sadece şunu diyorum gülüm seni işten çıkarıyolarsa üzülme bunaa eşinde biraz zora gelince ailesini ikinci plana atmak zorunda kalacak benimde bebeğim var diyecek süt kokulunun yanında ol onu kucağına aldığında bugünki çelişkin sana okadar saçma gelecekki milyar verseler bırakamayacaksın ben pişmanım sen olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…