daha 16 yaşındaydıum cnm tanıdık die ezdiler ezdiler hep burada yabancı bile daha el üstünde tutuluyo
Günaydınlar kızlar..
speedy cnm eşim üzüldü ama 1 ay yetmez asla diyor..Çıkarırsada çıkarır dedi..Ama sen bişiy sorana kadar gidip söyleme bişi dedi.
Çalışma isteğim hiç kalmadı..Zaten benim tazminatımı falan hesaplattırmış o herşeyini hesaplamış.Amaç zaten çıkartmak sanırım.Bunlar bahane yani.Neyse hayırlısı neyse o olacak yapacak bişiy yok.Ben eşime yük olmıcam zaten 10 ay sanırım işsizlik alabiliyomuşum 514 tl dedi bi arkadaşım.
günaydın canlar nasılsınız hayırlı sabahlar
hayırlısı cnm ama bunların işine belli olmaz belki başka bi fikirlede gelebilirler hiç bişi diyemiyorum.çok sevindim canım için artık seninde rahat edebilir hiç üzme kendini istediği zaman çıkartsın işte. sende rahatla.
işsizlik maaşını en son abim oldu 850 TL ama sanırım eski maaşın üzerinden yatırıyorlar. gayette güzel oluyor..
hayırlısı cnm ama bunların işine belli olmaz belki başka bi fikirlede gelebilirler hiç bişi diyemiyorum.
514 alabiliyomuyum bilmiyorum yaa günümde çok var ama ben bakmadım anlamadığım için bi bakmam lazım
Günaydınlar kızlar..
speedy cnm eşim üzüldü ama 1 ay yetmez asla diyor..Çıkarırsada çıkarır dedi..Ama sen bişiy sorana kadar gidip söyleme bişi dedi.
Çalışma isteğim hiç kalmadı..Zaten benim tazminatımı falan hesaplattırmış o herşeyini hesaplamış.Amaç zaten çıkartmak sanırım.Bunlar bahane yani.Neyse hayırlısı neyse o olacak yapacak bişiy yok.Ben eşime yük olmıcam zaten 10 ay sanırım işsizlik alabiliyomuşum 514 tl dedi bi arkadaşım.
Dün diyorki bizm zamanımızda yoktu.ben bırakıp geldim.
şimdi devlet abartmış bide 6 ay ücretsiz verio diyor
mutlukız h geldın işbaşı mı yaptın cnm
brck hıc üzülme Allah yardım eder cnmm
sipidim cok ıyı geldı ama eşimin durummu cok kötü napmam lazım bılmıyorum ama cok bunalımda
bana süreklı sen safsın benım gıbı bı adamla evlendın
yok ben ölem şöle böle
sabah baktım oturma odasında oturup düşünüyoo gece uymuoo
psıkolojısı cok kötünapcam bılmem
üstelık ben hıc sormuyorum iş konusunu hıc acmıyorum sıkıntı yapmıyorum
Rabbıme bol bol dua edıyorum
günaydın sen nasılsın ? başladın mı işe :44::44:
mutlukız h geldın işbaşı mı yaptın cnm
brck hıc üzülme Allah yardım eder cnmm
sipidim cok ıyı geldı ama eşimin durummu cok kötü napmam lazım bılmıyorum ama cok bunalımda
bana süreklı sen safsın benım gıbı bı adamla evlendın
yok ben ölem şöle böle
sabah baktım oturma odasında oturup düşünüyoo gece uymuoo
psıkolojısı cok kötünapcam bılmem
üstelık ben hıc sormuyorum iş konusunu hıc acmıyorum sıkıntı yapmıyorum
Rabbıme bol bol dua edıyorum
biriciğim üzülme canım rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar canım inşallah
İnşallah mutlum rabbim büyük diyecek bişi yok..
akşam kayınvalideme tel açtım söyledim dedim böle böle kart borçlarıda var hastane param hazır değil dedim
Dediği kelime şu .... kart harcamalarına dikkat etsin dedi..Sanki bizim borcumuzmuş gibi..Şaka gibi.
evet canım başladım
:[/I][/B]
İnşallah mutlum rabbim büyük diyecek bişi yok..
akşam kayınvalideme tel açtım söyledim dedim böle böle kart borçlarıda var hastane param hazır değil dedim
Dediği kelime şu .... kart harcamalarına dikkat etsin dedi..Sanki bizim borcumuzmuş gibi..Şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?