Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

daha 16 yaşındaydıum cnm tanıdık die ezdiler ezdiler hep burada yabancı bile daha el üstünde tutuluyo

malesef öyle oluyo tanıdık olunca
ama o nasıl tanıdığım ezmiyim kollıyım demiyosa
sende tanıdığım bana geçirsin varsın demicen...

günaydınnn kızçeler
umarım süper bıgün olurnasılsınız bakemm

akşam gıttık cınemayabuz devrıne ,cok beğendım
sonra D&R gıttım diğe dvd lerını aldım onlarıda vaktımoldukça ızlıycezz
sonra yemek yedık eve gttık 11 falandı uyku saatım gecınce tabı ayakta uyyordum

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar

dün kayınvalideme gittiğimiz için gece 12 de eve geldik 2'ye kadar yemek yaptım ev topladık.. ölü gibiyim yarını da atlatırsam cumartesi akşama kadar yatmayı planlıyorum

BRCK ; gelince haber verirsin. ne oldu kararın ne diye inşallah seni de bizi de mutlu edecek bir haber olur..

Böcük ; yetişmişsiniz işte gezmek dışarda olmak ikiniz içinde iyi olmuştur

Günaydınlar kızlar..

speedy cnm eşim üzüldü ama 1 ay yetmez asla diyor..Çıkarırsada çıkarır dedi..Ama sen bişiy sorana kadar gidip söyleme bişi dedi.
Çalışma isteğim hiç kalmadı..Zaten benim tazminatımı falan hesaplattırmış o herşeyini hesaplamış.Amaç zaten çıkartmak sanırım.Bunlar bahane yani.Neyse hayırlısı neyse o olacak yapacak bişiy yok.Ben eşime yük olmıcam zaten 10 ay sanırım işsizlik alabiliyomuşum 514 tl dedi bi arkadaşım.

çok sevindim canım için artık seninde rahat edebilir hiç üzme kendini istediği zaman çıkartsın işte. sende rahatla.
işsizlik maaşını en son abim oldu 850 TL ama sanırım eski maaşın üzerinden yatırıyorlar. gayette güzel oluyor..

hayırlısı cnm ama bunların işine belli olmaz belki başka bi fikirlede gelebilirler hiç bişi diyemiyorum.
514 alabiliyomuyum bilmiyorum yaa günümde çok var ama ben bakmadım anlamadığım için bi bakmam lazım

son 10 haftan işte yakında yine konuşmaya başlarlar sende evinde dinlenirsin işte.
bu arada dün bişey duydum hamilelik izni 6 aya çıkartılmış

Günaydın...

Brck dün okumuştum skıntını.Rüyamda buraya gelip kzlar işten ayrılıyorum dedin. :26:

Bu durumda çalışma isteğin olmaz tabi haklsın.ayrıca sen doğum iznindeyken seni işten çıkaramazlar.Yani 4 ayın kullanabilirsin diye biliyoum.Bu konuyu araştır bence.İşsizlik maaşı şuan eşim alıyor 650 civarı sanırım.Maaşa göre hesaplanıyor.20 milyar tazminatta iyi para..Seni uzun süre idare eder.Kaç yldır çalışıyorsun bu şirkette

mutlukız h geldın işbaşı mı yaptın cnm

brck hıc üzülme Allah yardım eder cnmm

sipidim cok ıyı geldı ama eşimin durummu cok kötü napmam lazım bılmıyorum ama cok bunalımda
bana süreklı sen safsın benım gıbı bı adamla evlendın
yok ben ölem şöle böle
sabah baktım oturma odasında oturup düşünüyoo gece uymuoo
psıkolojısı cok kötünapcam bılmem
üstelık ben hıc sormuyorum iş konusunu hıc acmıyorum sıkıntı yapmıyorum
Rabbıme bol bol dua edıyorum

Dün diyorki bizm zamanımızda yoktu.ben bırakıp geldim.
şimdi devlet abartmış bide 6 ay ücretsiz verio diyor

bir erkeğin evde oturması kolay değil.
ama bence o işten uzaklaşsın biraz başka işe başlasın. olursa kesinleşince çıkar gider.
yoksa işten çıkığ evde beklemenin anlamı kalmıyor

günaydın sen nasılsın ? başladın mı işe :44::44:

evet canım başladım

hoşbuldum canım evet başladım işe
cnm benim eşin iştenmi çıktı tam anlayamadım konuyu ama
allah yardımcınız olsun canım

biriciğim üzülme canım rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar canım inşallah

İnşallah mutlum rabbim büyük diyecek bişi yok..

akşam kayınvalideme tel açtım söyledim dedim böle böle kart borçlarıda var hastane param hazır değil dedim
Dediği kelime şu .... kart harcamalarına dikkat etsin dedi..Sanki bizim borcumuzmuş gibi..Şaka gibi.

canım benim iyi günüde herkes yanında olur ama böyle durumlarda
kimse yanında olmaz canım sanki kart borçları sizinmiş gibi davranıyo birde

evet canım başladım

:[/I][/B]

ne zaman geçti ya canım. bebek nasıl ?

ne bencil ya canım :18:

günaydın kızlarrr

canım çok sıkkın..ela akşam uyumadı hep ığğğ diye ağladı..sütte içmedi (
bu sabah aşıya götürcektik ama zaten 2 gün geliyorum diye izin alamadımm annemle babam götürdü sağolsunlar ama herbiryanım orda kaldı..sabah zor çıktım evden..ve doktorda yanında olamadım diye çok zoruma gitti..ilk defaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…