- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
OZMN 2 SENEYE VARMAZ SENİN İŞ :))
yok canım 2 sene öncesinde zor düşünmüyoruz.
her türlü teşkilat ile korunmaya devam
Rabbim hayırlı bi kapı açsın size cnmmmne çabuk 7 ay oldu yaa
herşeyin hayırlısı
sen genede kesin konuşma
Rabbim vercem dedikten sonra verir :))
son 10 haftan işte yakında yine konuşmaya başlarlar sende evinde dinlenirsin işte.
bu arada dün bişey duydum hamilelik izni 6 aya çıkartılmış
ahh kıyamam inşallah bişeyi yoktur,havalardan bunalmıştır belki kuzugünaydın kızlarrr
canım çok sıkkın..ela akşam uyumadı hep ığğğ diye ağladı..sütte içmedi(
bu sabah aşıya götürcektik ama zaten 2 gün geliyorum diye izin alamadımm annemle babam götürdü sağolsunlar ama herbiryanım orda kaldı..sabah zor çıktım evden..ve doktorda yanında olamadım diye çok zoruma gitti..ilk defaa((
bal maşallah çok sevimli bir kızın var.
yok ya siz böyle bebeğinizi ekleyin ben çatlayımsizin yüzünüzden heves edip erkenden bebek yapcam heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
öyle güzeller ki bayıldım hepsinemaşallah
hu huuu keleboşş,özletiyon kendini yavrum...Muhabbetinizede doyum olmuyor ......
canım yurt dışı işi olmadı sanırım dimidedım ama dınleyen kım
bişi demıom
bulunca gıder
dert edeemem Rabbım nasılsa hayrlısını verır
bunuda artık sıkıntı yapmıyorum şükür yetıoo
PATİKKKKK YEWWRUMMMMMM
TATİL KUŞUMMM DÖNDÜNMÜÜÜÜÜ
GÖBÜŞ NASIL?????
ya öncedenbikere kız dedim ama şimdi içime erkek doğuyo senin kuzuuuuuu
bu arada canım acayip hamur kızartma çekti yaaa aşeriyommmm
ayy keşke ağzından bal damladı speed :)
ah bak benim cümleler hep bunlar,bende diyodum düşünemem buraya takıla takıla özendim oldu bile bebiş
r:
cnm ben o parayı direk bankaya yatırıp her ay kredimi ödemek istiyorum beni en fazla 2 sene idare eder.Bişey çıkmadıktan o paraya dokunmadıktan sonra..geçmişi ancak bitirebildim :))
biricik hakkında hayırlısı olsun ,herşeyde hayır vardır gerçekten bebekler bereketleriyle geliyor,bizde hiç ummadığımız yerlerden maddi açıdan çok rahatladık ki bende daha düşünmüyordum ama bak kısmet..tazminatın az değilmiş iyi değerledir,var param diye sakın bişiler özenme , ya da eşin ya da aile isterse dokundurma bu bebeğimin rıskı de evinin borcunu kapat canım..
yavrum ben 4 aydan bile yararlanamıyorumki 6 aydan yararlanayımBRCK sen şu an hamilesin seni çıkartamazlar zaten. doğum izninde de çıkartamazlar diye biliyorum. iyice bir araşatır.
ama alacağın işsizlik maşşaı fena değil. doğum paran tazminatında seni bir süre idare eder. eğer çıkartılırsan kendini üzme. herşeyde bir hayr vardır.
paraya ihtiyacın var elbet ama 1 aylık bebeişini de bırakmak çok çok zor. onun sana ihtiyacı var. inşallah doğum izni 6 ay olurda sende yararlanırsın.
SPEDY bebek işini geciktirme. yani 1 sene sonra düşünmeye başla bence.
ben 7yıl düşünmedim. aman durmumuz düzelsin aman kıyıda para olsun.
hiçbişey değişmedi boşa yıllarım geçti.
çok fazla geciktirmek gerçekten gereksizmiş.
bebek kısmetiyle gelir işler düzelir diye ummayın.
bizim hayatımızda maddi ve iş olarak bişey değişmedi.
ben inanmıyorum o nedenle.
ama hayatımın anlamı değişti oğlumla.
hehe kolonun elden gitti yani:)kolonum yok...eşim indiregandi yapmış ben gelmiyorum diye :))
yorumları okudummm komikkk
amin böcükkk
kızlar sahurluk ne yapmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?