Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

PATİKKKKK YEWWRUMMMMMM
TATİL KUŞUMMM DÖNDÜNMÜÜÜÜÜ
GÖBÜŞ NASIL?????

ya öncedenbikere kız dedim ama şimdi içime erkek doğuyo senin kuzuuuuuu

bu arada canım acayip hamur kızartma çekti yaaa aşeriyommmm

geçmişi ancak bitirebildim :))

biricik hakkında hayırlısı olsun ,herşeyde hayır vardır gerçekten bebekler bereketleriyle geliyor,bizde hiç ummadığımız yerlerden maddi açıdan çok rahatladık ki bende daha düşünmüyordum ama bak kısmet..tazminatın az değilmiş iyi değerledir,var param diye sakın bişiler özenme , ya da eşin ya da aile isterse dokundurma bu bebeğimin rıskı de evinin borcunu kapat canım...

son 10 haftan işte yakında yine konuşmaya başlarlar sende evinde dinlenirsin işte.
bu arada dün bişey duydum hamilelik izni 6 aya çıkartılmış

ayy keşke ağzından bal damladı speed :)

ahh kıyamam inşallah bişeyi yoktur,havalardan bunalmıştır belki kuzu

ah bak benim cümleler hep bunlar,bende diyodum düşünemem buraya takıla takıla özendim oldu bile bebiş

Muhabbetinizede doyum olmuyor ......
hu huuu keleboşş,özletiyon kendini yavrum...
dedım ama dınleyen kım
bişi demıom
bulunca gıder
dert edeemem Rabbım nasılsa hayrlısını verır
bunuda artık sıkıntı yapmıyorum şükür yetıoo
canım yurt dışı işi olmadı sanırım dimi inşallah bereketiniz gelir canım yuvanıza bir an önce...

yavruu göbüş çıktı valla ,zayıfım zati sadece göbek var iyice belli ediyo :) bugün 13. haftamıza giricez şükür

ayy keşke ağzından bal damladı speed :)

ah bak benim cümleler hep bunlar,bende diyodum düşünemem buraya takıla takıla özendim oldu bile bebiş
r:

bana dün akşam kayınvalidem söyleedi artık çocuk yapabilirsin 6 aya çıkmış falan diye ama başka bi yerde kesin bişey görmedim okumadımda araştırmak lazım. inşallah olur ama 4 ay cidden çok az

canım bizimde önce maddiyattan dolayı mümkün değil daha rahat şartlarda olsun istiyorum hemde ne biliyim ciddi büyük sorumluluk ama sizin gibi bizimde maddi sıkıntımız çözülür ise seneye yaparım herhalde.
eşimin şeflik sınavı var diyorum ya hep açılsa ve eşim kazansa hiç düşünmeyiz herhalde biraz daha birikim yapıp bebek sahibi oluruz ama eşimin maaşı ile biz oyuncak bebek bile alamyız

cnm ben o parayı direk bankaya yatırıp her ay kredimi ödemek istiyorum beni en fazla 2 sene idare eder.Bişey çıkmadıktan o paraya dokunmadıktan sonra..
eşim sakın alacağın tam parayı söyleme benim aileme diyor..Rahat geçinirler derler yada istemeye kalkarlar dioda.3ün birini alırlar artık.Eşim dahi yalvarsa isterse beni boşasa büyük konuşmayım ama çok önemli bişi olmadığı sürece kredi dışında el sürmicem
evin borcu 51-52 mlyar var daha cnm.iş bulmadan toplu para yatırmam güvenemem çünkü

şimdi söyle bir hesapladım da 14 aydır kredi ödüyoruz
toplam 16 bin TL yapmış normalde 14 ayda bu kadar biriktir deseler yapamayız hee

BRCK sen şu an hamilesin seni çıkartamazlar zaten. doğum izninde de çıkartamazlar diye biliyorum. iyice bir araşatır.
ama alacağın işsizlik maşşaı fena değil. doğum paran tazminatında seni bir süre idare eder. eğer çıkartılırsan kendini üzme. herşeyde bir hayr vardır.
paraya ihtiyacın var elbet ama 1 aylık bebeişini de bırakmak çok çok zor. onun sana ihtiyacı var. inşallah doğum izni 6 ay olurda sende yararlanırsın.
efsun anlatmış uzun uzun katılıyorum yazdıklarına.
herşey para demek değildir. tamam elbet çalışmak zorundasın evladın için ama onu 1 aylık bırakırsan ki o sana çok muhtaç. birdaha o günler geri gelmeyecek.
ve vicdan azabı çekeceksin.
rabbim hayırlı kapılar açsın sana.
SPEDY bebek işini geciktirme. yani 1 sene sonra düşünmeye başla bence.
ben 7yıl düşünmedim. aman durmumuz düzelsin aman kıyıda para olsun.
hiçbişey değişmedi boşa yıllarım geçti.
çok fazla geciktirmek gerçekten gereksizmiş.
bebek kısmetiyle gelir işler düzelir diye ummayın.
bizim hayatımızda maddi ve iş olarak bişey değişmedi.
ben inanmıyorum o nedenle.
ama hayatımın anlamı değişti oğlumla.

Son düzenleme:
yavrum ben 4 aydan bile yararlanamıyorumki 6 aydan yararlanayım
bana 1 ay diolar

ama dedim ya doğum iznin bitmeden seni çıkartamazlar 1 ay değil onların demesi ile değil. hakkın olan bu zaten.
bi araştır güzelim. onların demesiyle olmaz.

çok haklısın canım zaten durum düzelmezse 1 değilde 2 sene beklerim ne biliyim.
kul hayal kurar kader gülermiş derler ya bizimki de o hesap canım şimdi böyle plan yapıyoruz ama
bi şekilde belki de 1 ay sonra hamile kalmak istiycem belki de 3 sene sonra herşey kısmet

patık h geldın cnmm
yok ordakı işi kesın bıttı demedım
bıraz daha süresı var o süredede başka iş bakıo eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…