Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Allah'ım nasip tomurcuklarını avucumuzda açtır...
Yüreğimizden sevgiyi,yuvamızdan huzuru eksik etme...

hayırlı ramazanlar olsun inşallah tüm müslüman alemine...
kuzum uyurken bakayım dedim,yine yok kimsecikler...

caspercım aradım seni...tlf.nun çekmiyordu ya da kapalıydı aradığım şahsa ulaşamadım yani :)))
şimdi daha iyi gibiyiz teyzesi,iğneler işe yarıyor sanırım...

zati öyle bişey derse o doktordan da fayda bekleme paragöz demekki boşer doktor mu yok araştır o kadar da para dökmeye gerek yok çünkü daha hesaplı olan yerlerde var dediğin gibi aynı işlem olduktan sonra

patik güle güle kullan cnm
yuhhh aradakı farka bakknamıssızlar

hatıce nbr hacı nerdesın ssn

iyi ya ne olsun inşaatla var bizim muhasebede başka odaya taşındık şirkette fazla giremedim o yüzden yoğunluk vardı senden naber

Merhabalarrr

24/07/2012 bi aksilik olmazsa alya duamıza kavuşuyoruz ......
Suyumuz azaldığı için mecburi sezeryan olucam zatende normal yapamazdımmmm
dualarını eksik etmeyin bizden çok öptük

hayırlısıyla kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin cnm inş. canım

Merhabalarrr

dualarımız senınle cnmm ınş sağlıcakla meleğını kucağına alırsın ınş cnm
kendıne cok ı bak
resım eklemeyı ve hemen haber vermeyıde unutma hemı
iyi ya ne olsun inşaatla var bizim muhasebede başka odaya taşındık şirkette fazla giremedim o yüzden yoğunluk vardı senden naber

oruc oructa cekılmez taşınmak neyse bıttı mı pekı
nolsun tıngır mıngır gıdıo hayat

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah 06:00 da başladık biz güne...üstten ver alttan al,gaz çıkart hadi biraz uyusun diye gözünün içine bak derken bu saat olmuş :)))
heyooooooooo nerelerdesiniz???

günaydın cnmm
bende o saate başlıyorum güne gece sık uyanıyorum şimdıden antremanlıyım
sende uysaydın keşke dınlenırdın

yeni uyuyakaldı canım hangi ara uyusaydım şimdi mi diyorsun...şimdi de ben uyuyamıyorum ha deyince uyunmuyor...
kahvaltı bile edemedim doğru düzgün,ayak üstü Çağan kucağımda öyle attım ağzıma dünden kalan pidenin arasına peynir koyup...düşün yani halimi ((
birazdan da sabah altını alırken üşenip alt değiştirme minderinin üzerinde değilde kendi yatağımın üzerinde altını değiştirmem bana pahalıya mal oldu ve işedi...onları mak. atmıştım biter şimdi asarım...

çok zor cnm Allah kolaylık versın
ben hep ablama dıomm yanı kız dk oturamıo yaa cok zor valla
bazen dıom yok yok ben anne olamam ama sanrım Allahım ona özel duygular verıoo sabır sevgı...

evet canım zaten o sabır ve sevgiyi vermese Rabbim inan o kadar az kişi anne olmaya cesaret ederdi ki...ama yüreğine onu hissettiğin an düşüyor zaten sevgi damlaları...hele bir de görüp o gıdısının kokusunu içine çektin mi...işte sözün bittiği an oluyor...

evet cnm çekilmiyor ama inşaat bitmedi iki odayı birleştiriyorlar bi kaç güne biter sanırım hayırlısı bakalım senden naber

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah 06:00 da başladık biz güne...üstten ver alttan al,gaz çıkart hadi biraz uyusun diye gözünün içine bak derken bu saat olmuş :)))
heyooooooooo nerelerdesiniz???

bilirim cnm o duyguları uyuyamamayı benim kızımda gece çok sık uyanırdı 1,5 yaşından sonra düzene giriyor anca yine geceleri kalkıyo ama önceki gibi değil bi de ben sütten ayırdım daha rahat ettim karnını doyurup uyutuyorum gecede saat başı kalkmamış oluyor ama başta zor oluyor ,işte hele bide sabah erken kalkmaları uykunun en tatlı yerinde uyusun diye gözünün içine bakıyon allahım kolaylık sabır versin sana ama yinede annelik bambaşka bişey hele bide anne dedi mi şimdi benim kız müzik duyduğu zaman başlıyor kıvırmaya bi de güzel çıkartıyor kelimeleri bitiyorum yaaa bide benim söylediklerimi söylemeye çalışması yokmu oooo daha neler hele bi büyüsünde şimdi yaşadığın sıkıntıların hepsini unutuyorsun

Merhabalarrr

keleboş Rabbim yardımcın olsun canım..İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu...

dün kasığım çok ağrıyordu,bugün de belim acıyor gibi ağrıyor,korkuyorum çok

keleboş Rabbim yardımcın olsun canım..İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu...

amincnm inşallah
silik çizgiyi gördüğüm günler geldi aklıma zaman ne kadarda çabuk geçiyor...
salı günü kısmetse alya kuzum kollarımda olacak .....

kasık ağrısı normal cnm çok aşırı şiddetli olmadıktan sonra dikkat et yinede kuzum ....

günaydınnn..

dün ağrılarımdan dolayı nöbetçi doktora gittik..iğneyi yedik :) ağrı kesici fitilde verdi..
bugün de hafif ağrım var belimde ama dünkü gibi değil şükür..

herkesler iyidir umarım

biz bugün 12+5 iz

merhaba cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine bol bol dinlen Allahımın izniyle hiçbişey olmaz sen merak etme dualarımız deninle ama sen kendi doktoruna da bi git istersen

selam kızlarrr ben geldimmmm

patiğim güle güle kullan aldıklarını elbisen gerçekten çok ciciymiş...
kendinede dikkat et çekicem kulaklarını...

kelebeğimle görüştüm şimdi sesi harika maşllhhh kızıda aynı pehlüle benziyomuş sarı sarıııı

dünde lamemle görüşmüştüm onun kuzuda 43 günlük olmuş bile mşllh

ne kaldı başka??? hafıza kaybı var galiba az önce okudum ama kafa yerinde değil diğer garulara selam olsun....

slm ball
bende konuştum kelebekle maşalah sesi çok güzel geliyo çok iyiyim dedi
sen napıyosun

patikçim sen nasılsın bulabildinmi test için bi yer?
hamilelik nasıl gidiyor bulantı falan varmı?uyku halleri?

patikçim sen nasılsın bulabildinmi test için bi yer?
hamilelik nasıl gidiyor bulantı falan varmı?uyku halleri?
saol canım buldum cmartesi ye randevu aldık gideceğiz kısmetse..bulantım maşallah hiç olmadı,artık olmazda sanırım bulantılık dönemi geçtik şükür..uykuda bazen erken yatıyorum bazen geç belli olmuyor,sanırım yorulma durumuna bağlı olarak dinlenmeye geçiyor bebek :) gündüzleri hiç uyuklamıyorum..maşallah iyiyim yani,maşallah deyin

tecrübeleri alalım benim canım hiç ekşi istemiyo hep tatlı istiyom,acaba Hakkı mı gelir

Son düzenleme:

Aman aman olmasın cnm benimde sonralardan başlamıştı bulantım ve mide sorunum.İnşallah sende olmaz hep böyle sorunsuz geçer çünkü berbat bişi.
canım ben aşeren bi hamile diilim hiç hani cnm öyle pek bişi istemiyor ne desem yalan olur.Ama tatlı yiyene hakkı gelir derler
Cinsiyetede az kaldı sizinnn belki söyler şimdi dicemde erken sanırım
eşin nasıl seviniyormu heves ediyormu çok?
hele bi oynasın çıldıracak ozaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…