Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ii brck nasıl olayım uğraşmaca koşturmaca devam işte...
regl oldum sahurdada az yemiştim yanımada bişi almadım karnım gurulduyo...

patişimmmmmmmm naber cnmmmm

bendede ne bulantı ne aşerme bişi olmadı aynı brck gibiydi ondada bi mide sorunu vardı bende de..

canım bnm iyiyim şükür..

ay mide demeyin inşallah olmaz,brnim midem normalde de problemli zaten..o yüzden ne fazla yerim ne çok yağlı , ne de salçalı...

bu arada biz ekmek yapma makinesi aldık,hijyenik ve katkı maddesiz sağlıklı ekmekler yiyelim diye..
bir kaç dendik çok güzel sonuçlar alıyoruz..beyaz ekmeğe iyice veda ediyorum çünkü artık..

ayy balım o mide sorunu hepsine bedel dimi?
Allahım yardım etsin herkese

normalde hiç yaşamadım ama hamilelikte beter etti beni bi ara dedim ömrümün sonuna kdr çekicemmi bunu diye..
midede ağrı değildi benimki mide suyu ağzıma geliyodu sabaha kdr tükürüyodum ya ((
ööö kusura bakmayın bulandıysa midenizzzz

patiş ya nasıl uğraşıyon ben sırf mutfak alet erdavat dolcak diye bişi almıyom..robotları bile kullanmıyom walla kaldır indir derdi var diye..
ama en güzeli sağlıklı beslencen cnm..artık bizede kargo yaparsın elama yediririm

bende çok acı yemedikçe yaşamazdım cnm mide sorunu
ama mafediyo beni midem hep yanıyo ekşi sular ağzımda dediğin gibi
kalıcı olacak diye korkuyorum:18:

bende çok acı yemedikçe yaşamazdım cnm mide sorunu
ama mafediyo beni midem hep yanıyo ekşi sular ağzımda dediğin gibi
Kalıcı olacak diye korkuyorum:18:

kalmadı çok şükür cnm..benim bide dişlerim çok kanadı (
neyse bişi kalmadı herşey yolunda
bide zayıflarsam süper olcek
casper nan doğumdan önceki kilosunun 3 kilo altına düşmüş garuuu

aa yaparım kuzum ,ziyaretimize gelin bebişle hatta ikram edelim..yoğurt yapma olayınada girmek istiyorum ama ona vaktim uymayabilir nasıl yapıcam araştırma yollarındayım..yoğurduda yapabilen ekmek yapmayı alıcaktım bulamadık bir türlü,sinboyu öneren çoktu onu aldık,reçel ve ekmek yapıyor..reçeli de derim belki :)

eşim yapıyor canım genelde ekmekleri,sever böle şlerle ilgilenmeyi o çok istiyordu ben çok ekmek yemeyelim diye aldırmamıştım,şimdi baktım lazım fırına akşam gidebiliyoruz ne tam buğdaylı kalmış ,ne tahıllı..bende pes ettim, bebiş te olunca karar verdim, eşimde bu sevinçle hergün usanmadan yapıyor

benimde fırçalayınca kanıyo.Bak doktora hiç demedim dikkate alıpta
vayy casperime bak sennnn hiç demedi heee..
bende veririm inş

patiş senin kilo durumun ne alemde cnm
bu arada bende yedim o makinanın ekmeğini bi kere..harikaydıı

Son düzenleme:

geliriz işllh nasıl isterim gelmek yakın olsak keşke....
Uzun sürmüyomu cnm yapması???
Ya yoğurt mayala gitsin o değişikmi yapçek???

casper daki azime gel süt gelsin diye yüklenmemiş iyi yapmış, bazı doktorlar eskilerin sözlerini önermiyor zaten süt için bol bol sıvı diyorlar...

emzikler iyi değil deniyor ama emzik emenlerin anne sütünü daha iyi kullandıkları araştırılmış bende baktım etrafıma hakketten öyle,emme gücü artıyormuş bebeğin...emzik sorun yaratmazsa ağzında kullanmayı düşünüyorum..biricik sende kullanıcaktın sanırım bakalım alışırsa emziğe ,göğüsten emme durumu nasıl olacak..

amiiinn canım benim de eşim ve işim var birde bebişim olsun istiyorum bugün adet olma günüm umarım hamileyimdir...

buraya ayak bastın ya kesin olur...

nan senin nerde var kilon 80le doğurdum hacııı

geliriz işllh nasıl isterim gelmek yakın olsak keşke....
Uzun sürmüyomu cnm yapması???
Ya yoğurt mayala gitsin o değişikmi yapçek???

3 saat sürüyor canım ama şu varki makine içinde kalınca zararı yok yani yatmadan önce yap sabah ye ..ama yoğurt öyle değil ki zamanında açamazsan ekşiyor biliyorsun,ben o zamanlamaya asla uyamam ki...

bu arada tasarruf konusunda fırından aldığımız ekmekle aynı fiyata geliyor biz hesapladık..sağlıklı olması kar tabi bizim için...

oruç tuttum ve sütüm değişmedi yemeyle değilde bünyeyle alakalı süt olayı anladım cnm..

Eloş 1 ay emdi emzik sonra doktor atın dedi ağzı pamucuk olunca..o zamandan beri ya dilini emiyo yada battaniye çarşaf mendil ne bulursa onu emiyo :))

yok canım ne kilosu zaten zayıftım başlarda idrar yolu enfeksiyonum vardı biliyorsunuz 15 günde 3 kilo verdim,zayıf olunca o 3 kilo çok belli ediyor.. hala alamadım o kiloları 48 kiloyum ,hatta doktorun tartısı 47 çıkardı bayılıcaktım yani orada..iştahımda pek yok ,az sık yediğimden kilo almıyorum pek,bakalım bundan sonrası nasıl devam edicek...

Bende evliyim.Bir meslek sahibiyim ama iş sahibi olamıyorum kpss sonuçlarını bekliyorum bebiş için.Sizce kafam rahat olsun diye beklemek yerine (iş konusunda) artık çoluk çocuğa karışsam mı?

evet cnm emzik çok büyük rahatlıkta bence çalışan bi anne için özellikle..
ayrıca susturucu
bizim kız emzikle kavga ediyodu bide hehe
nan senin nerde var kilon 80le doğurdum hacııı
şuan 5 kilo aldık cnm bakalım kaçla kapatıcam

zararı olursa olmaz tabi işte,artık bebeğin bünyesine bağlı...

bende sorucaktım oruç tutuyorsun sütün ne alemde diye , tabi senin bünye alıştı birazda sağdıkça geliyormuşya..
Allah kabul etsin cnm oruçlarını ..üzülme de kesilmesin olur mu..

ayy iyimiş cnm ozmn..kek malzemesi koysan kek olurmu acaba :)) değişik değişik ekmekler yaparsınız negüzel..sen zaten kaç kilosun ye yiyebildiğin kdr cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…