Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patikçim bende 4,5 5 aylıktım kilo almaya başladığımda sanırım cnm.
ama zaten zayıfsın alsanda bişi olmaz

patik yaa walla kıskanıyorum..kiloya bak..ben heralde ortaokulda filan o kilodaydım..lisede bile 50 kiloydum sanki :)) ama düğünde 54 kiloydummm o günlere dönmem imkansız ama 60 olursam göbek atıcam..

evet cnm emzik çok büyük rahatlıkta bence çalışan bi anne için özellikle..
Ayrıca susturucu
Bizim kız emzikle kavga ediyodu bide hehe

şuan 5 kilo aldık cnm bakalım kaçla kapatıcam

diyim sana 7 daha alırsın tamamdır..sende zayıfsın ya ben o halde yedim içtim dikkat etmedim size bişi olmaz..hele elaya yaradı birazda tosun gibiydi :)

cnm ne farketti ama emsikten mikrop alıyo diye doktor attırdı ama ela sağolsun ne bulursa emiyo :)) eğer eline emicek bişey vermessem mendil tarzı uykuda bile ağlıyo..sürekli dikkat etsemde yıkama şansız sürekli olmuyo ama emziği hemen kaynar suya tutarsın olur..

Sağol cnm amin işllh

31. haftaya göre iyi değil mi 5 kilo ?

ay çok güldüm demek emzikle kavga ediyo

çok iyi cnm 31.haftaya göre 5 kilo tabiki.İşte aldıklarımıda verebilirim inş.
Keşke en fazla 10 la kapatabilsem..
7 ayım bitiyo ama ben hamileyim die iştahımın aşırı açıldığını bilmem..eskiden ne yiyosam hala aynı yiyorum

tabi bi videosu vardı izlesen ölürsün gülmekten.sinirleniyo biz memeyi tıkıyoruz ağzına ığğ ığğğ iç çekiyo onla kavga ediyo:)
bide ben bebişlere emziği çok yakıştırıyorum yaa

bal 2 ayda 7 alınır dimi cnm?son zamanlarda çok alınıyo diolar doğrumu:44::26:

WALLA BEN ALDIM AMA SENİN BÜNYE BİLMEM ALIRMI..
sanki hergün yarım kilo aldım son ay :))
sonrada çatladım işte (

benim bilmem iştahtanmı bebişe yarasın diyemi çok yiyodum..acayip meyva tüketiyodum ve süt..

ctesi iftara annemleri teyzemleri dayımları ve ablamları çağrıcam..ama elim telefona niye gitmiyo bilmem :))

lameeeeeeeeeeeee

slm canım...

inciyi ayağımda sallıyorum, uyuyor numarası yapıyor banaa.... indirsem uyanacak biliyorum.. 4. denemem çünkü... 11 den beri böyleyiz..
hazırlanıp kayınvalideye gitmem lazım.. ama yok.. indirdiğim gibi ağlıyor... off off...

sen napıyorsun canım? ela nasıl?

Son düzenleme:
oy oyy maşallah:)
ben bi abimle eşini aldım okadar.
kayınvalidemi çağırdım onlarda gelmiyolar zaten:)

niye gelmiyolar????

ya dün senle konuştuk yaa ela ondan sonra hiç uyumaı taaki saat 11 di gece yattı...bugünde annemde annem diyo uyumuyo...kendi kendime nazar ettim sıpaya ya...

bak inciye oda başlamış oyunlara :)) bende dün kaç defa salladım yatırdım sayısını bilmem hemen açıyodu gözleri..
bugünde işteyim işte takılıyorum pek iş yok..

çalışıyorum bide hamileyim zahmet olmasın diye gelmiyo cnm bende ısrar etmedim:)

lamecim hoşgeldin cnmm

İYİ YAPMIŞSIN BOŞVER...
BEN GEÇEN SENE KARNIM BURNUMDAYDI GENEDE ALDIM..ya onlarda diyo boşver diye ama diğer taraf demiyo diye bende ısrarla alıyorum .))

lohusa pijamaları çok giyiliyomu bal?
yada sabahlıklımı alayım napayım?
bizim gelin kuzenler bizimkileri giy alma diyip duruyolar:)
bide sabahlık şartmı?
bide sezeryanda gecelikmi iyi
ne çok bide kullanmışım:)

Son düzenleme:
lohusa pijamaları çok giyiliyomu bal?
yada sabahlıklımı alayım napayım?
bizim gelin kuzenler bizimkileri giy alma diyip duruyolar:)
bide sabahlık şartmı?
bide sezeryanda gecelikmi iyi

cnm benim kışa denk geldi evde hep pijama giydim üşüyodum çünkü
ama hastanede gecelik şart..bezlediler sonda monda ilk günler o sebeple gecelik kolay wc ye gidince pijamayı yerden kaldıramıyodum dikişlerden o derece yani..
bencede olan birinde varsa masraf etme 2 gün hastane için değmez..sabahlıkta ayağı kaldırdılar gez dediler ya işte okdr giydim gereksiz..evde bile giymedim..banada bi takım ablam vermişti kendi aldıklarım filan boşa yani kaldı öylece

geceliklerinde hepsi kadınsı çok ya:)
spor bişi bulabilirsem alıyım ozaman..
pijama takımı zaten kızlarınkiside onlarla idare ederim

geceliklerinde hepsi kadınsı çok ya:)
spor bişi bulabilirsem alıyım ozaman..
pijama takımı zaten kızlarınkiside onlarla idare ederim

walla boşnaklar gibi gelen giden geldiğinde şıkırdaklı olmıcaksan herzaman kullanılcak gibi bişi al öle leylekli filanda alma yani...ama sezeryanda gecelik işte dediğim gibi şart..

walla boşnaklar gibi gelen giden geldiğinde şıkırdaklı olmıcaksan herzaman kullanılcak gibi bişi al öle leylekli filanda alma yani...ama sezeryanda gecelik işte dediğim gibi şart..
yani normal takımlar alırım sanırım cnm bende..
kaynanam isterr çok süslenmemi ama istiyosada alsın bana madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…