Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım benim çok teşekkür ederim büyüyo ama bu aralar çok zor geçiyo dişleri kaşınıyo çünkü
sürekli ağlıyo uyumuyo canım

ne kadarlık oldu canım. 6 aylık olmuştur herhalde. yürütgece bile binmiş.
ne zaman doğdu ne zaman büyüdü görünce bi anda şaşırdım. zor zamanları başladı.allah yardımcın olsun.

ne kadarlık oldu canım. 6 aylık olmuştur herhalde. yürütgece bile binmiş.
ne zaman doğdu ne zaman büyüdü görünce bi anda şaşırdım. zor zamanları başladı.allah yardımcın olsun.

6,5 aylık oldu canım evet artık zor zamanları başladı ama sağlıklı olsunda
ben herşeye razıyım canım

aa ben rsmı göremedım nerdekı
doğan büyüyoo valla helede o ergenlık dönemı yok mu öle hızlı gecıyorkı bı bakmış cocuk bı bakmış koca delıkanlı yada genç kız

mutlukız h geldın cnmm resım nerde göremedımde

brck :(halın cok perışan cnm ne zor ya Rabbım acısın sana ben 2 gün dayanamadım sen sureklı cekıon cok korkuombende hamış olursam öle olurum dıye:43:

Kızlar akşam oğluşumu görmeye gittik..

35 haftalık tam.Hala baş aşağı normal doğum pozisyonunda..Artık oynayacak yeri yok sıkışmış iyice kafasını yandan bakarak görebildik oda büzüşmüş iyice yan profil olarak gördük resimde pek belli diil:)

Dışarı çıkmak istiyo biran önce

2.600 olmuş

29 eylülü beklemez dedi.eylül 5 te bakacak tekrar 15 inde çağıracak jinekolojik muayene yaparız dedi.Normal doğumda ısrarlıyız dimi dedi.Ben şöle baktım

Niye bakıyosun öyle dio dalga geçiyor benle

Ben dedim korkuyourm muayenedenBiz önce normale yönlendiriyoruz dedi.Ama hiç birini istemiyorum dersende sezeryan yapalım diyosan dedi olur didi.

Görünüşe göre oğlan beklemeyecek gibi ama doktorumunda 5 gün bi kongresi varmış.İnşallah o aralarda doğmaz

Neyse kızlar eve gittm çok afedersiniz büyük wc mi yaptım ama zorladı biraz sonra totom acıdı.Gecede wc ye kalktım çişe peçeteye sildim kan geldi çok az.Nerden geldiğini çözemedim.Popom hala acıyor.Bi daha gelen kan bişi yok.krem sürdüm sabah bepanten belki iyi gelir die..doğum işareti falan diildir inşallah:18:

Son düzenleme:
BRCK ; oğlun artık yavaş yavaş hazırlanıyoe demek :34::34::34:

zorladığın için kan gelmiş olabilir. ama doğum işaretini falanda anlamam :16::16:

BRCK ; oğlun artık yavaş yavaş hazırlanıyor demek :34::34::34:

zorladığın için kan gelmiş olabilir. ama doğum işaretini falanda anlamam :16::16:

vallahi çok az kaldı cnm yaaa akşam ilk kez okadar doğuma yakın olduğumu hissedip tırstım:18::18:
doktora dedim artık sezeryandanda korkuyorum:1:
öyle yada böyle doğucak dio oda:)

vallahi çok az kaldı cnm yaaa akşam ilk kez okadar doğuma yakın olduğumu hissedip tırstım:18::18:
doktora dedim artık sezeryandanda korkuyorum:1:
öyle yada böyle doğucak dio oda:)

:1::1::1::1: dr güveniyorsan bence ne derse onu yap.. senin için en iyisi ne ise öyle olsun.

ben alttan muayeneden korkuyorum düşün artık doğumda neler olrur:31::31:

selam kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun. iyi geçmiştir inş. bayramınız. azıcık baktım geçmişe.
uğur böcüğü, canım, senin pek iyi geçmemiş gerçi, büyük geçmiş olsun, fena olmuş bayramda hastalanman. yav kocanla niye gitmedin sen annenlere, kocasız bayram olurmu :)
sınavına da az kalmış, bence sık dişini çalış azcık derslere, valla yaparsın sen, birkez çözsen soruları tamamdır arkadaşım.

brck, doğumdan tırsıyorum demişsin ya tatlım, benim kadar tırsamazsın herhalde, anam bende daha cenin bile yok, ama rüyalarımda sezeryan oluyorum fln. korkma hiç, Allah kolay doğum anları yaşatsın inş.

adacım resimlerinizi gördüm, maşaallah, doğan büyüyor. çok tatlı paşan, maşaallah.

güneşim senin de geçmiş bayramın kutlu olsun. senda iyisindir inş.

mutlu kız bende göremiyorum resimleri, hani nerde? sen nasılsın canım, afyondamıydın bayramda, gerçi sende eşinde afyonluydu sanırım.

ben bayramın 2. günü memlekete gittim. ertesi gün döndük, geçen ramazanda böyle oldu, 2 ramazan geçirdim burada, ve maalesef bizim gidişimize gelişimize karışılıyor, neymiş iş güç varmış, ben tüm sülaleye hizmet ederken iyi, altı üstü 2 gece kalıcam annemlerde, umarım zamanla düzelir bu durum. Yoksa, kötü gelin dedikodularına meydan meydan vermek istemezdim bende :)

hayırlı mesailer hanımlar:6:

:1::1::1::1: dr güveniyorsan bence ne derse onu yap.. senin için en iyisi ne ise öyle olsun.

ben alttan muayeneden korkuyorum düşün artık doğumda neler olrur:31::31:
sipidicim, sen nasılsın canım, özledim sizleri valla. alttan muayeneden bende korkuyordum, daha doğrusu çok çekiniyordum, mecbur kalınca oluyomuş valla :(((

sipidicim, sen nasılsın canım, özledim sizleri valla. alttan muayeneden bende korkuyordum, daha doğrusu çok çekiniyordum, mecbur kalınca oluyomuş valla :(((

:1: iyiyiyim canım çok şükür bildiğin gibi aynen devam..
ben smear testi için oldum herşey normaldi ama ne biliyim bildiğim halde yine korkarım herhalde izne çıkınca gidicem kısmetse

:1: iyiyiyim canım çok şükür bildiğin gibi aynen devam..
ben smear testi için oldum herşey normaldi ama ne biliyim bildiğim halde yine korkarım herhalde izne çıkınca gidicem kısmetse

hee sen daha önce alttan olmuşsun muayene. cidden sıkıntılı bir muayene bu. hele ben geçen ay adetin 3. günü (ki en yoğun gün) gitmek zorundaydım, ne rezillik yaa :(
doktorun yerinde olsam iştahım kesilirdi herhalde benim :37:
haklısın, bu alttan muayeneye alışılamıyor.

hee sen daha önce alttan olmuşsun muayene. cidden sıkıntılı bir muayene bu. hele ben geçen ay adetin 3. günü (ki en yoğun gün) gitmek zorundaydım, ne rezillik yaa :(
doktorun yerinde olsam iştahım kesilirdi herhalde benim :37:
haklısın, bu alttan muayeneye alışılamıyor.

:1::1::1::1: ben öyle gitmedim ve gitmek istemem de ya ben hastayken yanımdan geçenden bile rahatsız oluyorum...
oldum hemde evlendim 2 ay sonra ( ne cesaret ) cidden acının öyle acımıyor ama kötü oluyorsun sonuçta alttan bakıyorlar mekanizmalı biişeyler yumurtalıklarıma falan baktılar

selam herkese :3:

böcük çok geçmiş olsun ,kendine dikkat et ,iftardan sonrasında su takviye etmedin mi kendine :20: bundan sonrasında dikkat et bari su çok önemli..

biricik heyecan yaptım :) demek çok az kaldı.. arkadaşım doğum yaptı hafta sonu,normal düşünüyordu açılma olmamış boş yere 6 saat sancı çekmiş,ki alttan son muayene çok feci dedi :18: sezaryen olmuş..bende tırstım bak ,normal düşünüyordum ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Ada paşan büyümüş maşallah,babasına benziyor kızmazsan :) ,saçlarında yakışmış..

bende saçlarımı boyattım bayramdan önceki hafta dipleri feciydi organik boya yaptırdım napıyım psikolojim düzeldi ama kendimi fevkaladenin fevkinde hissediyorum artık,birde kestirdim modeli düzeldi,yıpranıklığı gitti iyi oldu...:12:

arefe günü kontrolümüz vardı erkek olduğu kesinleşti,ultrasonu detaylı inceliyo her seferinde doktorum,hepsine baktı organlara falan sağlıklıymış maşallah..bir daha ki sefere hem detaylı hem renkli mi ne de dedi o ultrasona giricez.. bebeğimiz bu arada bize el salladı ,çok tatlıydı yaa sanki bilinçli salladı elini :1::emir_bebek:

hala kilo almadım,doktora bu durumu söyledim bebeğin güzel gelişiyor,şansı hamilelerdensin dedi,sorun yok yani şükür..:nazar:

Back
X