selam kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun. iyi geçmiştir inş. bayramınız. azıcık baktım geçmişe.
uğur böcüğü, canım, senin pek iyi geçmemiş gerçi, büyük geçmiş olsun, fena olmuş bayramda hastalanman. yav kocanla niye gitmedin sen annenlere, kocasız bayram olurmu :)
sınavına da az kalmış, bence sık dişini çalış azcık derslere, valla yaparsın sen, birkez çözsen soruları tamamdır arkadaşım.
brck, doğumdan tırsıyorum demişsin ya tatlım, benim kadar tırsamazsın herhalde, anam bende daha cenin bile yok, ama rüyalarımda sezeryan oluyorum fln. korkma hiç, Allah kolay doğum anları yaşatsın inş.
adacım resimlerinizi gördüm, maşaallah, doğan büyüyor. çok tatlı paşan, maşaallah.
güneşim senin de geçmiş bayramın kutlu olsun. senda iyisindir inş.
mutlu kız bende göremiyorum resimleri, hani nerde? sen nasılsın canım, afyondamıydın bayramda, gerçi sende eşinde afyonluydu sanırım.
ben bayramın 2. günü memlekete gittim. ertesi gün döndük, geçen ramazanda böyle oldu, 2 ramazan geçirdim burada, ve maalesef bizim gidişimize gelişimize karışılıyor, neymiş iş güç varmış, ben tüm sülaleye hizmet ederken iyi, altı üstü 2 gece kalıcam annemlerde, umarım zamanla düzelir bu durum. Yoksa, kötü gelin dedikodularına meydan meydan vermek istemezdim bende :)
hayırlı mesailer hanımlar