yaa kızlar kendimi şanslı sayıyorum siz bunları konuştukça.. allaha çok şükür eşimin ailesi her zaman çok anlayışlı oldular... hatta benimkilerden bilee. evliliğimiizn ilk günlerinde kayınvalidem biraz ağlayıp sızladı ama... şimdi oda alıştı duruma... inş. sizlerde bundan sonra rahat bir evlilik geçiririsiniz...
evt yaa..artık bir araya gelelim:)))
cutem...
bunu her zaman yapabiliriz biliyorsun değil mi...
zaten evliliğin alışma döneminde yaşanıyor bu sıkıntılar ve genelde her evde aynı şeyler yaşanır ama zamanla her iki taraf da alışır bu durumlara ...en kötüsü iki arada bir derede kalmaktır ..hem kadın hem erkek için de çok zor bir durum bu ...ama böyle bir durumda hem kadın hem de erkek kendi ailelerine diğer şahısları karıştırmadan yürütmeliler bu evliliği ..ben bakıyorum bayanlarda da var bu durum ..sürekli annelerinin yanındalar ,,herşeye anne karışıyor v.s. erkeklerde de var tabi ...ama evlilikte artık kadın ile erkek ayrı bir aile oluyor ve başkalarını ailelerine karıştırmamalılar..kadın ve erkek kendi ailelerinin ihtiyacı olduğunda tabiki yanlarında olacak ama ailelerini kendi ailelerinin iç işlerine karıştırmayacaklar ,karıştırdıkları an kızılca kıyamet kopuyor işte ..hep bir taraf arada kalıyor idare etmeye çalışıyor ,arada kalan taraf hep yıpranıyor ...evet üzülüyor eşim...
üzülmezmi kendi canı,ciğeri...
ama üzüldüğüyle kalabilse adam iyi olacak...
bir de laf söz duymasa,kaprislerin arasında kalmasa...
evlenilir ve genelde karı koca kendi evinde olur değil mi normalde böyledir...
ama görümce,biz akşamları oraya değil de kendi evimize gidiyoruz diye surat asıyor,Bedi annesinin hastalığıyla ilgilenmiyormuş gibi tavır takınıyor...
yani kendi evinde yatmayıp gidip babasının evinde yatınca iyileşecek mi kayınvalide...
biz hastaneye gidip,1 saat görüş saatinde bulunup ondan sonra çıkıp evimize gidiyoruz ve bu sorun oluyor...
evet ben de dua ediyorum .yaa kızlar kendimi şanslı sayıyorum siz bunları konuştukça.. allaha çok şükür eşimin ailesi her zaman çok anlayışlı oldular... hatta benimkilerden bilee. evliliğimiizn ilk günlerinde kayınvalidem biraz ağlayıp sızladı ama... şimdi oda alıştı duruma... inş. sizlerde bundan sonra rahat bir evlilik geçiririsiniz...
evt yaa..artık bir araya gelelim:)))
robotcum söylediklerine katılıyorum
çok doğru anlatmışsın...
evet üzülüyor eşim...
üzülmezmi kendi canı,ciğeri...
ama üzüldüğüyle kalabilse adam iyi olacak...
bir de laf söz duymasa,kaprislerin arasında kalmasa...
evlenilir ve genelde karı koca kendi evinde olur değil mi normalde böyledir...
ama görümce,biz akşamları oraya değil de kendi evimize gidiyoruz diye surat asıyor,Bedi annesinin hastalığıyla ilgilenmiyormuş gibi tavır takınıyor...
yani kendi evinde yatmayıp gidip babasının evinde yatınca iyileşecek mi kayınvalide...
biz hastaneye gidip,1 saat görüş saatinde bulunup ondan sonra çıkıp evimize gidiyoruz ve bu sorun oluyor...
ahh Adacım bende neler yaşadım ,bir araya gelsekte kaynatsak biras...
Adacım bu hafta sonu eksik kalan eşyalarımızı tamamlıcas,haftayada Bursaya gideris diyoz video kayıtları ,fotolar fln alınacak salonlardan...akşam buluşsak olurmuki acaba seninki hastanedeyken,bnmki alınırmı acap yanlız kalıncadaha ilk günlerya kaydirigubbakcemile3 ama neyse sende seninkini hastanede yanlız bırakma o uyuz kız orada oluyomuş..
bende o tarifi yapıyodum ,bayadır yapmıyorum ,hatta kocişime hiç yapmadım,yapiim bari hafta sonu cnm bnm o :asigim: annesine diomuş senden güsel yemek yapıyo,kayınvalidem dedi...kaydirigubbakcemile3
Allah biran önce sağlığına kavuştursun
neden böle oluyo görümceler ???kötükedihüso aha bunun gibi
buluşmamı varmafoldumben
yok cnm maalesef daha mümkün olamıyo...bulunca çağırırız senide bu kez dışarıda görüşelim yaw...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?