Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende minicik ayrıntılarak kızıyodum şöyle yaptı bunu dedi diye
ama gerçekten benmki devede kulakmış canm
şükür kayınvalidemle de iyiyiz kayınpederle de
kayınpeder şeker zaten )))

zaten evliliğin alışma döneminde yaşanıyor bu sıkıntılar ve genelde her evde aynı şeyler yaşanır ama zamanla her iki taraf da alışır bu durumlara ...en kötüsü iki arada bir derede kalmaktır ..hem kadın hem erkek için de çok zor bir durum bu ...ama böyle bir durumda hem kadın hem de erkek kendi ailelerine diğer şahısları karıştırmadan yürütmeliler bu evliliği ..ben bakıyorum bayanlarda da var bu durum ..sürekli annelerinin yanındalar ,,herşeye anne karışıyor v.s. erkeklerde de var tabi ...ama evlilikte artık kadın ile erkek ayrı bir aile oluyor ve başkalarını ailelerine karıştırmamalılar..kadın ve erkek kendi ailelerinin ihtiyacı olduğunda tabiki yanlarında olacak ama ailelerini kendi ailelerinin iç işlerine karıştırmayacaklar ,karıştırdıkları an kızılca kıyamet kopuyor işte ..hep bir taraf arada kalıyor idare etmeye çalışıyor ,arada kalan taraf hep yıpranıyor ...
evet ben de dua ediyorum ..biz eşimle ilk tanışmamızdan nişanımızdan evliliğimize kadar herşeyimizi beraber aldık yaptık ve ikimiz de ailelerimizi kendi ailemize karıştırmadık ...ne benim ailem ne onun ailesi tek kelime edip de hayatımıza karışamaz karıştırtmayız ...kendi kararlarımızı en ufak konuda bile beraber alırız ...benim ailem ankarada duruma göre 2-3 haftada bir gidiyoruz onlara ...annem bir kerecik olsun bana baskı yapıp da gelin demez diyemez dedirtmem ...ben her zaman ailemin yanındayımdır en ufak başları sıkışsa yanlarında olurum ama benim aileme karışmalarına izin vermem asla...sanırım eşimle mutluluğumuzun sırrı bu ..baştan o mesafeyi koyduk öyle gidiyor ...ne benim ailem ne onun ailesi evime habersiz gelemez ne de işimize karışamaz ...

pınarrrrrrr senin için şekerim :)))

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Malzemeler

1,5 kg ince uzun patlıcan ,4-5 adet yeşil biber ,3 adet domates ,Sıvıyağ (ben ayçiçek kullanıyorum.)

Köfte için:1/2 kg kıyma,1 yumurta,1 kuru soğan (rendeleyin),2-3 diş sarımsak,1,5 kahve fincanı buğday unu,Tuz,Karabiber,Kimyon

Sos için: 3 domates ,1 kahve fincanı sıvıyağ ,2 yemek kaşığı biber salçası ,Tuz ,Karabiber

Önce patlıcanları yıkayıp, kabuklarını kalın şeritler halinde soyun. Daha sonra bunları yan yatırıp enlemesine uzun înce ve yassı olacak şekilde dilimleyin.Sonra bunları tuzlu suda bekletin ki, kızartırken çok yağ çekmesin.

Köfte yapılışı: Kıyma, yumurta, un, tuz, karabiber, soğan, sarmısak ve kimyonu güzelce yoğurup köfte harcı yapın. Sonra bundan avuç içinizden biraz az olacak şekilde parçalar koparıp yuvarlak ve yassı bir şekil verin, 200 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirin.

Kestiğiniz ve tuzlu suyun içinde beklemekte olan patlıcanları kızgın yağda hafifçe kızartın

Sonra, bir kasenin içine her bir kebap için ikişer şerit patlıcan kullanarak patlıcanları artı işareti gibi üstüste kasenin içine koyun. Artının ortasına bir köfte yerleştirip patlıcanların uçlarını birleştirin. Sonra bunu ters çevirip tepsiye yerleştiriyoruz. Sonra hepsinin üzerine birer dilim domates ve iri doğranmış biber yerleştirip kürdanla tutturuyoruz.

Bu şekilde 12 adet kebap çıkıyor. 200 derecede domates ve biberler kızarana kadar pişirin

Adacım bu hafta sonu eksik kalan eşyalarımızı tamamlıcas,haftayada Bursaya gideris diyoz video kayıtları ,fotolar fln alınacak salonlardan...akşam buluşsak olurmuki acaba seninki hastanedeyken,bnmki alınırmı acap yanlız kalınca daha ilk günlerya kaydirigubbakcemile3 ama neyse sende seninkini hastanede yanlız bırakma o uyuz kız orada oluyomuş..

robotcum söylediklerine katılıyorum
çok doğru anlatmışsın...

çok dehşetim çok ...edebiyatçı olunca böyle oluyor :roflol:
yaa şaka bir yana gerçekten yeni evlilerin en büyük sorunu bu ..topiclere bakıyorum mesela ailelerin de suçu var ama eşlerin de suçu var ..erkek ya da kadın farketmez birinden biri ailesini her işine karıştırıyorsa olmaz o iş yürümez ..çocuk değilizki artık ..kendi hayatımız ailemiz var ...başkaları yüzünden de yuvalar yıkılıyor sevgilere yazık oluyor ...kötükedihüso

ahh Adacım bende neler yaşadım ,bir araya gelsekte kaynatsak biras...

Allah biran önce sağlığına kavuştursun
neden böle oluyo görümceler ???kötükedihüso aha bunun gibi

adaaa inanamıyorum görümce hortladımı yinealsanaalsanasmile

sıkma canını yaaa

ben bu tarifini vrdigini yapıyorum cok hos he

bende o tarifi yapıyodum ,bayadır yapmıyorum ,hatta kocişime hiç yapmadım,yapiim bari hafta sonu cnm bnm o :asigim: annesine diomuş senden güsel yemek yapıyo,kayınvalidem dedi...kaydirigubbakcemile3

canım kayınvalidenin görüş saati öğlen 14:00 - 15:00 arası
Bağcılar Hospitalist var orada yatıyor... akşamları bilmem ki alınırlar gibi geldi en azından şimdilik,hani çok yeniyiz ya...
yarın kaça kadar çalışıyorsun...

bende o tarifi yapıyodum ,bayadır yapmıyorum ,hatta kocişime hiç yapmadım,yapiim bari hafta sonu cnm bnm o :asigim: annesine diomuş senden güsel yemek yapıyo,kayınvalidem dedi...kaydirigubbakcemile3

kayınvalide ne düşündü acaba :)):icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…