Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yani isim isim söylediğimize bakmayın ıst.da ki herkese kapım açık...
dur ya bu çok umumi bir çağrı oldu yani topicte konuştuğumuz ıst.da kilere

cnm yrn çalışmıyorum da billiyosun bnm bikaç eşyam eksik kalmıştı onlar gelicek evde olucas,geldikten sonra kalanları almaya çıkıcas dışarı

yani isim isim söylediğimize bakmayın İst.da ki herkese kapım açık...
dur ya bu çok umumi bir çağrı oldu yani topicte konuştuğumuz İst.da kilere
kaydirigubbakcemile3
bende varım haaa ona göree:)))

sen gelme biz üçümüz buluşcaz bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla yanaklarını koparcam he haberin olsunda görüşek kıııız cok seviiiim sizi ben sizde beni seviomusunuz :umursamaz: yok dermişsinizkaydirigubbakcemile3

Adaaa sağol bebeğimm mucux kaydirigubbakcemile5

kız pınarım fatihte gördüğün demet akalın çakması beni bidaaa gördunmukaydirigubbakcemile3

yok şekerim bi daha görmedim
ama aynı sen kız valla :))

yok şeker ben deeeldim gecende buradan tanımadııgm biri mesaj attı seni ikeada gördum die kaydirigubbakcemile3 benide herkes görüo ama oda ben deeeldim beni adayla cutecim görduopuyorumnanaktan

haa oldu ben gelmeden yanak göndereyim sana istersen...
bizde seviyik seni.. :))))

tabi cnm,seninle tanışmayıda çok istiyorum ben..sen nerede oturuyosun anadolu yakasında sanıyorum seni ben ?

canım ben kartladayım.. epekce uzağım vallaa...bende hepinizle tanışmayı çok istiyorummmmmmmmmmm...

haa oldu ben gelmeden yanak göndereyim sana istersen...
bizde seviyik seni.. :))))
canım ben kartladayım.. epekce uzağım vallaa...bende hepinizle tanışmayı çok istiyorummmmmmmmmmm...

anaaam cnm kartalda arkadaşım oturuyo 1 kerecik gidebildim, özel araçla 2,5 saat sürdü..otobüs -metro fln düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…