Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eşin bişey demiyor mu ?
Rabbim kimseyi böyle 1 arada bırakmasın yaaa

tamam oda haklı ama annesine de tek o laf söyleyebilir..
sen söylesen gelin olursun ama o söyleyince evladı nazına kaprisine dayanır

kayınvalide acayip dolduruyo spediyyy arada kalıyo mesela ev timizliği hakkında istiyo ki heryer düzenli derli toplu olsun
hiç bir yer dağılmasın hep temiz olsun istiyo ama her zaman yeteşemiyorum yalan yok ebrar eskisi değil artık durmuyo hiç istiyoki hep benim yanımda dursun annem beni bırakmasın yanından ayrılsam ağlıyo eşim bazen bana hak veriyo bazen annesine
kayınvalide istiyoki hergün bize gelsin bizde yesin içsin evine gitsin ama ben artık her yere yetişemiyorum yalan yok eve gidince valla bir köşeye atılıp gidiyorum ama çalışmanın ne olduğunu bilmedikleri için beni anlamıyorlar bir türlü

canım senin evine ne karışıyor ki ? ona ne senin evin derliymiş topluymuş. sen hiç ağzına lafı tıkamamışsın galiba...
artık çocuğun var eşinde yardım edecek gerekirse hatta onun yapması lazım sende robot değilsin ya

Ya bunlarla kalsa yine iyi canım daha neler neler var anlatsam kitap yazılır her halde hep susuyorum sabır diyorum

ben kimsenin kırılmasını üzülmesini istemiyorum ben böyle davrandıkça hep ben üzülüyorum kırılıyorum

kendine yazık ediyorsun işte canım benim..
daha genceciksin ne üzeceksin kendini.. biraz sesin çıksın bak o yüksek sesliler nasıl susuyor

mutlu ne üzülcen annem yaa
değer mı
hıc kımseye değmez
aman ne saygı duycaksın o ınsanlara ne sevgı
hak etmıyorlar çünkü
senın evınden onlara ne
cok bılıyolarsa gelsınelr sılsınler
işlerı yok dedıkodu ederler
kendı pasaklarına bakmaz öle ınsanlar
cevremde cok o yüzden ıyı bılıyorum
kendımı asla eşimin aılesıne ezdırmem derım aman be ne üzülcemm
onlar üzülsünde bıdaha laf etmeden düşünsünlerr

slm kızlar..

hiç gelemiyorum, kızım gündüzleri uyumadığı ve sürekli kucak istediği için arada geceleri girip bakıyorum... ama pek haberdar değilim sizlerden, bazılarınızla da telefonla konuşup mesajlaşıyoruz...
26 sında iş başı yapıcam ama devam etme konusunda kararsızım...

şu anda da vaktim olmadığı için sadece bir bildirimde bulunup gidicem.. hepinizi kocaman öpüyorum..

biraz önce biricikle konuştum, yarın saat 16.00 da sezeryana alcaklar, kendi isteği.
inş. herşey yolunda gider ve oğluşunu kucağına alır...

haklısın böcüğüm çok lafçılar hiç bişeyi beğenmezler en iyi onlar yapar en iyi onlar bilirler sen hiç bişey bilmezsin yapamazsın hayatta
yemeği,temizliği,herşeyi en iyi onlar bilir ya ben doğuma temizliği kendim yaptım birtek kiler kalmıştı orayı yapamadım doğumdan sonra kayınvalide kalıyordu başımda kileri niye temizlemedin diye laf etti doğumda çok bağırdım diye herkeslere laf etti beni

baştan ezdirmişsin bu doğru ama hiç birşey için geç değil canım bundan sonra çok iyimser davranma

davranmıcam zaten canım içim çok acıyo ama ben bunları hak etmiyorum asla

hak etmeyeceğini biliyorum canım onun için söylüyorum. kendine yazık edersin böyle

h geldın cnmmm
hayrlısı olsun senın için maddı sıkıntı yoksa bebeğını bıraz daha büyütebılırsın
yada sen çalışınca kımbakacak ona göre karar verırsın güvendığın bırı olursa sorunda olmazz

cok tşkler haber verdığın için

boşver cnmm takmaya değmez
anne sana bıraktım bı sılıversen dıyceksın
yada bırılerının yanında laf sokacaksınkı o yerın dıbıne gırsın

O kadar üzgünüm ki ağlamamak elde değil..ocak annelerinde bir annecik vefat etmiş,karnında bebeği ile..ve 7 yaşına giren bir kızı daha vardı..inanılır gibi değil çok acı (

Lamecim bende hep seni arıcam aklımdasın önce numaranı kaybettim ,telefon değişince eski telde kalmış..telefondan aldım dün ama,bugünde tüm gün kursdaydım..
hiç işim gücüm yokmuş gibi yeni bir kursa daha gidiyorum neyse ki 3 gün...

ne dicektim başka kafam allak bullak neyse aklımı toparlayamıyorum yarın biriciğin güzel haberini alırız inşallah Allah yardımcısı olsun..

AYyy patigim icim nasıl kötü oldu anlatamam. Allah rahmet eylesin. Off kuzusu kaldı geride annesiz. Çok acı cok. Rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin.

günaydınlar canlar hayırlı sabahlar nasılsınız umarım herkes iyidir

ben uykusuzum sabaha kadar uyumadım ebrar dün aşı oldu 2 sağ bacağından 1 tanede sol bacağından

ateşlendi biraz gece ve çok huzursuzdu sabahı sabah ettik yani ama mutluyum çünkü sabah 4 gibi uyudu 6 da tekrar uyandı ve gülücükler atıyodu sanki bütün gece eziyet eden huzursuz olan o değildi

dün pazara gittim canlar ıspanak falan aldım ıspanaklı börek yapmak istiyorum nasıl yapabilirm bileniniz varsa anlatabilir mi acaba?

biricik bugün paşasına kavuşacak hayırlısı ile rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah iyi haberlerini alırız dualarımız onunla

günaydın kızlarrrr

ayy patıkçım ne acı yaaRabbım sabır versın yavrusuda kalmış gerıde ne kötü pekı sebebı ne imiş:26ff

mutlucummm uyy kuzum yaa demekkı azda olsa uyyabıldı ya sevınmiştirkuzumm

brck bugun ınş hayrlı haberler alcazararım ama çekınıyorum yaa

bende ehlıyetten geçmişim kızlar
97 97 93

gözün aydın böcük...bi hastalık ismi var biraz zor unuttum ama açıklaması şöle ki bağışıklık sistemi çökmesi
aynı grupdaydık valla kendime gelemedim bende

evet coturcum çok zor (

mutlukız çiğden yapılıyor ıspanak..soğan falan konuluyor ,az salça mıydı tam bilemicem cnm bayadır yapmadm ki internette tarifleri vardır sanırım..eline sağlık şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…