- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ya sevsinler ben sevmesinler demiyorum ama onu bunu çocuga veriyo dediğim zamanda bişey olmaz diyo bana keşkek verdiği gün uyutamadım çocuğu bir türlü durmadı sabaha kadar ağlayıp durdu yavrum sürekli ne kendi uyudu nede beni uyuttu çok korktum acaba bi yerine bişeymi oldu diye
eşin bişey demiyor mu ?
Rabbim kimseyi böyle 1 arada bırakmasın yaaa
ne diyebilir ki iki arada bir derede kalıyo sonuçta bir tarafta annesi bir tarafta eşi nasıl davranacağımı artık bilmiyorum gerçekten
tamam oda haklı ama annesine de tek o laf söyleyebilir..
sen söylesen gelin olursun ama o söyleyince evladı nazına kaprisine dayanır
kayınvalide acayip dolduruyo spediyyy arada kalıyo mesela ev timizliği hakkında istiyo ki heryer düzenli derli toplu olsun
hiç bir yer dağılmasın hep temiz olsun istiyo ama her zaman yeteşemiyorum yalan yok ebrar eskisi değil artık durmuyo hiç istiyoki hep benim yanımda dursun annem beni bırakmasın yanından ayrılsam ağlıyo eşim bazen bana hak veriyo bazen annesine
kayınvalide istiyoki hergün bize gelsin bizde yesin içsin evine gitsin ama ben artık her yere yetişemiyorum yalan yok eve gidince valla bir köşeye atılıp gidiyorum ama çalışmanın ne olduğunu bilmedikleri için beni anlamıyorlar bir türlü
canım senin evine ne karışıyor ki ? ona ne senin evin derliymiş topluymuş. sen hiç ağzına lafı tıkamamışsın galiba...
artık çocuğun var eşinde yardım edecek gerekirse hatta onun yapması lazım sende robot değilsin ya
Ya bunlarla kalsa yine iyi canım daha neler neler var anlatsam kitap yazılır her halde hep susuyorum sabır diyorum
ben kimsenin kırılmasını üzülmesini istemiyorum ben böyle davrandıkça hep ben üzülüyorum kırılıyorum
kendine yazık ediyorsun işte canım benim..
daha genceciksin ne üzeceksin kendini..biraz sesin çıksın bak o yüksek sesliler nasıl susuyor
haklısın aslında canım ama ben yapamıyorum nedense herkes diyoki sen baştan kendini ezdirmişsin artık sesini yükseltsende bir anlamı olmaz diyorlar
mutlu ne üzülcen annem yaa
değer mı
hıc kımseye değmez
aman ne saygı duycaksın o ınsanlara ne sevgı
hak etmıyorlar çünkü
senın evınden onlara ne
cok bılıyolarsa gelsınelr sılsınler
işlerı yok dedıkodu ederler
kendı pasaklarına bakmaz öle ınsanlar
cevremde cok o yüzden ıyı bılıyorum
kendımı asla eşimin aılesıne ezdırmem derım aman be ne üzülcemm
onlar üzülsünde bıdaha laf etmeden düşünsünlerr
baştan ezdirmişsin bu doğru ama hiç birşey için geç değil canım bundan sonra çok iyimser davranma
haklısın böcüğüm çok lafçılar hiç bişeyi beğenmezler en iyi onlar yapar en iyi onlar bilirler sen hiç bişey bilmezsin yapamazsın hayatta
yemeği,temizliği,herşeyi en iyi onlar bilir ya ben doğuma temizliği kendim yaptım birtek kiler kalmıştı orayı yapamadım doğumdan sonra kayınvalide kalıyordu başımda kileri niye temizlemedin diye laf etti doğumda çok bağırdım diye herkeslere laf etti beni
davranmıcam zaten canım içim çok acıyo ama ben bunları hak etmiyorum asla
slm kızlar..
hiç gelemiyorum, kızım gündüzleri uyumadığı ve sürekli kucak istediği için arada geceleri girip bakıyorum... ama pek haberdar değilim sizlerden, bazılarınızla da telefonla konuşup mesajlaşıyoruz...
26 sında iş başı yapıcam ama devam etme konusunda kararsızım...
şu anda da vaktim olmadığı için sadece bir bildirimde bulunup gidicem.. hepinizi kocaman öpüyorum..
biraz önce biricikle konuştum, yarın saat 16.00 da sezeryana alcaklar, kendi isteği.
inş. herşey yolunda gider ve oğluşunu kucağına alır...
haklısın böcüğüm çok lafçılar hiç bişeyi beğenmezler en iyi onlar yapar en iyi onlar bilirler sen hiç bişey bilmezsin yapamazsın hayatta
yemeği,temizliği,herşeyi en iyi onlar bilir ya ben doğuma temizliği kendim yaptım birtek kiler kalmıştı orayı yapamadım doğumdan sonra kayınvalide kalıyordu başımda kileri niye temizlemedin diye laf etti doğumda çok bağırdım diye herkeslere laf etti beni
davranmıcam zaten canım içim çok acıyo ama ben bunları hak etmiyorum asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?