günaydınlar yada tünaydınlar kızlar :)
sabah 9,10geçe uyandı kuzum, aldım yanıma saat 10a kadar güreştik seviştik :) kuzum benim yaa
12de uyudu, bende çorba yaptım ona, evi toparla falan, şu saat oldu hala uyanmadı bu bi mucize olsa gerek :)
böcük sınav sonuçların süper, darısı diğer sınavaa inşallah.
benimde bi ara para yatırıp randevu alıp ehliyetimi almam lazım, çok para yaa 300küsür lira vericem..
hepinizi öptüm dikkat edin kendinize..
günaydınlar yada tünaydınlar kızlar :)
sabah 9,10geçe uyandı kuzum, aldım yanıma saat 10a kadar güreştik seviştik :) kuzum benim yaa
12de uyudu, bende çorba yaptım ona, evi toparla falan, şu saat oldu hala uyanmadı bu bi mucize olsa gerek :)
böcük sınav sonuçların süper, darısı diğer sınavaa inşallah.
benimde bi ara para yatırıp randevu alıp ehliyetimi almam lazım, çok para yaa 300küsür lira vericem..
hepinizi öptüm dikkat edin kendinize..
canım sen işe başlamamışmıydın? İzinlimisin ?
böcüğüm günaydın canım hoşgeldin kız neden beni eklemedin facede sen
ben biliyom adını yazam sana şimdi özelden canım
O kadar üzgünüm kiağlamamak elde değil..ocak annelerinde bir annecik vefat etmiş,karnında bebeği ile..ve 7 yaşına giren bir kızı daha vardı..inanılır gibi değil çok acı (
Lamecim bende hep seni arıcam aklımdasın önce numaranı kaybettim ,telefon değişince eski telde kalmış..telefondan aldım dün ama,bugünde tüm gün kursdaydım..
hiç işim gücüm yokmuş gibi yeni bir kursa daha gidiyorum neyse ki 3 gün...
ne dicektim başka kafam allak bullakneyse aklımı toparlayamıyorum yarın biriciğin güzel haberini alırız inşallah Allah yardımcısı olsun..
[ı]günaydın canlar hepimize iyi bir hafta olur inşallah
umarım hepiniz iyisinizdir ben hiç değilim
Dün eşimle nikah vardı oraya gidecektik eşimin abisi eltim falan ebrarı da anneme bırakacaktık kayınvalide ile annem karşı karşıya ya apartmanlar tam biz arabadan indik eşimin abisi aldı ebrarı sevdi falan derken görümcem açtı camı kübra buraya getir ebrarı burdan alsın annenler dedi çocuğun karnı aç altı değişecek ben annemlere getiriyorum diye mama yapmadım annem baktığı için normalde bende dedim ki mama yiyecek altı değişecek sevinde götüreyim ben dedim görümce de al götür sevmicem dedi içeri giriverdi kayınvalidem aldı kucağımdan çocuğu bensevelim de götüreyim annenlere dedi bende mama yiyecek anne durmuyo eziyet ediyo dedim tamam biraz dursun dedi görümcemde anne götür sevmeyeceğim dedi.bende annemlere demeye gittim anne ebrar orda birazdan gidin alın diye birde görümcemin yaptığını anlattıyordum derken zil çaldı kayınvalidem kapıda ebrarı getirmiş alın çocuğu diye annem gir falan dedi yok gidiyorum girmicem dedi.
Belki de bana diyecekseniz ne var bunda babaannesi halası onlarda da durabilir diye ama kayınvalidem pek umursamıyor çocuğumu çocukların eline falan veriyor bişey olmaz diye geçen hafta kahvaltıya çağırdı keşkek yapmış ebrara da verdi 3-4 çay kaşığı çocuk bütün gece durmadı gaz yaptı çocukta gaz ilacı bile fayda etmedi çocuğa o yüzden onlara bırakmak istemiyorum çocuğumu
nikahtan geldikten sonra eşim telefonunu orda unutmuş onu almaya gitti 1 saat gelmedi geldiğinde de yüzü asıktı doldurmuşlar yani eşimi akşamdan beri öyle davranıyo bana bende hiç sesimi çıkarmıyorum yoruldum artık kızlar birilerinin yükünü omzumda taşımaktan yoruldum[/ı]
slm kızlar..
Hiç gelemiyorum, kızım gündüzleri uyumadığı ve sürekli kucak istediği için arada geceleri girip bakıyorum... Ama pek haberdar değilim sizlerden, bazılarınızla da telefonla konuşup mesajlaşıyoruz...
26 sında iş başı yapıcam ama devam etme konusunda kararsızım...
şu anda da vaktim olmadığı için sadece bir bildirimde bulunup gidicem.. Hepinizi kocaman öpüyorum..
biraz önce biricikle konuştum, yarın saat 16.00 da sezeryana alcaklar, kendi isteği.
Inş. Herşey yolunda gider ve oğluşunu kucağına alır...
[ı]balım,güneşim ve adacığım hoşgeldiniz canlar
balım sen elanın dişleri çıkarken naptın canım ne kullandın nasıl baş ettin banada de ne olur yaaa[/ı]
[ı]ah balım sorma neler çekiyorum ellerinden onların yaaa varya gelmiyo gitmiyo diye surat yapıyorlar anlayamadım gitti ya nasıl davranacağımı ebrarın beyazlamış ama çıkan yok daha ne bulsa ağzına götürüyo sürekli ellerini hiç çekmiyo ağzından doktor jel verdi sürüyorum ama banamısın demiyo yaaa çok üzülüyorum öyle gördükçe yavrumu yaaaa
spedydim canım dua edin ne olur kolay ve biran önce çıksın çok ağlıyo çünkü dayanamıyorum ben[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?