Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydınlar yada tünaydınlar kızlar :)
sabah 9,10geçe uyandı kuzum, aldım yanıma saat 10a kadar güreştik seviştik :) kuzum benim yaa
12de uyudu, bende çorba yaptım ona, evi toparla falan, şu saat oldu hala uyanmadı bu bi mucize olsa gerek :)

böcük sınav sonuçların süper, darısı diğer sınavaa inşallah.
benimde bi ara para yatırıp randevu alıp ehliyetimi almam lazım, çok para yaa 300küsür lira vericem..

hepinizi öptüm dikkat edin kendinize..

sağol cnm ınş
ohh valla ne güzel uyumuş tamda uyulcak hava işini bılıyoo:)
hele bı kazanımda napalım verırız 450 tl falanda kursa verdım belkıde geçtı ama 300 den fazla olmasın o
ben kazanırsam patrondan alır parayı hemen alırım

canım sen işe başlamamışmıydın? İzinlimisin ?

iyi geceler kızlarrrrr
bir süredir dr.a gidiyor oğluşla uğraşıyoruz gelemedim o yüzden...umarım bir sıkıntı yoktur burada,sizlerde...konuşmayı özledim yaw...

kuzumun kakasında kan gördüm... hafta önce,o gün bugündür ne haldeyim bilemezsiniz...neyseki yapılan testler vs.ler de bir şey olmadığı ortaya çıktı...en son bugün gaita (kaka) da gizli kan testi yapıldı,sonucu yarın alacağız...

başka başka...hımmm
bizimki de artık çevresini ve bizleri daha iyi algılıyor...eller hiç durmuyor...
uyumak istediğinde ağlamayı keşfetti,basıyor yaygarayı
veeee benim saçlarım feci dökülüyor...bunun sebebi gebelikte hormonlar sebebiyle saçlarımız dökülmezmiş,doğumdan sonra hormonlar yavaş yavaş eski düzene dönmeye başlayınca o 9 ay boyunca dökülmeyen saçlarda topyekün dökülünce bize aşırı dökülüyor gelirmiş...

bizde böyle...şimdi uyuyor paşa,birazdan sinyal verir...uyanmadan uyuyayım biraz bari :)))
özlemişiz sizleri...görüşürüz...

brck...Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım bebeğini almışsındır kucağına...melek kuzunu kokla bizler içinde...

günaydınlar canlar nasılsınız umarım herkes iyidir

ben yine uykusuzum kızım dişlerinden dolayı çok huzursuz ne kendi uyuyor nede beni uyutuyor yavrum

böcüğüm sınav sonuçların süper canım tebrik ederim

adaer geçmiş olsun canım sonuçlarınız iyi çıkar inşallah

biriciğim doğum yaptı kızlar minik paşasını ömerini almış kolllarına face de resmini gördüm allah analı babalı büyütsün
artık biricik te anne oldu darısı değer kızların başına inşallah

hayırlı sabahlarr
brck arıycam ama adı neydı bu hatunun:)bılen varsa özelden beklıoomm

adaerım h geldın cnm cok gecmıs olsunnnn uyy yerım paşanı
faceden takıpteyımmmmm

mutlum tşkler cnmmm

böcüğüm günaydın canım hoşgeldin kız neden beni eklemedin facede sen

ben biliyom adını yazam sana şimdi özelden canım

mutlucum-böcüğüm sağ olun kızlar...bugün kaka testinin sonucunu temiz alalım inşallah rahatlayacağım daha çok...face e beni de ekle cnm... özelden yaz ben ekleyem seni...

paşa sabah 07:00 de bir başladı ıkınmaya 08:30 da yaptı kakasını 09:00 da uyudu şükür...ben de kahvaltımı yaptım,yıkadığım çamaşırımı astım iyi oldu...şimdide rezene çayım eşliğinde buraya bakıyom...

günaydın nan bu arada
brcği face eklememişim ben göremedim kuzuyu ama eminim baldır balllllll
bal demişken o nirelerde acep,gerçi f...den takipteyiz birbirimizi ama buranın tadı başka...
ya patik o da ocak annelerinde fikir alışverişi yapıyor doğal olarak,buraya da yazmış ama denk gelemedik Allah rahmet eylesin o arkadaşa...acı bir durum ne diyeyim...

bingöl'de şehit var yine...
ne söylenir ki susulur...

gunaydın kızlar nasılsınız ?

patikcım cok uzldum ya tam sebebını sorcaktım yazmıssın bocugeee kıyamammm yavrusuda kaldı allah rahmet etsın ıns...

Günaydın kızlarrrr
başım çok ağrıyo koştur koştur sabah zor attık kendimizi dışarı
her çarşamba aynı senfoni bıktım walla (

patiğin yazısını okudum tüylerim diken diken oldu rabbim kalanlara sabır versin mekanı cennettir kuzularıyla orda kavuşacak işllh içim yandı yaaa

hele hergün şehit haberleri beni mahfediyooo

bu arada ela kuzu hiç durmuyo kızlar çok hareketlendi ve geçen ctesi gene yataktan düştü (
gündüz uykusu nedir bilmez oldu akşama kdr benle takılıyo hep peşimde ne iş yaptırıyo ne bişey okdr yoruldumki anlatamam

balım,güneşim ve adacığım hoşgeldiniz canlar

balım sen elanın dişleri çıkarken naptın canım ne kullandın nasıl baş ettin banada de ne olur yaaa

allah yardımcın olsun ne kaprisli görümcen varmış
yawrunun dilinden senden başkası anlamaz işte bende senin yerinde olsam aynısını yapardım hem aç hem altı değişçek doğru olanı yapmışsın ama karşı taraf anlayışsız..sinir olurum bu tarz şeylere..
Bi defa bende arabada eloşla oturuyorum ama eloş su gibi ter olmuştu görümcem bizi görünce arabaya yöneldi eloşu almak için kapıyı açtı bende çok terli dedim kapıyı açık tutmasın diye hemen bozuldu..çocuk hasta olcak haklı diyen olmadı surat yaptı ama hiçte oralı olmadım öle geçti gitti konu içeri gelip sevsin kışın ortasında hastamı olsaydı kuzum :))

cnm bebişine kavuşmuş çok sevindim ama beni niye face ten engellemiş onu anlamadım..neyse sağlık olsunn

adaer ; geçmiş olsun canım inşallah temiz sonuçlarla gelirsin bugün. hazır uyurken dinlen sende alarm öter az sonra

Mutlukız ; bu zamanı kötü oluyor ama yazık yavrucağıza biz bile dişimize dayanamıyoruz onun bide etinden çıkıyor . inşallah kolayca çıkartır.

biricikte demek anne oldu mis gibidir o şimdi yaa koklamaya doyulmaz

[ı]balım,güneşim ve adacığım hoşgeldiniz canlar

balım sen elanın dişleri çıkarken naptın canım ne kullandın nasıl baş ettin banada de ne olur yaaa[/ı]

cnm ilk dişi bayram sonu çıktı gezerken bişey anlamadık diğeride geçen hafta çıktı gene anlamadım çünkü başka hastalığı vardı oda kaynadı gitti arada cnm yani zaten huysuzdu başka hastalıktan pek bişey anşamadık işllh bundan sonrada anlamayız..

ah balım sorma neler çekiyorum ellerinden onların yaaa varya gelmiyo gitmiyo diye surat yapıyorlar anlayamadım gitti ya nasıl davranacağımı ebrarın beyazlamış ama çıkan yok daha ne bulsa ağzına götürüyo sürekli ellerini hiç çekmiyo ağzından doktor jel verdi sürüyorum ama banamısın demiyo yaaa çok üzülüyorum öyle gördükçe yavrumu yaaaa

spedydim canım dua edin ne olur kolay ve biran önce çıksın çok ağlıyo çünkü dayanamıyorum ben

amann boşver kendin için yaşa başkası memnun etçem derken olan bize olur...

Işlh kolay çıkar cnm...eskiler taze soğan yaprağı verirmiş ellerine bebeklerin diş çıkarırken vardır bi bildikleri heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…