Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

walla bende de yok güneş denemiş var onda işte ne nazlanıyosa koysun bakalım ama demi don güzeli :))

len don dedıysek baska bır pıjamamın altını gıydım haha sızdede vardır herhaldee:D:D
cekcme bıgun foto gorup gorecegınıze pişman olacksnz haha

gunaydın hatunlr nasılsınızzz
ben4 gecdır falan uykuszum pasam cok aglıyor sureklıı ısyankar saatlerce aglıyor susturamyrm artık bende bıtms durmdym sert davrnyrm cunku ıyı guzl ne yapsam daha cok aglıyor bılemedım sebeb nee 2 yas sendromu hastlk hepsı bır arada sanırımm. bende agır grıp oldummm. uykuszlk yorgunlkkk

neyse sızlerde ne var ne yokkk

günaydın kızlar....

bugün işte ilk günüm... kızımı çook özledim
saatler geçmiyo...

Gunaydınlarrr
Lamem zaman ne çabuk geçtıde sen ıse başladın yaa. Ilk bır hafta çok zor gecıyor. Gercekten çok zor ama sonra bebısde sende alışıyorsun. Bence hemen ısten ayrılmayı düşünme eğer ısınden memnunsan. Tabı bebeğe bakan kımse sızın evde mı kalacak nasıl planladın bılmıyorum. Eğer bebek bakımı konusunda yüreğsin rahatsa ben iş hayatından kopma derım.

len don dedıysek baska bır pıjamamın altını gıydım haha sızdede vardır herhaldee:D:D
cekcme bıgun foto gorup gorecegınıze pişman olacksnz haha

gunaydın hatunlr nasılsınızzz
ben4 gecdır falan uykuszum pasam cok aglıyor sureklıı ısyankar saatlerce aglıyor susturamyrm artık bende bıtms durmdym sert davrnyrm cunku ıyı guzl ne yapsam daha cok aglıyor bılemedım sebeb nee 2 yas sendromu hastlk hepsı bır arada sanırımm. bende agır grıp oldummm. uykuszlk yorgunlkkk

neyse sızlerde ne var ne yokkk

merhaba güneşim bu iki yaş sendromu başka bişey zaten.büdüşümde bir değişik kızınca ona "kızmaaa" sesimizi yükseltirsek "bağırma".oğlum şunu yapma dersek yapıcam.oğlum şunu yap desek "yapmıyorum" der.anne çorba der getiririm anne yemicem der.anne su der getririm içmicem der böyle bişey oldu.

canlarım bu 2 yaş sendromu falan palavra ben söyleyeyim..bu çocukların sendromları hiç bitmiyor,aynı annelerin depresyonları gibi her yaşta yeni bir sendroma giriyorlar:52: 2 yaş sendromu,3 yaş sendromu,yok efendim okula başlama sendromu sonra ergenlik sendromu...işimiz var yani:9::9:

susun lenn en garıban benım utanıyom heee gelmem artık bu topıce:60:
evım yok arabam yok kocemın işi yok
var olan şeylerımızıde sayamm
kredı kira faturalar hepsıde benımmmm:60:vırmemkımselere

susun lenn en garıban benım utanıyom heee gelmem artık bu topıce:60:
evım yok arabam yok kocemın işi yok
var olan şeylerımızıde sayamm
kredı kira faturalar hepsıde benımmmm:60:vırmemkımselere

canım benim hep şükrediyoruz halimize..yoksa ne kötü durumda olan insanlar var ama keşke anneler çalışmak zorunda olmasaydı,yavrularının yanında olsalardı diyoruz..çalışan anne olmak çok zor..manevi olarak bitiriyor seni resmen..benim kızım hala sabahları ben işe giderken keşke gitmesen anne diyor,içim eriyor valla..ama sonra diyorum kendi kendime büyüyünce göreceğim ben seni..anne ayakkabım yok,anne pantolonum yok,gömleğim yok diye başımın etini yiyecek,heralde o zamanda kapıdan kendi uğurlar artık aman anne sen işe git diye:1:

Selam kızlar, inşaallah hepiniz iyisinizdir. bende iyiyim, öksürük var, birazda bazen bel ağrısı fln, idare edecek kadar işte.

böcük, canım geçmişi okudum az, gözün aydın sınavını geçmişsin, belliydi zaten :3: hiç canını sıkma evim arabam yok diye,
paraya ihtiyacın yokmuş gibi çalış, motive oluyor insan bence :51:

mutlucum, kuzun atlatsın artık şu diş çıkarma sendromunu, kaç haftadır devam ediyor galiba, geçen haftada vardı dimi?
arkadaşların dediği gibi "sendrom bolluğu" bebek büyütmek, Allah sabır versin vefakar analara :46:
yeni işinizde hayırlı olsun, bol kazançlar, dükkan devralmışsınız.

speedy ' de dönmüş tatilden:24: enson tatile gidiyorum diyordun canım, hoşgeldin. ya bu yaz canım çok tatil istiyordu benimde, başka yaza inş.:50:

brck prensine kavuşmuş, güle güle büyütsün, oh ne güzel valla.

Gunaydınlarrr
Lamem zaman ne çabuk geçtıde sen ıse başladın yaa. Ilk bır hafta çok zor gecıyor. Gercekten çok zor ama sonra bebısde sende alışıyorsun. Bence hemen ısten ayrılmayı düşünme eğer ısınden memnunsan. Tabı bebeğe bakan kımse sızın evde mı kalacak nasıl planladın bılmıyorum. Eğer bebek bakımı konusunda yüreğsin rahatsa ben iş hayatından kopma derım.

demi canım yaaa... bana da öyle geliyor.. söyleyenlere aman daha çok var diyordum... ama zaman geçti gitti valla.. İncim 3,5 aylık oldu teyzesi..
canım çok şükür bakımı konusunda sıkıntım yok.. şimdilik annem bende, kayınvalidem köyden gelince de o gelicek, sırayla bakıcaklar... ama ben huzurlu değilim.. tabiki iyi bakarlar ama kuzucum beni arıyordur şimdi.. benim göğsümde uyumaya alıştı.. benim kokumu alıp kafasını göğsüme doğru sokup hemen gözlerini kapatıyordu..evt karnı tok, altı temizdir ama ben yanında değilim işte...
çalışma konusuna gelince... çok şükür ihtiyacımız yok. ama ilerde zaman neyi gösterir bilemem.. eğer ilerde ihtiyaç olursa tabiki çalışırım.. sigorta konusunda da 4000 günüm var... zaten emekli olmak için yaşı beklemem lazım.. 2034 e kadar çalışmam lazım.. ama çalışmadan da o yaşa gelince emekli olabilirim... haa maaşım az olur ama olsun...

böcük, canım sağlınız yerinde ve çalışıyorsunuz... buna da şükür.. inş. eşinde iş bulur ve çalışır en kısa zamanda....
rabbim en kısa zaman da size de bir ev nasip etsin inş..

mutlukız.. canım hayırlı olsun eşinin yeni işi...

deliasena.. hoşgeldin canım

demi canım yaaa... bana da öyle geliyor.. söyleyenlere aman daha çok var diyordum... ama zaman geçti gitti valla.. İncim 3,5 aylık oldu teyzesi..
canım çok şükür bakımı konusunda sıkıntım yok.. şimdilik annem bende, kayınvalidem köyden gelince de o gelicek, sırayla bakıcaklar... ama ben huzurlu değilim.. tabiki iyi bakarlar ama kuzucum beni arıyordur şimdi.. benim göğsümde uyumaya alıştı.. benim kokumu alıp kafasını göğsüme doğru sokup hemen gözlerini kapatıyordu..evt karnı tok, altı temizdir ama ben yanında değilim işte...
çalışma konusuna gelince... çok şükür ihtiyacımız yok. ama ilerde zaman neyi gösterir bilemem.. eğer ilerde ihtiyaç olursa tabiki çalışırım.. sigorta konusunda da 4000 günüm var... zaten emekli olmak için yaşı beklemem lazım.. 2034 e kadar çalışmam lazım.. ama çalışmadan da o yaşa gelince emekli olabilirim... haa maaşım az olur ama olsun...

anne yüreği işte, neleri düşünüyorsun, Allah sabır versin lamecim, alışırsınız. kızından yarı ilk iş günün galiba

tüm anneler için hayırlısı olsun cidden zor bir durum sizi görünce içim bi tuhaf oluyor...

deliasene döndüm canım döndüm ama çalışma isteğim hiç yok :14:

off bugun cok yoğunum bıde 1 saate gıtcem gtmeden yemek falan yıyım işte cok:ssz:yazamadım sıze

asena h geldın cnm nerelerdesın sen ders çalıştın ınş bu yoklukta:38:senın sınav ne zamandı
evt geçtım cnm bende kesın dedım ama nedense ınsanın içinde bı heycan oluyo
sıra geldı dıreksıyon sınavına o da ctesı
bugunden ctesı ye kadar 2 şer saat dersım var ınş onuda sorunsuz atlatırım
ustalara tatlı sözum var:1:aılemden kımse bılmoo süprıs etcem onlarada

lamecım ınanırım cok zordur kesınlıkle anne evde olmalı ama malum şartlar bunu gerektıryoo
neysekı güvenebılcen ınsanlar bakıyor meleğin sağlıklı ve en önemlısı durumun var ıstersen çalışmazsın
Allah çalışmak zorunda olanlaradada 2 kat kolaylık versın
mesela ben calısmak zorunda olanlardanımkı ben emeklıde olmak ıstıyorummm hem bebem hemde kendım için tabı bakalım ölmeden o günlerı görürsek:)
ve hıc ıstemedığım k valıdemde olsa ele bırakmaktansa ona bırakır gelırım gene işe dıyorum

şimdık sızı kokulu öpüp kaçıyorummm:10:

yıllık iznin, süt iznin falan hepsi bitti mi canım. 3,5 aylık daha çok kü.ükmüş. Ben 5,5 aylıkken bırakmıştım. İlk günler dediğm gibi ayrı kalmak zor, ama işe alışmış biri için evde kalmakda çok zor. Ben fenalık geçiriyorum evde sıkıntıdan. Ve çalışırken inci melekle çok daha kaliteli vakit geçiriyorduk, şimdi heran yanımda bu çok güzel ama bi yerden sonra rutine biniyor, ev işi yemek vs derken çocuğu uyusada işimi yapsam, ay çok yaramazlık yaptı vs diye tanımlamaya başladım artık.

bide konu emeklilik yada geçim derdi değil, bir kadın bence maddi olarak herzaman bağımsız olmalı, dünyanın bin türlü hali var.. Bide çalıştığın sürece daha bakımlı oluyorsun, kendine güvenin oluyor. Ben evdeyim diye sabahdan akşşama pijamayla oturduğum günler oluyor, aynaya bakmadığım günler oluyor.. Eğerki kayınvalidemlerle daha rahat geçinebilseydim, yada evleri bize yakın olsaydıda akşam çocuğu alıp kendi evime geçseydim hiç evde oturmayı düşünmezdim çalışırdım,, zaten yaklaşık 7-8 ay sonra iyi bir iş bulursam çalışıcam ..

off bugun cok yoğunum bıde 1 saate gıtcem gtmeden yemek falan yıyım işte cok:ssz:yazamadım sıze

asena h geldın cnm nerelerdesın sen ders çalıştın ınş bu yoklukta:38:senın sınav ne zamandı
evt geçtım cnm bende kesın dedım ama nedense ınsanın içinde bı heycan oluyo
sıra geldı dıreksıyon sınavına o da ctesı
bugunden ctesı ye kadar 2 şer saat dersım var ınş onuda sorunsuz atlatırım
ustalara tatlı sözum var:1:aılemden kımse bılmoo süprıs etcem onlarada

geçen haftaiçi annemle babam geldi, yeni gittiler, hiç ders çalışamadım. çok ağladım giderlerken, hala çok zor geliyor onları göndermek,
ben memleketten dönerken böyle ağlamıyorum ama memleketten gelen biri olupta gönderirken çok üzülüyorum :43:
inşaallah direksiyonuda geçersin de tatlı masrafına girersin artık. hiç sevmiyorum böyle heyecanlı sınavları, resmen heyecandan karnımda kelebkeler uçuşur benim o anlarda :53:

speedy'cim çalışıyoruz valla istemeye istemeye :ssz: sağlık olsun

yıllık iznin, süt iznin falan hepsi bitti mi canım. 3,5 aylık daha çok kü.ükmüş. Ben 5,5 aylıkken bırakmıştım. İlk günler dediğm gibi ayrı kalmak zor, ama işe alışmış biri için evde kalmakda çok zor. Ben fenalık geçiriyorum evde sıkıntıdan. Ve çalışırken inci melekle çok daha kaliteli vakit geçiriyorduk, şimdi heran yanımda bu çok güzel ama bi yerden sonra rutine biniyor, ev işi yemek vs derken çocuğu uyusada işimi yapsam, ay çok yaramazlık yaptı vs diye tanımlamaya başladım artık.

bide konu emeklilik yada geçim derdi değil, bir kadın bence maddi olarak herzaman bağımsız olmalı, dünyanın bin türlü hali var.. Bide çalıştığın sürece daha bakımlı oluyorsun, kendine güvenin oluyor. Ben evdeyim diye sabahdan akşşama pijamayla oturduğum günler oluyor, aynaya bakmadığım günler oluyor.. Eğerki kayınvalidemlerle daha rahat geçinebilseydim, yada evleri bize yakın olsaydıda akşam çocuğu alıp kendi evime geçseydim hiç evde oturmayı düşünmezdim çalışırdım,, zaten yaklaşık 7-8 ay sonra iyi bir iş bulursam çalışıcam ..

canım yıllık izinlerimi doğumdan önce kullanmıştım, süt iznimi de hafta içi 1 gün olarak kullanıcam.. diğer türlü vermezler.. işim rahat, ama en azından 1 yaşına kadar ben bakmak büyütmek istiyorum kızımı... bu günleri bir daha geri gelmeyecek çünkü...
evt bakım konusunda çok haklısın, bende öyleydim.. pijama ne kelimee, şort ev elbisesi falan üzerimde kalıyordu, bazen süt kusmuk kokusuyla kapıyı açıyordum eşime, o geldiğinde anca duşa girebiliyordum.. ama bunların hepsine değer kızım için..
peki o zaman kim bakıcak inci meleğe??

canım yıllık izinlerimi doğumdan önce kullanmıştım, süt iznimi de hafta içi 1 gün olarak kullanıcam.. diğer türlü vermezler.. işim rahat, ama en azından 1 yaşına kadar ben bakmak büyütmek istiyorum kızımı... bu günleri bir daha geri gelmeyecek çünkü...
evt bakım konusunda çok haklısın, bende öyleydim.. pijama ne kelimee, şort ev elbisesi falan üzerimde kalıyordu, bazen süt kusmuk kokusuyla kapıyı açıyordum eşime, o geldiğinde anca duşa girebiliyordum.. ama bunların hepsine değer kızım için..
peki o zaman kim bakıcak inci meleğe??

kreş deniycez, 1,5 yaşını geçmiş olacak 7-8 ay sonra, zaten ha dedimmi iş bulucam diye bişeyde yok, eğer kreş başarılı olmazsa yine bize babane dede gelecek gibi görünüyor. yada biz onların evine gidicez, sonra tekrar kreşi deniycez. yani eninde sonunda inci meloş kreşe ben işe. Bakalım kısmet ne zaman olacak.

geçen haftaiçi annemle babam geldi, yeni gittiler, hiç ders çalışamadım. çok ağladım giderlerken, hala çok zor geliyor onları göndermek,
ben memleketten dönerken böyle ağlamıyorum ama memleketten gelen biri olupta gönderirken çok üzülüyorum :43:
inşaallah direksiyonuda geçersin de tatlı masrafına girersin artık. hiç sevmiyorum böyle heyecanlı sınavları, resmen heyecandan karnımda kelebkeler uçuşur benim o anlarda :53:

speedy'cim çalışıyoruz valla istemeye istemeye :ssz: sağlık olsun

Allah kavuştursun cnmm benımde kardeşlerım vardı h sonu cok güzel gectı tabee bızde ayrılınca üzülüyoruz napakk:(
ayy sorma cok heycanlıyım:52:önceden araç kullansam neyse kullanmadımya tırsıyom valla geçerım ınş

sımdık ben kaçar kendınıze ı bakınn:48:

nevgül,deliasena,coturex,buble ve lameciğim hepiniz hoşgeldiniz

lamem allah kolaylık versin canım ilk zamanlar çok zor oluyo ama insan alışıyor zamanla canım kolay değil tabiki

Back
X