hoşgeldin nevgulcüm.. maşallah 31 haftalık olmuşsunuz...
inş. herşey yolundadır...
canım allah yardımcın olsun gerçekten zor.....
hoşbuldum canım.çok şükür bir sıkıntı yok.ama yorgunluk var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin nevgulcüm.. maşallah 31 haftalık olmuşsunuz...
inş. herşey yolundadır...
canım allah yardımcın olsun gerçekten zor.....
walla bende de yok güneş denemiş var onda işte ne nazlanıyosa koysun bakalım ama demi don güzeli :))
günaydın kızlar....
bugün işte ilk günüm... kızımı çook özledim
saatler geçmiyo...
len don dedıysek baska bır pıjamamın altını gıydım haha sızdede vardır herhaldee
cekcme bıgun foto gorup gorecegınıze pişman olacksnz haha
gunaydın hatunlr nasılsınızzz
ben4 gecdır falan uykuszum pasam cok aglıyor sureklıı ısyankar saatlerce aglıyor susturamyrm artık bende bıtms durmdym sert davrnyrm cunku ıyı guzl ne yapsam daha cok aglıyor bılemedım sebeb nee 2 yas sendromu hastlk hepsı bır arada sanırımm. bende agır grıp oldummm. uykuszlk yorgunlkkk
neyse sızlerde ne var ne yokkk
susun lenn en garıban benım utanıyom heee gelmem artık bu topıce
evım yok arabam yok kocemın işi yok
var olan şeylerımızıde sayamm
kredı kira faturalar hepsıde benımmmmvırmemkımselere
Gunaydınlarrr
Lamem zaman ne çabuk geçtıde sen ıse başladın yaa. Ilk bır hafta çok zor gecıyor. Gercekten çok zor ama sonra bebısde sende alışıyorsun. Bence hemen ısten ayrılmayı düşünme eğer ısınden memnunsan. Tabı bebeğe bakan kımse sızın evde mı kalacak nasıl planladın bılmıyorum. Eğer bebek bakımı konusunda yüreğsin rahatsa ben iş hayatından kopma derım.
demi canım yaaa... bana da öyle geliyor.. söyleyenlere aman daha çok var diyordum... ama zaman geçti gitti valla.. İncim 3,5 aylık oldu teyzesi..
canım çok şükür bakımı konusunda sıkıntım yok.. şimdilik annem bende, kayınvalidem köyden gelince de o gelicek, sırayla bakıcaklar... ama ben huzurlu değilim.. tabiki iyi bakarlar ama kuzucum beni arıyordur şimdi.. benim göğsümde uyumaya alıştı.. benim kokumu alıp kafasını göğsüme doğru sokup hemen gözlerini kapatıyordu..evt karnı tok, altı temizdir ama ben yanında değilim işte...
çalışma konusuna gelince... çok şükür ihtiyacımız yok. ama ilerde zaman neyi gösterir bilemem.. eğer ilerde ihtiyaç olursa tabiki çalışırım.. sigorta konusunda da 4000 günüm var... zaten emekli olmak için yaşı beklemem lazım.. 2034 e kadar çalışmam lazım.. ama çalışmadan da o yaşa gelince emekli olabilirim... haa maaşım az olur ama olsun...
anne yüreği işte, neleri düşünüyorsun, Allah sabır versin lamecim, alışırsınız. kızından yarı ilk iş günün galiba
demi canım yaaa... bana da öyle geliyor.. söyleyenlere aman daha çok var diyordum... ama zaman geçti gitti valla.. İncim 3,5 aylık oldu teyzesi..
canım çok şükür bakımı konusunda sıkıntım yok.. şimdilik annem bende, kayınvalidem köyden gelince de o gelicek, sırayla bakıcaklar... ama ben huzurlu değilim.. tabiki iyi bakarlar ama kuzucum beni arıyordur şimdi.. benim göğsümde uyumaya alıştı.. benim kokumu alıp kafasını göğsüme doğru sokup hemen gözlerini kapatıyordu..evt karnı tok, altı temizdir ama ben yanında değilim işte...
çalışma konusuna gelince... çok şükür ihtiyacımız yok. ama ilerde zaman neyi gösterir bilemem.. eğer ilerde ihtiyaç olursa tabiki çalışırım.. sigorta konusunda da 4000 günüm var... zaten emekli olmak için yaşı beklemem lazım.. 2034 e kadar çalışmam lazım.. ama çalışmadan da o yaşa gelince emekli olabilirim... haa maaşım az olur ama olsun...
off bugun cok yoğunum bıde 1 saate gıtcem gtmeden yemek falan yıyım işte cokyazamadım sıze
asena h geldın cnm nerelerdesın sen ders çalıştın ınş bu yokluktasenın sınav ne zamandı
evt geçtım cnm bende kesın dedım ama nedense ınsanın içinde bı heycan oluyo
sıra geldı dıreksıyon sınavına o da ctesı
bugunden ctesı ye kadar 2 şer saat dersım var ınş onuda sorunsuz atlatırım
ustalara tatlı sözum varaılemden kımse bılmoo süprıs etcem onlarada
yıllık iznin, süt iznin falan hepsi bitti mi canım. 3,5 aylık daha çok kü.ükmüş. Ben 5,5 aylıkken bırakmıştım. İlk günler dediğm gibi ayrı kalmak zor, ama işe alışmış biri için evde kalmakda çok zor. Ben fenalık geçiriyorum evde sıkıntıdan. Ve çalışırken inci melekle çok daha kaliteli vakit geçiriyorduk, şimdi heran yanımda bu çok güzel ama bi yerden sonra rutine biniyor, ev işi yemek vs derken çocuğu uyusada işimi yapsam, ay çok yaramazlık yaptı vs diye tanımlamaya başladım artık.
bide konu emeklilik yada geçim derdi değil, bir kadın bence maddi olarak herzaman bağımsız olmalı, dünyanın bin türlü hali var.. Bide çalıştığın sürece daha bakımlı oluyorsun, kendine güvenin oluyor. Ben evdeyim diye sabahdan akşşama pijamayla oturduğum günler oluyor, aynaya bakmadığım günler oluyor.. Eğerki kayınvalidemlerle daha rahat geçinebilseydim, yada evleri bize yakın olsaydıda akşam çocuğu alıp kendi evime geçseydim hiç evde oturmayı düşünmezdim çalışırdım,, zaten yaklaşık 7-8 ay sonra iyi bir iş bulursam çalışıcam ..
canım yıllık izinlerimi doğumdan önce kullanmıştım, süt iznimi de hafta içi 1 gün olarak kullanıcam.. diğer türlü vermezler.. işim rahat, ama en azından 1 yaşına kadar ben bakmak büyütmek istiyorum kızımı... bu günleri bir daha geri gelmeyecek çünkü...
evt bakım konusunda çok haklısın, bende öyleydim.. pijama ne kelimee, şort ev elbisesi falan üzerimde kalıyordu, bazen süt kusmuk kokusuyla kapıyı açıyordum eşime, o geldiğinde anca duşa girebiliyordum.. ama bunların hepsine değer kızım için..
peki o zaman kim bakıcak inci meleğe??
geçen haftaiçi annemle babam geldi, yeni gittiler, hiç ders çalışamadım. çok ağladım giderlerken, hala çok zor geliyor onları göndermek,
ben memleketten dönerken böyle ağlamıyorum ama memleketten gelen biri olupta gönderirken çok üzülüyorum
inşaallah direksiyonuda geçersin de tatlı masrafına girersin artık. hiç sevmiyorum böyle heyecanlı sınavları, resmen heyecandan karnımda kelebkeler uçuşur benim o anlarda![]()
speedy'cim çalışıyoruz valla istemeye istemeyesağlık olsun