- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
merhaba güneşim bu iki yaş sendromu başka bişey zaten.büdüşümde bir değişik kızınca ona "kızmaaa" sesimizi yükseltirsek "bağırma".oğlum şunu yapma dersek yapıcam.oğlum şunu yap desek "yapmıyorum" der.anne çorba der getiririm anne yemicem der.anne su der getririm içmicem der böyle bişey oldu.
cnm aynen oyle ısmz zor sabah uyudn uyandırdık dıye haklı olarkkk atıp savrdu hersyı ses edemedık ınatlassk daha bır sınrlenıyr ztn hasta sesı kısılıyor allha bızım yardımcımzz olsn nasıl davranacagımı blemıyorm artıkk

arkadaşlar bana dua edin nolur vicdan azabından ölüyorum ben geçen kaanımı bebek karyolasının başlığından küt diye tahtaya düşürdüm hala kulağımda acilde beyin filmi çektileriğrenç ötesi bir anneyim hep benim yüzümden oldu
cnm kendını suclu hıssetme bılerk yaptıgn bısey deılkı sonucta cocuk bu işte olmadık and aolmadık seyler oluyor benmde oglumun ustuneee sebze dolapları varya ekmeklıklı o dustu mutfakta bu haftaa uzerınde cam kavanozlar vardı cocugun kafasınn ustene dolapla bırlkte hepsı dustu kırldılar cocuk dolabın altındn cıkamadı panıkle dolabı kaldrdım cocug aldım ama işte olan oldu dıkkatsızlıgım dedım ama napcaksın durmuyorlar 2 dk bılee allah korudu kafasnda ufak bır sıslık oldu sadece