Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

merhaba güneşim bu iki yaş sendromu başka bişey zaten.büdüşümde bir değişik kızınca ona "kızmaaa" sesimizi yükseltirsek "bağırma".oğlum şunu yapma dersek yapıcam.oğlum şunu yap desek "yapmıyorum" der.anne çorba der getiririm anne yemicem der.anne su der getririm içmicem der böyle bişey oldu.

cnm aynen oyle ısmz zor sabah uyudn uyandırdık dıye haklı olarkkk atıp savrdu hersyı ses edemedık ınatlassk daha bır sınrlenıyr ztn hasta sesı kısılıyor allha bızım yardımcımzz olsn nasıl davranacagımı blemıyorm artıkk:(:(

arkadaşlar bana dua edin nolur vicdan azabından ölüyorum ben geçen kaanımı bebek karyolasının başlığından küt diye tahtaya düşürdüm hala kulağımda acilde beyin filmi çektiler :( iğrenç ötesi bir anneyim hep benim yüzümden oldu

cnm kendını suclu hıssetme bılerk yaptıgn bısey deılkı sonucta cocuk bu işte olmadık and aolmadık seyler oluyor benmde oglumun ustuneee sebze dolapları varya ekmeklıklı o dustu mutfakta bu haftaa uzerınde cam kavanozlar vardı cocugun kafasınn ustene dolapla bırlkte hepsı dustu kırldılar cocuk dolabın altındn cıkamadı panıkle dolabı kaldrdım cocug aldım ama işte olan oldu dıkkatsızlıgım dedım ama napcaksın durmuyorlar 2 dk bılee allah korudu kafasnda ufak bır sıslık oldu sadece :(:(

merhabalar kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum.

tanem aaa ne diyosun sen bakim.çocuklar her düştüğünde biz kötü anne olsak ohooo hhooo o halde ben hiç bu ikinciyi doğurmayayım.çünkü büdüşüm hala çok düşüyo hepte kafayı çarpar.daha kaç kez düşecek biliyormusun kendini suçlama böyle böyle büyüyecekler.büdüşüm şimdi bir yerden düşse ben gidip kaldırmıyorum ki kendi kendine bişeyler başarmayı öğrensin diye.eminim sende yarın öbürgün kaan büyüdüğünde bu haline güleceksin.sende artık düştüğü yerden bile kaldırmayacaksın oğlum herifliği öğrensin diye.:1: çok şükür bişey olmamışya sen ona şükret ve tabiki bu dönemlerde daha dikkat edersin kaan oğluşa.

hamilelik takvimimi okudumda bebeğim rem uykusundaymış günün büyük bir kısmını uyuyormuş ama nedense bana futbol oynuyormuş gibi geliyor.:1:

cnm aynen oyle ısmz zor sabah uyudn uyandırdık dıye haklı olarkkk atıp savrdu hersyı ses edemedık ınatlassk daha bır sınrlenıyr ztn hasta sesı kısılıyor allha bızım yardımcımzz olsn nasıl davranacagımı blemıyorm artıkk:(:(

cnm kendını suclu hıssetme bılerk yaptıgn bısey deılkı sonucta cocuk bu işte olmadık and aolmadık seyler oluyor benmde oglumun ustuneee sebze dolapları varya ekmeklıklı o dustu mutfakta bu haftaa uzerınde cam kavanozlar vardı cocugun kafasınn ustene dolapla bırlkte hepsı dustu kırldılar cocuk dolabın altındn cıkamadı panıkle dolabı kaldrdım cocug aldım ama işte olan oldu dıkkatsızlıgım dedım ama napcaksın durmuyorlar 2 dk bılee allah korudu kafasnda ufak bır sıslık oldu sadece :(:(

güneşim bişey dicem senin oğlanla benimki nerdeyse aynı yaştalar.tuvalet alışkanlığına başlamayı düşünüyormusun.biz babayla bugün oğluma lazımlık alıcaz.çünkü kakası gelince söylüyor birkaç defa götürdüm tuvalette yaptı.sonra dillendirdik nazarmı değdi ne bilmiyorum ama şimdi söylüyor ama tuvalete götürünce yapmıyor.dedm şöyle şirin bi lazımlık alalımda belki hoşuna gider ona yapar.yavaş yavaş başlayacam.ve inş doğumdan sonra çalışmayı bırakırım hayırlısıyla da çocuklarımın yanında olurum.

güneşim bişey dicem senin oğlanla benimki nerdeyse aynı yaştalar.tuvalet alışkanlığına başlamayı düşünüyormusun.biz babayla bugün oğluma lazımlık alıcaz.çünkü kakası gelince söylüyor birkaç defa götürdüm tuvalette yaptı.sonra dillendirdik nazarmı değdi ne bilmiyorum ama şimdi söylüyor ama tuvalete götürünce yapmıyor.dedm şöyle şirin bi lazımlık alalımda belki hoşuna gider ona yapar.yavaş yavaş başlayacam.ve inş doğumdan sonra çalışmayı bırakırım hayırlısıyla da çocuklarımın yanında olurum.

canım 2010 hazıran dogumlu benım oglan 1.5 yasında cıs kaka dıyordu bılıyormusun dıger cocukları kıskanıyordu kreste ogretmenı erkn dıye cok ugrasmadı bu kustu falan o donem bende ılgılenemedım erken dıyeee.. sonra bıkac yaptı tuvalete neyse bagladık yıne altını 2 yas oldu sımdı yaptıktan sonra solemeye basladı yenı kres degstrdm dedılerkı cok duzgun konusuyor neden cıs ogretmedınız hemen baslayalım onlard ILK HAFTA BASLAR BASLAMAZ tuvalete alıstırmaya calıstı cocukkk bu defa okulu ıstemedı sonra ogretmenlerı dedıkı hata ettık okula alısmadan tuvalet ıcın sıkıstırdık cocugu sımdı ara verdık... bıraz okuluna alıssın tekrar baslıcaz cunku bılerek soylemıyor varsada tuvalete yapmıyor. sonrasında bılerke altına yapıyorr ben bu konuda buyuk hata ettım işte herseyı cabuk ogrendı sukur ama wc ısı bızı zorladı:(:( bakalım nezaman ogrencek zorlamama kararı aldım yanı 2.5 yasa kdr yolu var:):) ay nasıl uzun anlattım sana dımı cunku son zamanlardakı en buyuk sıkıntımmm:(:(

buarada en guzelı cocuklarınn yannda olmak bencede bende eger 2.yı yaprsm oturcam evımde claısmıcamm:(:( ama 2.yı henuz dusunemıyorum

canım 2010 hazıran dogumlu benım oglan 1.5 yasında cıs kaka dıyordu bılıyormusun dıger cocukları kıskanıyordu kreste ogretmenı erkn dıye cok ugrasmadı bu kustu falan o donem bende ılgılenemedım erken dıyeee.. sonra bıkac yaptı tuvalete neyse bagladık yıne altını 2 yas oldu sımdı yaptıktan sonra solemeye basladı yenı kres degstrdm dedılerkı cok duzgun konusuyor neden cıs ogretmedınız hemen baslayalım onlard ILK HAFTA BASLAR BASLAMAZ tuvalete alıstırmaya calıstı cocukkk bu defa okulu ıstemedı sonra ogretmenlerı dedıkı hata ettık okula alısmadan tuvalet ıcın sıkıstırdık cocugu sımdı ara verdık... bıraz okuluna alıssın tekrar baslıcaz cunku bılerek soylemıyor varsada tuvalete yapmıyor. sonrasında bılerke altına yapıyorr ben bu konuda buyuk hata ettım işte herseyı cabuk ogrendı sukur ama wc ısı bızı zorladı:(:( bakalım nezaman ogrencek zorlamama kararı aldım yanı 2.5 yasa kdr yolu var:):) ay nasıl uzun anlattım sana dımı cunku son zamanlardakı en buyuk sıkıntımmm:(:(

buarada en guzelı cocuklarınn yannda olmak bencede bende eger 2.yı yaprsm oturcam evımde claısmıcamm:(:( ama 2.yı henuz dusunemıyorum

benim büdüşümde ağustos 28 2010 doğumlu.konuşması maşallah çok düzgün ve anlaşılır.normal konuşuyor.çok nadir oluyor söylediği şeyleri anlamamamız.o yüzden bende erken diye düşünmedim ama tabi bende zorlamayacam hele kızma bağırma yok.ama alıştırmaya ç.aılışacam işte.hayırlısı canım dilerim ikinciside hayırlı zamanda gelir.

Arkadaşlar bana dua edin nolur vicdan azabından ölüyorum ben geçen Kaanımı bebek karyolasının başlığından küt diye tahtaya düşürdüm hala kulağımda acilde beyin filmi çektiler :( iğrenç ötesi bir anneyim hep benim yüzümden oldu

canım benim sakin ol kendini hırpalama canım böyle şeyler olacak bundan sonra ben 1 hafta önce kızımla bilgisayarda otururken kendini öne doğru bi bıraktı kafası küt diye ildi bilgisayar masasına ve çığlığı bi bastı çok korktum ben hemen panik yaptım ama annem kızdı düşe kalka büyüyecek çocuk dedi aslında bizim sakin olmamız lazım canım çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın...

günaydın canlar nasılsınız dün izinliydim anneannemin sağlık raporu işleri vardı annem onunla ilgilenmek zorundaydı o yüzden izin almak zorunda kaldım kızıma bakmak için...

dün kaynanaya gittim görümceyi hastaneye kaldırmışlar bebek hareket etmiyo demiş birde ishal ve kusma varmış o yüzden hastaneye gitmişler doktorda yatırmış pazartesi akşamı dün ikindi üzeride çıkmışlar akşam annemle birlikte geçmiş olsuna gittik kaynana getirmiş evine yatırmış...hiç yüzümüze bile bakmadı abla nasılsın dedim hiç konuşmuyo bana uyuyo numarası yapıyo bende seslenmedim hiç şöyle dokundum bi yüzüne doğru iyimisin diye ay karnım dedi ne oldu karnınmı ağrıyo dedim hayır karnıma yüklendin dedi bende kusura bakma özür dilerim dedim.anneme dedim anne hadi gidelim hasta ziyareti kısa olur dedim ve kalktık geldik annemlere tekrar...

4 gündür annemlerde kalıyoruz kızlar cumartesi pazar eşim istanbulda olduğu için kaldık 2 gündür de eşim dükkan açacak ya onun için 2 gibi geliyo geceleri dükkanı yerleştirip ayarlamak için geç geliyo 2 gündür de öyle kaldık annemler de allah izin verirse bugün evimize gidiyoruz artık....

mutlucum boşver sen elınden gelenı etmışsın konuşmazsa konuşmasın
ben köyde ne bıcım hasta oldum ablam yanaşmadı bana(bırı çıkarırken asla bakamazda)yengem sağolsun hıc çekınmedı hep ılgılendı hep yanımda durdu hastaneye geldı
sağolsun
ınsanın evı gıbısı olmuo ve bana her evn kokusunun farklı olduğunu hıssı yaratıo meselakendı ev kokumu özluyorumhemen

günaydın kızlarrrrrr

mşllh dolmuş burası çok sevindim....

lamem kıyamam sizee alışıcan tatlım ama mecburiyetin yoksa en azından yaşına kadr kuzunun yanında ol o kokusu dünyalara değişilmez cnmmm

contur tebrik koyuyorum size nazar değmesin aşkınıza ne iyi düşünmüşsünüz kaçmışsınız...ayrıca çalışan bayanı desteklemişsin ya bende hemfikirim çalışmak gibisi yok ama kuzuların yanında en azından 1 yıl durmak lazım..ben böyle çok iyiyim ama patron bigün gelcek yeter dicek diye korkuyorummm

patiğimmm bende senin hamiş olduğuna alışamadımm cidden yaa hiç çalışma yapıyoruz filan demeden şıp diye hamiş kaldın belki ondan belkide sen daha pıtırcıksın ondan :)) kıpraştımı paşan bakayım????

tanem garusu gelmiş...cnm ela kuzu tam 3 kere düştü evt kendimize kızıyoruz ediyoruz ama olucağın önüne geçmek imkansız..bende her seferinde kendime neler sayıyorum bi bilsen ama çok şükğr bişey olmamışşş...

böcük nennn o siparişler geldi ana bir bedeb ufak al derim bana hepsi büyük geldi geri yollıcam bugün..ayrıca elbiseler görüldüğü gibi değil hepsi uzun diz altından baya aşağıdaaa....

mutlukız senden ne istiyolar anlamadım ne kıskançlar yaaaa

ayy başka aklımda bişi kalamdı kızlar herkesi çok öpüyorummm

tmm cnm cok sağol
parayı bulunca vercem siparş:1:patrondan alacağım var alımda:23::23:kocemle kendıme pıjama ve kendıme şort takımlardan alcemm:6:

günaydın canlar nasılsınız dün izinliydim anneannemin sağlık raporu işleri vardı annem onunla ilgilenmek zorundaydı o yüzden izin almak zorunda kaldım kızıma bakmak için...

dün kaynanaya gittim görümceyi hastaneye kaldırmışlar bebek hareket etmiyo demiş birde ishal ve kusma varmış o yüzden hastaneye gitmişler doktorda yatırmış pazartesi akşamı dün ikindi üzeride çıkmışlar akşam annemle birlikte geçmiş olsuna gittik kaynana getirmiş evine yatırmış...hiç yüzümüze bile bakmadı abla nasılsın dedim hiç konuşmuyo bana uyuyo numarası yapıyo bende seslenmedim hiç şöyle dokundum bi yüzüne doğru iyimisin diye ay karnım dedi ne oldu karnınmı ağrıyo dedim hayır karnıma yüklendin dedi bende kusura bakma özür dilerim dedim.anneme dedim anne hadi gidelim hasta ziyareti kısa olur dedim ve kalktık geldik annemlere tekrar...

4 gündür annemlerde kalıyoruz kızlar cumartesi pazar eşim istanbulda olduğu için kaldık 2 gündür de eşim dükkan açacak ya onun için 2 gibi geliyo geceleri dükkanı yerleştirip ayarlamak için geç geliyo 2 gündür de öyle kaldık annemler de allah izin verirse bugün evimize gidiyoruz artık....
mutlukız allah yardımcın olsun, hepsi yakınında olması zor ..çok ayıp etmiş valla,kınadım..

balcım kıpırdadı dün çikolatayı görünce,pek çikolata yemiyorum onunda içinde kafein var diye..canı çekti heralde,küsmüş :1:
akşamında hiç durmadı:) pek çalışma yapmadan oldu kuzum demedim değil..çalışma olsa derdim,ani karar verildi ,aniden oldu :D doktor olmaz şimdi demişti birde bizde şaşırdık :) hep istemiştim süpriz olsun öyle oldu pek mutluyum..birde sağlıcakla alsak kucağımıza zamanında..
çünkü plesenta aşağıda dedi doktorumuz :( dua edin bana yukarı çıksın :((

he birde balcım ben alamdım oradan gecelik,çünkü o beğendiğimiz lacivertin rengi yoktu..diğerlerine baktım hep seçilmiş..bnm aldığım marka sürekli düşüyor indirim kuluplerine yine düşerse farklı model alırım artık,çarşıdan alcam olmadı..bir çıkabilsek çarşıya..
istirahat etmem gerek plesentadan ötürü,hiç gözüm yemiyo çarşıyı..diğer tüm alışverişler netten hallediyorum artık,erken gelmez inşallah gününü tamamlar :( erken geliyo bu durumda olan annişlerin genelde..normal doğumda yalan oldu tabi bu durumda..

böcüğüm takmamaya çalışıyorum canım ama elimde değil işte yaaaa

balım onlar benden ne istiyorlar biliyormusun?

ben işten çıkınca kayınvalide ye gidicem akşam yemeğini birlikte yiyeceğiz ben bulaşıkları yıkayıp kurulayıp kaldırcam mutfağa süpürge tutup yer fayanslarını silicem çaylarını,meyvelerini ikram edicem saat 12 ye kadar falan durup öyle evime gidicem daha sonra hafta sonları cumartesi pazar sabahtan gidip akşama kadar orda durucam bi yere gidip gelirken onlardan izin alıcam evime biri gelirse sizde buyurun dicem ne alırbam onlara söylicem eğer bunları yaparsam benden iyisi yok canım

işte benden istekleri bunlar canım eğer bunları yaparsam iyiyim yapmazsam kötüyüm canım

patiğim hoşgeldin canım ben alıştım artık canım pohpohlarsan iyisin pohpohlamazsan kötüsün canım

canım inşallah minik kuzun gününde gelir canım dualarım seninle sen kendini fazla yorma canım dikkat et rabbim büyük hayırlısıyla inşallah kucağınıza alırsınız minik kuzuyu

he birde balcım ben alamdım oradan gecelik,çünkü o beğendiğimiz lacivertin rengi yoktu..diğerlerine baktım hep seçilmiş..bnm aldığım marka sürekli düşüyor indirim kuluplerine yine düşerse farklı model alırım artık,çarşıdan alcam olmadı..bir çıkabilsek çarşıya..
istirahat etmem gerek plesentadan ötürü,hiç gözüm yemiyo çarşıyı..diğer tüm alışverişler netten hallediyorum artık,erken gelmez inşallah gününü tamamlar :( erken geliyo bu durumda olan annişlerin genelde..normal doğumda yalan oldu tabi bu durumda..

cnm görerek al daha iyi bide iade filan uğraşma...

işllh Rabbim hayırlısıyla tamamlamanı nasip eder son güne kdr...eltiminde öyleydi ama zamanında doğurdu cnm içini ferah tut ve bol bol dinlen ağır işlerden uzak dur...

böcüğüm takmamaya çalışıyorum canım ama elimde değil işte yaaaa

balım onlar benden ne istiyorlar biliyormusun?

ben işten çıkınca kayınvalide ye gidicem akşam yemeğini birlikte yiyeceğiz ben bulaşıkları yıkayıp kurulayıp kaldırcam mutfağa süpürge tutup yer fayanslarını silicem çaylarını,meyvelerini ikram edicem saat 12 ye kadar falan durup öyle evime gidicem daha sonra hafta sonları cumartesi pazar sabahtan gidip akşama kadar orda durucam bi yere gidip gelirken onlardan izin alıcam evime biri gelirse sizde buyurun dicem ne alırbam onlara söylicem eğer bunları yaparsam benden iyisi yok canım

işte benden istekleri bunlar canım eğer bunları yaparsam iyiyim yapmazsam kötüyüm canım

bunları yapıp iyi olcaksan yapma kötü ol daha iyi..aman taviz verme bence herkesin yuvası var ne diye gidip orda hizmetlencen..elini veriyim deme kolunu alırlar :))

bunları yapıp iyi olcaksan yapma kötü ol daha iyi..aman taviz verme bence herkesin yuvası var ne diye gidip orda hizmetlencen..elini veriyim deme kolunu alırlar :))

işte bu yüzden kötüyüm canım ne yapayım varsın kötü olayım artık bıktım çünkü bal gerçekten bıktım yani

Back
X