Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnm al al nereye kadar...yere battaniye sersen versen eline bişi ,düşünce alamıyor ama dimi,bilemedim ki canım ben..79 bile pahalı bence öyle bişi için :)canım oyun halısı 79 tl.. tabi pahallılarıda var ama hiç gerek yok..
evt yaa kızlar çok güzel şeyler var... ama all all nereye kadar:)
hmm olabilir canım... bakıyorum canım...
canım oyun halısı 79 tl.. tabi pahallılarıda var ama hiç gerek yok..
evt yaa kızlar çok güzel şeyler var... ama all all nereye kadar:)
hmm olabilir canım... bakıyorum canım...
sorma bende bayıldım onlara uğur böcüklü pembiş..
Eloş öyle bebiş şelerinden etkilenmiyo canım sen ver eline sizin eşyalardan oyansın ,kitaplı olana bayıldım :) ne güzel eğleniyordu işte..
off çok pahalı bence alma
55 e almıştım bende ebebekten en ucuzu oydu
markası kalmamış aklımda ama eve bakar derim sana cnm
:)) veriyorum cnm evde özellikle mutfakta ona zarar vermicek şeyleri veriyorum değişik geliyo oynuyo
ama kafayı su damacasına takmış durumda hep onun başında duruyo :)
mavi şeylere ilgisi var niyese
pet şişeler varya onlara bayılıyo :)
canım banim oradaki 30 tl olan bnm gösterdiğim yerde 25 tl idi..birde diğerini alıcaktımya o nu ases beğenmiştim bu yedekti..ikisini alınca oradan kargo bedeli de yoktu ..ben diğer arkadaşı mı beklesem diyorum o site için...
selam güneş hoşgeldin...iyiyiz şükür..
öpmeleri hoş değil evetbaşkası yokmu bırakacağın kardeşlerin falan ,bikaç günlüğüne
((( moral vermeye çalışdsamda bnm bile içim sıkıldı valla..
böcük, güneşim, bal, patik, lame, nevgül, mutlukız, hepinize selam, güzel geçsin günümüz.
az okudum geçmişi.
böcük canım gözünüz aydın, özellikle de senin, aylardır çok yoruldun, sonunda kocan işe girmiş, Allah daim etsin inş.
lame, canım Allah korusun bebeğini, umarım annende tedbirli davranır, yada inş. misafirler bilinçlidir.
benim annemde hiç diyemez gelen misafire "öpmeyin hasta olur" fln diye.
patik inş bebeğin gününde doğar, hem şimdiden öyle içini karartma, iyi düşün iyi olsun, gerçi böyle diyorum ama ben de herzaman en olumsuzunu düşünürüm :18:
polis olmasın kuşum yaa :) polislik zor meslek![]()
bak ben bunları yabancı sitelerden topladım kendim yapıcam kısmetse :))
Eki Görüntüle 519102 Eki Görüntüle 519110 Eki Görüntüle 519109 Eki Görüntüle 519108 Eki Görüntüle 519107 Eki Görüntüle 519106 Eki Görüntüle 519105 Eki Görüntüle 519104 Eki Görüntüle 519103 Eki Görüntüle 519111
birde şapka ve patik koleksiyonumuz var,işim gücüm azalsın başlıcam kısmetse.. bana işte bu badilerden lazım düz beyaz :))
deliasena, hoşgeldin canım...
şimdi konuştuk, cıbıcıbı yapıp sütünü içip uyumuş kızım.
uyardım öpme konusunda da.. bakalım artık...
evet cnm onlarda güzeller..bakalım kaçını yapabilirsem artık :))hoşbulduk canım.
aferin prensese, ne kaldıki akşama zaten
patikk, çok güzel bunlar ama, ör valla oturduğun yerde, ben çok seviyorum örgüyü, converse patiklere bayılıyorum.
erken ayrılıcam kısmetse izine vaktim olur sanırım pek gezinmem çünkü son zamanlarda..oturduğum yerden yaparım :)
şu şapkalara bak :)
Eki Görüntüle 519116 Eki Görüntüle 519117 Eki Görüntüle 519118 Eki Görüntüle 519119 Eki Görüntüle 519120
son fotoya bayıldım babasına süpriz ederim :))
bal'cım, demek ela hanım damacanalara takmış durumda, ayy ne şekerdir şimdi o, bir yaşına da az kalmış, ufak ufak konuşmaya başladımı,
yok cnm daha del gel dede diyo bide çığlık atıyo
el şaklatıyo baybay yapıyo uykusu gelince kafa sallıyo yaramazlık yapıncada kızıyım diye ıh ıhh diye bağrıyo gözümün içine bakıp bazen masus tepki vermiyorum ıh ıhh diyo :)) yakalıycam diyincede kaçıyo :))
hayırlı uğurlu olsun evliliğin,hoşgeldin..İşim vardı. Eşimde olduAranıza katılayım dedim
![]()
yapma tabi canım,hangi biri alınabilir ki..ayy patik hepsi çok güzeller.ellerin marifetli ise yap valla.ya bende bir sürü şey görüyorum çok güzel kız kıyafetleri var ama müsriflikte yapmak istemiyorum.