Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

YA dur hemen panik yapmaa kardeşin haklı olucağı varsa heryerde olur..ya bizide annemiz büyütmedimi aynı ortamlarda büyümedikmi :)) şimdi kendi yawrumuzu niye bukdr sakınıyoruz annen mutlaka korur kollar canım okdr değil yaniii
içine kötü şeyler getirmee sende o yuvada büyüdün unutma cnmm

kesinlikle oyun halısı alma derimmm
ben aldım hem çabuk sıkıldı hem dönmeye başlayınca ne halı kalıyo ne bişey onuda çekeliyo zaten sabit durmuyoki bebekler
halıdaki oyuncaklar varya asılı onları çıkardım eline verdim onlarla baya oynadı ama halıda durmadı ela halıya hep saldırdı devirdi :))
e oyuncaklar içinde 55 lira vermiştim değmez 3 parça şeye...

otomatik salıncakta kaç ay kullanıcak onu düşünerek al ve her gittiğin yere götürebilceksen al ona alışır ve hep onu isterse senin için zor olur cnmm ayrıca çabuk büyüyolar ela mesela artık taşıma koltuğuna artık sığmıyo koysamda durmuyo kendini dışarı atıyooo o salıncakta öyle belki sevmiycek pek durmak istemiycek ne bilimm iyice kullananlara danış cnmm

canım napim düşünmeden edemiyorumm.. neyse..

ya oyun halısı kullanan birkaç kişi var topikte memnunlar... bende alıyım diyorum, sonra ona o kadar para verceğime biraz daha ekler salıncak alırım diyorum... salıncağı kullanan arkadaşım yaşına kadar kullandı.. ama karasızım işte...

canım napim düşünmeden edemiyorumm.. neyse..

ya oyun halısı kullanan birkaç kişi var topikte memnunlar... bende alıyım diyorum, sonra ona o kadar para verceğime biraz daha ekler salıncak alırım diyorum... salıncağı kullanan arkadaşım yaşına kadar kullandı.. ama karasızım işte...

düşünmeeeeeeee emin ellerde kuzucuğun unutmaaaaaaaa

cnmm işte alışırsa ya o salıncağa???
benim kuzenim eve ne salıncak ne sallanan beşik hiçbişey sokmadı ve ayağın abile alıp sallamıyoo
2 aylık kuzusu kendi kendine uyuyor yatağında ve çok memnun..hatta okdr derin uyuyorki evde parti ver ruhu duymaz...
elada sallanmaya öyle alıştıki hala arada battaniyeye koyuyoruz eşimle çok feryat ederse uyku başına vurup..
ben alışmasından korkuyorum inci kuzununnn

Günaydıın,günümüz güzel geçer inşallah..

off ben ne kadar şansız biriyim yaaa.....

anneannem hastalandı ve annemde kalıcak, mecburen kızı oraya bıraktım, şimdi bir sürü insan gelip gidecek hasta ziyaretine, kızım ortalıkta mahfolucak, herkes kucağına alcak, malum salgında var ortalıkta.... ayy kafayı yiycem yaaaa.....

gelmez gelmez, hasta olunca tıpış tıpış gelir.....................
off allahım sabır ver bana bugün ve yarın geçsinde hafta sonu gelsin..
birde çıkarken annem demezmi kız burda kalsın geceleride, ne diyosun sen dedim yaaaaa sert bir şekilde.. ben akşamı zor ediyorum...

üstüne bir de kızı bırakınca emziği ve biberonu evde unuttuğumu farkettim, bir daha eve gidip anneme geçtim..... ayyyyyyyyyyyyyy yoruldummm
ahh kıyamam, üzülme canım..olsun biraz mikroba bağışıklığı olsun ileride okula başlayınca hemen hasta oluyolar,çok kollandığı için..öpmesinler yeter :(
senin çok aklın kalıyo ,bence de sen 1 yıl çalışma tatlım yaa..iş bulursun yine sonra gibi geliyor bana...
patiğim...
bende de tavsiyeler söyle canım...

kızlar zaten çoğu şeyi söylemişler..
bence hastane çıkışı gereksiz... onun yerine 5 li takımlardan alabilirsn..
bolca ağız mendili..
ayrıca bebedorun yenidoğan ıslak mendili unibaby ile birebir aynı, kesinlikle tavsiye ederim, unnadoda kampanyadaydı...
huggess, hele nivea asla tavsiye etmem... bu ikisinden vazgeçme...
cotton boxu babannemiz almıştı bize.. tek renk olanlarından, biz memnunuzz....
ben de bübchenin setini almıştım, pişik kreminden de çok memnunum.. hatta yanıklara bilem kulandık:)))
mevlütte birinin üzerine çay döküldü, hemen pişik kremi sürdük, çok iyi geldi:)

başka da aklıma geldikçe yazarım...

haa bu arada.......
BANA NE ZAMAN GELCENİZZZZZZZ?????
yanık diyince içim cız etti önce neyse başkasınaymış..saol cnm benim ..hala arayamadım çünkü bu hafta sonuda çalışıcam ben tamamen aklımdan çıkmış :( kendimi çalışmamaya öylede hazırlamıştım ki,çok zor gelicek ..şöyle rahat rahat vaktimi ayarlasam gelicem hemende..pek yorulmamam gerek birde bugünlerde yazdım okuduysan :( şöle bi müddüet dinlenip gelicem kısmetse..pek yoğunum :(

sorma canım yaa kafayı yiyiyorum, zaten bırakmak zordu, şimdi daha da zor oldu.. eşimde annesini arayıp çağırmak istiyor, insanalr benim doğumdu mevlüttü zaten geç gittler köylerine, şimdi gelin demek istemiyorum...
canım annem birkaçtır bunu söylüyor, yok kızla kal, yok kız kalsın.. ya evim arabayla 10 dk, zaten arabayla bıraktım kızı... akşamda arabayla alcam.. ki ilk başta gelip kalırım bakarım diyen kadın yavaş yavaş dönmeye başladı, sanrım kendi evinde bakmak istiyor anneannem olmasada.. çalışmama kararımda ne kadar haklıymışım.. birkaç hafta sonra ayrılıcam, kesin kararlıyım... gelmişken tam maaş alıp ayrılmayı düşünüyorum..
canım snein annenden allah razı olsun, hepinize yetmeye çalışıyor..
10 dk ise bencede al kuzunu tabi,annene tatlı dille anlat canım benim :)
gelemıyorum okuyup gtcemm sonra yazarım ınşşş

pazar günü sınavım var

eşim bugun işe başladıı:52::52:benden kısaca haberler bölee
şimdık sızlerı okyumm
eneee ço ksevindim,inşallah daimi olur işi..
bu arada oyun halısı veya otomatik salıncak kulananız varmı?????

alsammı diye düşünüyorum...

oyun halıları gereksiz değilmi canım yaa..salıncak olabilir sanki..ya da hoppala mı ne alıyolar bebeklere o da olabilir belki..:)

Son düzenleme:
patikkkkkkkkkkkkk

bende şimdi mesaj atçaktım sana
markafonide o nevresimler var cnm cottonbox
hemde %100 pamuk yazıyo hemde 30 tl hemde kargo ücreti yok..bilmiyom bana özel olabilir kargo ücreti olayı ama bi bak cnmm

merhabalr arkadaşlarım güzel insanlar.dilerim güzel bir gün geçirirsiniz.

patik,bencede çok bişey alma çok çabuk büyüyorlar.büyüdükçe ihtiyacına göre alırsın canm.

lamem canım benim sende benim ilk dönemlerimi gördüm.bende senin gibi çok tedirgin oluyordum.korkmana gerek yok annen emin ol kızın için en iyisini yapacaktır.

böceğim,balım,adam mutlucum nasılsınız.

Son düzenleme:
düşünmeeeeeeee emin ellerde kuzucuğun unutmaaaaaaaa

cnmm işte alışırsa ya o salıncağa???
benim kuzenim eve ne salıncak ne sallanan beşik hiçbişey sokmadı ve ayağın abile alıp sallamıyoo
2 aylık kuzusu kendi kendine uyuyor yatağında ve çok memnun..hatta okdr derin uyuyorki evde parti ver ruhu duymaz...
elada sallanmaya öyle alıştıki hala arada battaniyeye koyuyoruz eşimle çok feryat ederse uyku başına vurup..
ben alışmasından korkuyorum inci kuzununnn

canım alışacağını sanmıyorum ben yaaa....off çok karasızım...

Günaydıın,günümüz güzel geçer inşallah..

ahh kıyamam, üzülme canım..olsun biraz mikroba bağışıklığı olsun ileride okula başlayınca hemen hasta oluyolar,çok kollandığı için..öpmesinler yeter :(
senin çok aklın kalıyo ,bence de sen 1 yıl çalışma tatlım yaa..iş bulursun yine sonra gibi geliyor bana...

yanık diyince içim cız etti önce neyse başkasınaymış..saol cnm benim ..hala arayamadım çünkü bu hafta sonuda çalışıcam ben tamamen aklımdan çıkmış :( kendimi çalışmamaya öylede hazırlamıştım ki,çok zor gelicek ..şöyle rahat rahat vaktimi ayarlasam gelicem hemende..pek yorulmamam gerek birde bugünlerde yazdım okuduysan :( şöle bi müddüet dinlenip gelicem kısmetse..pek yoğunum :(

10 dk ise bencede al kuzunu tabi,annene tatlı dille anlat canım benim :)
oyun halıları gereksiz değilmi canım yaa..salıncak olabilir sanki..ya da hoppala mı ne alıyolar bebeklere o da olabilir belki..:)
canım bende mikroba alışsın isterim ama şu anda biizm akrabaların çoğu hasta ve öpmeden bırakmazlar, özellikle halalarım.. hele de büyüğü, ağzının içine çekip yiycek gibi sanki öyle öper çocukları... offff aklıma geldikçe deli oluyor.. ben kıyamıyorum kızımı da kokluyorum sadece. millet öpecek..

canım ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman olsun tabi.. ama şu balı napcaz da getirticez onu bilmiyom işte...

patiğim bana da gereksiz gibi geliyordu ama oyalanması için herkes memnun
benim kız gündüzleri pek uyumadığı ve sürekli beni istediği için pek iş yapamıyorum acaba alsam oyalanırmı diye düşünüyorum..

nevgülcüm ve güneşim hoşgeldiniz...

nevgülcüm eminim çok iyi bakar ama işte normalin dışı birgün olcak bugün.....
misafirler olcak evde, aneannem hasta, kardeşim boluya gidicek onu yolculayacak.. off hangibiriyle uğraşsın kadın..

patikkkkkkkkkkkkk

bende şimdi mesaj atçaktım sana
markafonide o nevresimler var cnm cottonbox
hemde %100 pamuk yazıyo hemde 30 tl hemde kargo ücreti yok..bilmiyom bana özel olabilir kargo ücreti olayı ama bi bak cnmm
canım banim oradaki 30 tl olan bnm gösterdiğim yerde 25 tl idi..birde diğerini alıcaktımya o nu ases beğenmiştim bu yedekti..ikisini alınca oradan kargo bedeli de yoktu ..ben diğer arkadaşı mı beklesem diyorum o site için...
selam kızlar nasılsınızzz?
selam güneş hoşgeldin...iyiyiz şükür..
canım alışacağını sanmıyorum ben yaaa....off çok karasızım...

canım bende mikroba alışsın isterim ama şu anda biizm akrabaların çoğu hasta ve öpmeden bırakmazlar, özellikle halalarım.. hele de büyüğü, ağzının içine çekip yiycek gibi sanki öyle öper çocukları... offff aklıma geldikçe deli oluyor.. ben kıyamıyorum kızımı da kokluyorum sadece. millet öpecek..

canım ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman olsun tabi.. ama şu balı napcaz da getirticez onu bilmiyom işte...

patiğim bana da gereksiz gibi geliyordu ama oyalanması için herkes memnun
benim kız gündüzleri pek uyumadığı ve sürekli beni istediği için pek iş yapamıyorum acaba alsam oyalanırmı diye düşünüyorum..
öpmeleri hoş değil evet :( başkası yokmu bırakacağın kardeşlerin falan ,bikaç günlüğüne :(
nevgülcüm ve güneşim hoşgeldiniz...

nevgülcüm eminim çok iyi bakar ama işte normalin dışı birgün olcak bugün.....
misafirler olcak evde, aneannem hasta, kardeşim boluya gidicek onu yolculayacak.. off hangibiriyle uğraşsın kadın..

:(((( moral vermeye çalışdsamda bnm bile içim sıkıldı valla..

yeni gelen hatunlar hoşgelmişşşşşşşş

lamemmm annen desinki hasta fazla yaklaşmayınnn belki uzak dururlar cnm..ben genelde kalabalık ortama girince birileri çekip almak isteyince hasta diyorum hem almıyolar hem fazla yaklaşmıyolar cnm...bence annen öyle desinn rahatsız biraz çok yaklaşmayın üstelemesin filan desinn

oyun halısı için mesela şöyle düşün beşiğinin üstündeki dönencelerle oynarmı?? yani yakınında olsa..aynı şey hiçbi özelliği yok onları tepesine as onlarla oynasın :)

öpmeleri hoş değil evet :( başkası yokmu bırakacağın kardeşlerin falan ,bikaç günlüğüne :(

:(((( moral vermeye çalışdsamda bnm bile içim sıkıldı valla..

canım kızkardeşim var ama onunda kızı okula başladı sabah bırakıp çıkışta alıyor maalesf.

lamemmm annen desinki hasta fazla yaklaşmayınnn belki uzak dururlar cnm..ben genelde kalabalık ortama girince birileri çekip almak isteyince hasta diyorum hem almıyolar hem fazla yaklaşmıyolar cnm...bence annen öyle desinn rahatsız biraz çok yaklaşmayın üstelemesin filan desinn
oyun halısı için mesela şöyle düşün beşiğinin üstündeki dönencelerle oynarmı?? yani yakınında olsa..aynı şey hiçbi özelliği yok onları tepesine as onlarla oynasın :)
canım bizimkiler düşünmez öyle şeyleri... neyseeee

canım onunla keyfi yerinde olduğunda oynuyor, bağırıp çağırıyor sevinçten.. ama onu alıp takabilceğim yer yok.. yatağında da durmayı pek sevmiyor....

canım kızkardeşim var ama onunda kızı okula başladı sabah bırakıp çıkışta alıyor maalesf.

canım onunla keyfi yerinde olduğunda oynuyor, bağırıp çağırıyor sevinçten.. ama onu alıp takabilceğim yer yok.. yatağında da durmayı pek sevmiyor....

fiyatları ne ki onların,ben pahalıya görmüştüm bayaa sanki..

Balcım ,hepsini beğenemedimki,kız bebelerinki güzel tabi :) bence sen al.. zati şu alışverişlerde kız bebekleri eşyalarını öyle bi es geçiyorum ki :) pek güzel ciciler var kızlara yaa..hele poposu fırfırlı külotlar beni benden alıyo :D

bende oğluşuma poposu ayıcıklı falan alırım napıyım..:emir_bebek:

cnm ozmn al içinde kalmasın..benim işime yaramadı inci kuzu belki severek oynar benimkine aldığımda dönmeye başlamıştı belki o sebeple faydasını göremedim ama ucuz bişey al bari cnmm...

Balcım ,hepsini beğenemedimki,kız bebelerinki güzel tabi :) bence sen al.. zati şu alışverişlerde kız bebekleri eşyalarını öyle bi es geçiyorum ki :) pek güzel ciciler var kızlara yaa..hele poposu fırfırlı külotlar beni benden alıyo :D

bende oğluşuma poposu ayıcıklı falan alırım napıyım..:emir_bebek:

evt cnm kızlarınki bambaşka yaaa
o senin linkte diğer anneler almış eklemiş ya
bitanesi vardı pembiş şeylerr böcekli filan bayıldım onlaraaa

böcük, güneşim, bal, patik, lame, nevgül, mutlukız, hepinize selam, güzel geçsin günümüz.

az okudum geçmişi.
böcük canım gözünüz aydın, özellikle de senin, aylardır çok yoruldun, sonunda kocan işe girmiş, Allah daim etsin inş.

lame, canım Allah korusun bebeğini, umarım annende tedbirli davranır, yada inş. misafirler bilinçlidir.

benim annemde hiç diyemez gelen misafire "öpmeyin hasta olur" fln diye.

patik inş bebeğin gününde doğar, hem şimdiden öyle içini karartma, iyi düşün iyi olsun, gerçi böyle diyorum ama ben de herzaman en olumsuzunu düşünürüm :18:

canım oyun halısı 79 tl.. tabi pahallılarıda var ama hiç gerek yok..
evt yaa kızlar çok güzel şeyler var... ama all all nereye kadar:)

cnm ozmn al içinde kalmasın..benim işime yaramadı inci kuzu belki severek oynar benimkine aldığımda dönmeye başlamıştı belki o sebeple faydasını göremedim ama ucuz bişey al bari cnmm...

hmm olabilir canım... bakıyorum canım...

evt cnm kızlarınki bambaşka yaaa
o senin linkte diğer anneler almış eklemiş ya
bitanesi vardı pembiş şeylerr böcekli filan bayıldım onlaraaa

sorma bende bayıldım onlara uğur böcüklü pembiş..
Eloş öyle bebiş şelerinden etkilenmiyo canım sen ver eline sizin eşyalardan oyansın ,kitaplı olana bayıldım :) ne güzel eğleniyordu işte..

Back
X