muck canım:))))))))))))nurdannnn mckkkkkkk
anaaa kaçıncı yıl kısss:))) ne güzel yaa:)) güzel bi süpriz hazırla bari:))) güzelim senin yemeklerin yeter ne düşünüyon:)) ben ne yapçam nasıl olcak die düşünüyom sen ne yapsan süper oluo:))düşünme bile:) erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş:)kızlar pazar günü nişan yıldönümümüz
ne yapabilirim hadi birşeyler söyleyin kuzucuklarım
mgggg delirmişsin sen akannehir 11 gün sonra düğün var sen buradasın
eksiklerini ne zaman tamamlayacaksın daha kaftan bile yok
kısss ne dion sen 11 gün bu yaaa ne zaman işin bitecek allah bilir.yetişemezsin bak yarım yamalak olur git toparla işlerini...ooohhh hadi hadi
adaer mg_love'cım çok az kalmış be tatlım
herşey yetişir merak etme ve herşey çok güzel olur inşallah....
ve sen de güzel haberlerini paylaşırsın bizimle :)))
akşam eşime diom arada yemek yapıon da karnımız doyuyo bari:))) gülüo adam napsın:))
ada nerde
cute nerde
gülsün nerde
ayy katılamadım sizlere,
masaların yerleri değişti biri geldi yeni..tam bitişik karşımda kim oturuyo artık dersiniz..kociş :roflol:
masamı toplarken 3-5 katolog kaldırdım diemidir niedir bilmiyorum sırtım feci ağrıyo şuan,bıktım fıtık olayından eve gitsemde uzansam...çoook cnm yanıyoo çoook..:sinifsinif:
valla naparsın kıssss karı yemek yapmayı bilmeyince böyle oluo:))çok şekersiniz yaaa
benimkide yapar
dün geç saatte geldik yoldan ben duşa girdim o makarna yaptı çıktım banyodan kapıda beni kucağına aldı yürüeyeyim diye kanapeye uzattı yemeğide önüme getirdi kuzummmm:asigim:
valla naparsın kıssss karı yemek yapmayı bilmeyince böyle oluo:))
huhuuuuuuuuuu
kızlar cumartesileri artık öğlende çıkıcam en geç 2 de :))) yuppiiiiiii
yaşasın yaaa önümüzdeki cmt zaten yıldönümüm:))
mutluyum mutlusun mutlu:)))
yıldönümü için eşim güçlerimizi birleştirip evimize bişiler alalım dedi:)) hediyeyi bırakalım ihtiyacımız olan şeyleri alalım dedi:)) bu akşam çarşıya gitçeeez:)
kızlar pazar günü nişan yıldönümümüz
ne yapabilirim hadi birşeyler söyleyin kuzucuklarım
akşam eşime diom arada yemek yapıon da karnımız doyuyo bari:))) gülüo adam napsın:))
:asigim:ayy nasar değmesn kuzummçok şekersiniz yaaa
benimkide yapar
dün geç saatte geldik yoldan ben duşa girdim o makarna yaptı çıktım banyodan kapıda beni kucağına aldı yürüeyeyim diye kanapeye uzattı yemeğide önüme getirdi kuzummmm:asigim:
ayy katılamadım sizlere,
masaların yerleri değişti biri geldi yeni..tam bitişik karşımda kim oturuyo artık dersiniz..kociş :roflol:
masamı toplarken 3-5 katolog kaldırdım diemidir niedir bilmiyorum sırtım feci ağrıyo şuan,bıktım fıtık olayından eve gitsemde uzansam...çoook cnm yanıyoo çoook..:sinifsinif:
buralardayım....
nette pasta tarifi bakınıyorum :)))
kociş bu hafta gececi ya,doğal olarak cumartesi de gidecek ve pazar sabahı gelecek eve
ve ben onu çok güzel bir kahvaltı sofrasıyla bekleyeceğim
bir de pasta yapacağım...
nasılsa nişan yıldönümü :)))
evlilik değil ya yeter bu kadar.
1. yıldönümümüz canım ya,11.07.2009 da nişanlandık :asigim:
bizim avcılar da çok hoş bir mekan
severim burayı
cute-pasaklı kocişlerle birgün gidelim yahu olur mu???
tatlmm
çok güzel olmşş canmm
ayy ben aşkıma buna benzer o kdarr çok şey yaptım ki nerdeyse tüm hakkımı evlenmeden kullandm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?