valla temizlik benden yemek ondan:)) daha öğrenemedim.:)) dün eşimin teyzesi iki arada bi derede sarma yapmış verdi evde pişirirsiniz die:)) valla bi çuval altın verse anca bu kadar sevinirdim:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasıl biliyo ki yaa
aa evet cutecim nasıl oldun ben kaçırdım galiba?? nasılsın şimdi?kendini nasıl hissediosun?ben iyileşemeyebilirim,dışarıda yicez,ya da eve söylicez büyük ihtimalle .
balcmm hoşgeldiinn
benm kelebeklerimi ve hoşgeldin süsümü görmemişsin :))))
dır dır çene çok olunca arada kaynadılar:)))
mobilyaların özellikle misafir odandaki koltuk takımın benimkilerin neredeyse aynı:)) yatak odamda da hep yuvarlak desenler var seninki gibi:)) bu kadar mı benzer canım)) güle güle otur canım yeni bakabildimbenimde gülüme bakın albümden
sağol canım :)) bilmemek çok zor yaa:))) kendimi ezik hissediom bide ada süreklli tarif yazıp duruo ulan diom hiç mi kafan basmıo çalıştır saksıyı:)cokacimcoook
afiyet olsn canm benmm
benm canm da istiyo da bi saramadm ki
dur bakalm belki yarın akşam sararım :))))
saol tatlım teşekkür ederimbiricikimm ben baktmm
ama yorum yazmadm mı ki:)
çok hoş canm benm
zaten evine bayıldm kırmızı koltuklarr süüpeerrr
mobilyaların özellikle misafir odandaki koltuk takımın benimkilerin neredeyse aynı:)) yatak odamda da hep yuvarlak desenler var seninki gibi:)) bu kadar mı benzer canım)) güle güle otur canım yeni bakabildim
bilmem yanlş mı düşünüyorum
ama kınada düğünde bazı şeyler son ana kalacak ki heyecan dorukta olsun :)))
lovee canmm mükkemmel bi düğün geçireceksin..
emin ol canm benmm
sağol canım :)) bilmemek çok zor yaa:))) kendimi ezik hissediom bide ada süreklli tarif yazıp duruo ulan diom hiç mi kafan basmıo çalıştır saksıyı:)
ben mobilyalarımı yatak odam hariç beğenmiyorum hatta o koltuk takımını kullanamıyorum çok rahatsız bişisaol tatlım teşekkür ederim
saol cnm sende koy görelim kı evini.yatak odamı ben çizdim yaptılar onlarda.ama şimdide siyah beyazda hep gözüm.evimi tekrar döşesem gerçe yine aynı yapardım heralde bi misafir odamı istemezdim oraya siyah beyaz yapardım spor yapardım
ahhh canım benim
cute sende sağol canım
hayırlısı neyse o olsun geçsin gitsin tez zamanda
kıs millet tarif anlatırken ağzım açık bakıom küçük emrah gibi bişi sorcam soramıom eve gidiom yapıom olmuo:)))) napiiiiim:))kaydirigubbakcemile3:)))
kız amma güldm niye ezik hissediyormuşsunn...
adacma bi sürü soru sorcamm hele bi gelsinn...
adacmm :)))
canmm helvam var dolapta ama kurumuş zavallım
onu nasıl değerlendirebilirimm var mı bi fikrin bacm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?