selam kızlar nasılsınızzzzz...
Güneş böcük kendine yol arkadaşı arıyooo
ada olsaydı böcük beraber giderdiniz pariseee
paris demek ada demek ada demek paris demek
Güneş böcük kendine yol arkadaşı arıyooo
ada olsaydı böcük beraber giderdiniz pariseee
paris demek ada demek ada demek paris demek
yavrum benim bende senin pozitifliğine hayranım :)günaydın...
patiğim hayranınım seninnn:)))
nasılda buluyorsun böyle güzle şeyleri yaaa.
haftada 2 seyrek sefer mi oluyo parise
haaa haaahhaaaaaaaalemsin ya...ama doğru dedin bacım,kan değerlerimi kontrol ettirdim bir de dedim beta da bakın kadının gözleri açıldı...dedim nolmuş nan olabilir,kazaya kurban gitmimmmm.neyseki aldım sonuçları,herbişey iyi,beta da negatif... rahatça giderim seferlere...hiç sorma haftada anca 2...ben böylemiydim beaaaaa...neyse yoluna koyarız artık...
bu arada bu paşayla yemek yapmak bir başarı...yaptım da o uyurken kurtuldum...sizede fikir olsun söylimmmm.patlıcan oturtma,pilav...
bunları yazıyom bir yandan da paşayı emziriyom...patikcim bak emzirme yastığının rahatlığı işte...nan seni aradım face de bulamadım...
düşündüğüm yer orası,yatakda oradan olcak çünkü..hangi modelini aldın ,memnunmusun..hiç bilemedim ben ince gibi geldi baktım,bebe kaç kiloki gerçi ama..sen hangisini aldın sitesinden link atsan bize süpersonik olur :)patik ve bal garuları...yatak aramışsınız he mi...soraydınız anacım söylerdik :))) şaka bir yana kızlar biz ikeadan aldık sünger yatağı...
günaydınnnnnnnnnnnn
hatıce gördum senı cnm h geldınnn
selam kızlarr
bu ara doğum günüsü hazırlıkları içindeyim
kuzuma tütü yaptım , sonra üstüne nasıl birşey giydirsem diye sürekli bi yerlere gidip gidip bakıyorum beğenemiyorum, en sonunda düz beyaz bi badi alıp işliycem sanırım .
sonracıma doğum gününde neler yapsam diye düşünüyorum.
bi kere tepsi böreği ve mayalı poğaca olacak.
1 şeklinde kurabiye siparişi verdim onlar olacak
pasta zaten olacak.
kısır ve makarna salatası yapıcam
başka ne önerirsiniz?
kek yapsammı mesela?
bide cupcake tarifi olan varmı bana verebilecek ??
ayy daha ne giycem onu bile bilmiyorum,
hof
kızlar herkese merhaba...
18 eylülde sezeryan doğumla oğluşumu kucağıma aldım..bugün 21 günlüğüz...
ben çok iyiyim...oğluşumda çok iyi maşallah...ama bebek büyütmek çok zorrrrr....
uyumayı özledim...
oğlum 3.220 50 cnm doğdu
bende 57 le hamile kaldım 63 le doğuma girdim 55-56 lara düştümmmm eridim bitttiimmmm
sizide özlüyorummm
tütülere baktım ne hoşlaryaa
keşke kızım olsa dıommmmzorla doğurttcak bı cıcıler bana harıka şeyler var bu kızlar için yaaa
dün annem babam döndü memleketten karşıdaydım
allam nasıl mutlu nasıl kalabalık aılem var benım yaa
yeğenlerım merdıvenden koşup üstüme atlıyoo taşıyamıyorum artık onlar büydü ben yaşlandım:)
hele bı erkek yeğenım var 4 yaşına grdı hala tam konuşamıoo
ala dıo bana ama herşeyı anlatıyo tabe
o el hareketlerı benı bıtırıyooo yaa
bu cocuklar bu kadar tatlı olmak zorunda mı sankı
gözün aydın böcüğüm keşke bizde kalabalık bir aile olabilseydik ne iyi olurdu
iyyim cnm sen
kaç kardeşsınız cnm
bız 5
hepsınden 2 cocuk desen 10 yeğen yaaprhepsınınde 2 cocuğu yok düşün bıde ben harıç bıde ben yaparsam ohoo
bıde annem gıbı çalışkan olup herkes 5 cocuk etse 25amma matematık yaptık
ama ben kalabalık aılelerı sevıyorum durumum olsa en az 3 cocuk yaparım belkıde 4 en azından evım olsa borcum olmasa
bende iyiyim cnm çalış çalış çalış öyle işte
bizde kalabalık bi aileden çok kalabalık bi sülaleyiz
bende çok seviyorum kalabalık aileleri o yüzden hiç sıkıntı yok hele kurban bayramlarında eşimin sülale kalabalık ama kendi hallerinde yeni yeni kalabalıklaştık her kardeş bi yerde bayramlarda yoklar o da hiç güzel olmuyor ama bizim tarafta ooo kurban bayramında evde otuz kişi en az amca çocukları onların çocukları amcalar falan ama çok güzel oluyor o kavrulan eti falan kapışmakkkk üfff anılarım canlandı canım çekti onlar hala öyleler ama biz pek gidemiyoruz malum erkek tarafı bayramda
günaydınlar canlar nasılsınız herkes iyidir umarım
bizim buralara kış geldi artık evlerimiz soğuk elektrikli soba yakıyorum kızım üşümesin diye
büyük temizliğe kalktım ara ara yavaş yavaş yapıyorum
patikçiğim geçmiş olsun canım eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?