Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Güneş böcük kendine yol arkadaşı arıyooo

ada olsaydı böcük beraber giderdiniz pariseee
paris demek ada demek ada demek paris demek

haaa haaahhaaaaaaa alemsin ya...ama doğru dedin bacım,kan değerlerimi kontrol ettirdim bir de dedim beta da bakın kadının gözleri açıldı...dedim nolmuş nan olabilir,kazaya kurban gitmimmmm.neyseki aldım sonuçları,herbişey iyi,beta da negatif... rahatça giderim seferlere...hiç sorma haftada anca 2...ben böylemiydim beaaaaa...neyse yoluna koyarız artık...

bu arada bu paşayla yemek yapmak bir başarı...yaptım da o uyurken kurtuldum...sizede fikir olsun söylimmmm.patlıcan oturtma,pilav...
bunları yazıyom bir yandan da paşayı emziriyom...patikcim bak emzirme yastığının rahatlığı işte...nan seni aradım face de bulamadım...

Güneş böcük kendine yol arkadaşı arıyooo

ada olsaydı böcük beraber giderdiniz pariseee
paris demek ada demek ada demek paris demek

haaa haaahhaaaaaaa alemsin ya...ama doğru dedin bacım,kan değerlerimi kontrol ettirdim bir de dedim beta da bakın kadının gözleri açıldı...dedim nolmuş nan olabilir,kazaya kurban gitmimmmm.neyseki aldım sonuçları,herbişey iyi,beta da negatif... rahatça giderim seferlere...hiç sorma haftada anca 2...ben böylemiydim beaaaaa...neyse yoluna koyarız artık...

bu arada bu paşayla yemek yapmak bir başarı...yaptım da o uyurken kurtuldum...sizede fikir olsun söylimmmm.patlıcan oturtma,pilav...
bunları yazıyom bir yandan da paşayı emziriyom...patikcim bak emzirme yastığının rahatlığı işte...nan seni aradım face de bulamadım...

patik ve bal garuları...yatak aramışsınız he mi...soraydınız anacım söylerdik :))) şaka bir yana kızlar biz ikeadan aldık sünger yatağı...

günaydın...

patiğim hayranınım seninnn:)))
nasılda buluyorsun böyle güzle şeyleri yaaa.
yavrum benim bende senin pozitifliğine hayranım :)
haftada 2 seyrek sefer mi oluyo parise yolunua girmiş şekli nassıl oluyo ada :) emzirme yastığımı sorma gelemedi stokları bitmiş..hemde ne güzel uygun fiyata bulduydum..şimdi alıcam yine.. ben seni ekledim bu arada dün dü galiba göremedin demek..kabul etmen lazım..
patik ve bal garuları...yatak aramışsınız he mi...soraydınız anacım söylerdik :))) şaka bir yana kızlar biz ikeadan aldık sünger yatağı...
düşündüğüm yer orası,yatakda oradan olcak çünkü..hangi modelini aldın ,memnunmusun..hiç bilemedim ben ince gibi geldi baktım,bebe kaç kiloki gerçi ama..sen hangisini aldın sitesinden link atsan bize süpersonik olur :)

valla cnm memnunum diyemeyeceğim henüz çünkü...6 aylık olana kadar yatak odamda sepette yatırıyorum ( bambu süslü olanlar var ya işte onlardan) henüz geceleri yatırmadım ama gündüzleri arada ben salondayken oraya koyuyorum çok rahat mışıl mışıl uyuyor...çökme,bebeğin vücudunun şeklini alma falan yapmıyor...gece uykularında da öyle olur diye düşünüyorum...
biz bayağı araştırmıştık bundan memnun kalanlar çoğunluktaydı...ben çoğu eşyasını ikeadan aldım...çok ta iyi yaptım diye düşünüyorum...dur bulursam fotoları ekleyem...

az evvel bir uyuma krizini daha atlattık...bu bebeler uykuları geldiğinde neden ağlarlar...uyu değil mi ya elinden alan mı var uykunu teee allammm ya :)))
neyseki şimdi uyudu da bizde koceyle nescafe-hoşbeş keyfi yapıyoz...nasıl bir lezzet nan bu hoşbeş...o değil gebelikte almadığım kiloları bunla alacağım ((
haydin iyi geceler hepinize...
sabah geleceklere de günaydınlar...

adacımmmmmmmmmmmmmmmmmm slmm nasılsın paşana kavuşmussun gözünaydın sağlıcakla büyüt hayırlı evlat olsun inş
seni gördüğüme sevindim cnm

hoşbeşle keyif yapyoz diyince senin tatlın tuzlun eksik olmaz bukadar mı yaramaz çağan paşa

linklerini ekleyem sen gör :)))

beşiği
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye

yatağı
yatak < VYSSA VACKERT | IKEA Türkiye

alt değiştirme minderi ve kılıfı
kılıf < GULLUNGE | IKEA Türkiye
bakım minderi < GULLUNGE | IKEA Türkiye

nev. takımı
nevresim takımı < VANDRING | IKEA Türkiye

yorganı ( yastık-yastık kılıfı ve lastikli çarşafı da bu LEN grubundan)
bebek yorganı < LEN | IKEA Türkiye

duvar cep i (ama ben beşiğine asacağım)
duvara asılan cep < KUSINER | IKEA Türkiye

askı (büyüklerin eşyaları da sığıyor)
elbise askısı < HANGA | IKEA Türkiye

gardrop
gardırop < HENSVIK | IKEA Türkiye

şifonyer
3 çekmeceli şifonyer < HEMNES | IKEA Türkiye

tavan abajuru
tavan lambası abajuru < VATE | IKEA Türkiye

birde duvara monteli rafı var şifonyerin hemen üzerinde ama onun linkini bulamadım...

slm cnm...sağ olasın çok şükür kavuştum canımın yarısına...
deme valla ki öyle,yapıyorum ama çok nadir diyelim öyle hoşbeşlere talim napcan...yaramaz değil de kucakçı oldu paşa...

ben de seni gördüğüme sevindim...bir gittin pir gittin...bacım olmaz ama gir,gel,konuş :)))

maşallah canım yaşı geldi demek minik prensesin allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

allah hayırlı uğurlu etsin biriciğim inşallah anne olmak zor canım fedekarlık isteyen bir iş yani allah yardımcın olsun

gözün aydın böcüğüm keşke bizde kalabalık bir aile olabilseydik ne iyi olurdu

gözün aydın böcüğüm keşke bizde kalabalık bir aile olabilseydik ne iyi olurdu

kaç kardeşsınız cnm
bız 5
hepsınden 2 cocuk desen 10 yeğen yaapr hepsınınde 2 cocuğu yok düşün bıde ben harıç bıde ben yaparsam ohoo
bıde annem gıbı çalışkan olup herkes 5 cocuk etse 25 amma matematık yaptık

ama ben kalabalık aılelerı sevıyorum durumum olsa en az 3 cocuk yaparım belkıde 4 en azından evım olsa borcum olmasa

bende iyiyim cnm çalış çalış çalış öyle işte

bizde kalabalık bi aileden çok kalabalık bi sülaleyiz
bende çok seviyorum kalabalık aileleri o yüzden hiç sıkıntı yok hele kurban bayramlarında eşimin sülale kalabalık ama kendi hallerinde yeni yeni kalabalıklaştık her kardeş bi yerde bayramlarda yoklar o da hiç güzel olmuyor ama bizim tarafta ooo kurban bayramında evde otuz kişi en az amca çocukları onların çocukları amcalar falan ama çok güzel oluyor o kavrulan eti falan kapışmakkkk üfff anılarım canlandı canım çekti onlar hala öyleler ama biz pek gidemiyoruz malum erkek tarafı bayramda

günaydınlar canlar nasılsınız herkes iyidir umarım
bizim buralara kış geldi artık evlerimiz soğuk elektrikli soba yakıyorum kızım üşümesin diye
büyük temizliğe kalktım ara ara yavaş yavaş yapıyorum

patikçiğim geçmiş olsun canım eşine

bızde ölee
ayy kalabalık gıbısı yok

ben ıyyım cnm sen
ne temızlığı aman salla:)baharda yapardınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…