Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hatice naber canım ?

iyiyim cnm ne olsun aynıııı hayat senden naber hazırlıklar nası gidiyo

oooo Allah kolaylık versin cnm işin zor valla insan çok zor karar veriyor herşeyin en güzeli en iyisi olsun istiyor ama yaptıklarının hepsi yenmiyor mesela ben senin yaptıklarından dı ama patates salatası yaptım sigara böreği yaptım ek olarak da yaprak sarması ve küçük kuru biber dolmalarından vardı ama kalan çok oldu çeşit çok olunca ama genede güzel telaşlar bunlarr

nasıl özendim bir bilsen canım yaa,ne tatlı telaşlar bunlar..bende tarif yok maalesef canım yaa..
iyiyim cnm ne olsun aynıııı hayat senden naber hazırlıklar nası gidiyo
hazırlıkların çoğu bitti,bende mola verdim azıcık :)

Patigim yaa hem çok mutluyum hem o kadar gerginimki nasıl olacak diye.
Söyledımmı bilmiyorum tütü yaptım kızıma ama uzerıne badi bulamıyorum. Böyle giderse başka bır elbıse alıcam hazırlardan. Bugün bana elbıse aldık. Kuzuma hedıye künye aldık. Yıllar sonra bakar 1. Yaşgünü hedıyesıne o gunlerı anarız ınsallah :).

kızlar herkese merhaba...
18 eylülde sezeryan doğumla oğluşumu kucağıma aldım..bugün 21 günlüğüz...
ben çok iyiyim...oğluşumda çok iyi maşallah...ama bebek büyütmek çok zorrrrr....
uyumayı özledim...
oğlum 3.220 50 cnm doğdu
bende 57 le hamile kaldım 63 le doğuma girdim 55-56 lara düştümmmm eridim bitttiimmmm
sizide özlüyorummm

h geldın cnmmm
şuan napıo meleğın ınş kırkından sonra daha düzenlı olur uykusu
zor ama cok mutlusundur emınım
nasıl geçtı korktuğun kadar yokmuş demı
bıde senın normal doğum deıl mıydı
maşallah ıyıde doğmuşş
kaynananın gözune sokaydın kılo ve boy yazan kağıdı ye ye dıyıp başının etını yedıydı
bu arada almışsın bılezunkuuu

nan ardımdan atıp tutmuşunuzz engellemedim dondurduydum açtımmm
delülerrr hihihi:)
açık şuan fa...

slm kızlar...

pınarım... ayy ne çabuk geldi doğumgünüsü yaaa.. zaman çok çabuk geçiyor.. canım arkadaşım kırmısı tütü yapmıştı üzerine oda birşey bulamayınca siyah tişört üzerine uğur böceği yaptırmıştı terziye.. resmini bulabilirsem mail atarım sanaa canım.. hatta fikir olur masadaki hazrılıkları...

patiğim... çok özledim ben seni yaaaaaa(

alyacım.. hoşgeldin..

brck.. valla ben değilim arkandan konuşan:))

böcük

aa süper olur gülsünüm yaa, ben uğur böcekli bi badi buldum ama 2 yaşdan başlıyodu bedeni, genede aldım ama büyük tabi güzel durmuyor

lame h geldıncnm
coturnıx h geldın cnmmm uğur böcuklu olsunnnnne olursa olsun derım

Eşim var,işim var......ben de geldim aranıza kızlar.. 10 aydır evliyiz,,,artık sıra bebekte =))

hoşbuldum lamecim nasılsın cnmm inci nasıl

brck dogurmuş hee gözü aydın olsun R abbim hayırlı evlat etsin analı babalı büyüsün inş

Eklentiler

• $ttt.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $tütü bengisu.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $tütü azra.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
msj tekrarı.....................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…