Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gündüz hafif boğazımda yanma vardı ,şimdi hastalığa çevirmiş durumda burnum akıyo,halsizliğim ondan dı demek ..ilaç da içemem yandım
tarhana çorbası yaptım kendime bol karabiber ve nane ilave ettim..inşallah çabuk geçer pofff...:2:

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

patıkçım cok gecmiş olsun ınş en kısa zamanda atlatrsın cnm

geçmiş olsun cnm c vitami de almayı unutma mandalinalar falan da çıktı artık

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

patıkçım cok gecmiş olsun ınş en kısa zamanda atlatrsın cnm

günaydınnn cnm

erken çıkarsın ınş cnmmyazık sen annesıı ama nasıl dayancan ılaçta alamzsınnn

lame

Patigim gecmıs olsun canım yaa. Bıtek minnosun vermişti bana doktor grip olduğumda ama içmemiştim genede. Sen gene doktoruna sorda o ner derse öyle yaparsın.

iyi geceler kızlar diyeyim,kimsecikler yok ama...
bugün bir türlü uğrayamadım...okuldan kızlar toplanıp bana geldiler,başka zaman olsa yine işimi halledip bir bakardım ama bu sefer işini hallet,hadi Çağan'a bak,uyudu,uyandı,altını temizle...gelemedim valla...
menü fikirleri demiştim...yazayım yaptıklarımı sizede fikir olsun bari...

peynirli poğaça
patates-havuçlu yoğurtlu salata
mozaik pasta
damla sakızlı un kurabiyesi
akşamdan yaptım bunları

sabah uyanınca da fındıklı-limonlu kek yaptım ohhh mis gibi koktu ev iyi oldu :))) 1 gün önceden de temizliğimi yapmıştım zati çok yoruldum neyseki...
hem paşamda biliyormuş gibi yaramazlık yapmadı,uslu durdu...

kızları çok özlemişim...bol bol güldük,okuldan havadisleri konuştuk derken iyi geldi valla insan yüzü görmek...kendimi çok iyi hissettim sık sık tekrarlamalı...
şimdi kuzum uyuyor,kocem tv keyfi yapıyor ben de buraya bakem dedim...

patik geçmiş olsun,aman dikkat et,hamilelikte ilaç kullanamamak kötü bir durum o sebeple bol bol vitamin desteği gerek...neyseki seninki o şekilde geçebilecek bir durum...
ben taş düşürdüm 3 kez hamileliğimde...feciydi,düşürene kadar ne çektim (( bitti,geçti şükür o sancılı günler...
kelebek ne etti acep alya kuzusunun tahlilini yaptırdılar mı acaba??? dilerim iyidir yavrucak...
haydin hepinize iyi uykular :)))
sabah gelenlere de mis gibi günaydınlar...
hayırlı cumalar...

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar nasılsınız canlar

patikçiğim çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce toparlanırsın

adacığım ne güzel vakit geçirmişsin arkadaşlarınla arada böyle gezmeler iyi oluyo canım pazarda ben arkadaşıma gidicem allah izin verirse doğum yaptı kendisi bebek görmeye gidicez allahın izniyle

kelebeğim milupanın rezene ve gece çayı var canım eğer gazıda çok oluyosa prensesin bunlardan da verebilirsin canım ben ebrara rezene çayını hala veriyorum çok rahatlatıyo bebekleri canım çok geçmiş olsun

kızlar size bi müjdem varrrrrr

ebrarımın dişi patladı minicik kızlar alttan çok ama çok mutluyum biraz ateşli geçti 2 günümüz meğer dişi patlayacakmış onun içinmiş rabbim diğer dişlerinin de kolaylıkla çıkmasını nasip etsin inşallah kızlar bugün kızım 7.ayını bitirde 8.ayından gün aldı zaman su gibi akıp geçiyo resmen anlayamadım nasıl geçti 7 ay valla

gunaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun...

ada ohhh ne guzl kaynatmıssınzzz ne guzelll.. benm oyle kız kıza muhabbetlerım hıc yok cunku vakıt yok arkaDAS YOK YOK YOKY OKY :):)

MUTLU KIZ NASILSIN dişinz hayrlı olsun hehehehe

günaydın canım hayırlı cumalar allaha şükür iyiyim sen nasılsın canım?

allah razı olsun inşallah diğerleride kolayca yavrumu zorlamadan gelir teyzesi

günaydın canım hayırlı cumalar allaha şükür iyiyim sen nasılsın canım?

allah razı olsun inşallah diğerleride kolayca yavrumu zorlamadan gelir teyzesi

bend eıyym canm saol otrdum kahve fln vakıt gecıryrm bugn ofıs bos sakın olurz kafa dınlerm dıye umut edıyrm işted

inş kolay cıkr cnm en zoru ılkı ztn sımdı arka arkaya gelırrrr dıslerr buarada yıne kımsecıkler yokkkk

hayırlı cumalar..

saolun kızlar inşallah çabuk atlatırım dün gece neredeyse uyuyamadım..boğazım feciydi..

Ada bol bol keyif yapmışın ohh ne güzel..taş düşürmek çok fecidir ya..iltihap sancısı bile kötü oluyoda..

Mutlukız hadi gözün aydın prinç tanesi gibidir o şimdi ne güzel :) gülmeleri daha sevimli olacak miniğinin..diğerleride kolay çıkar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…