Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam kızlar..

patiğim çok geçmiş olsun canım, inş. bir an önce iyileşirsin.. hafta sonu boll bol dinlen:)

mutlucum, ee hadi hayırlı olsun ebrarın dişi:))

pınarım, canım çok şirin olmuş:))
kaça yaptırdın?? bende diş buğdayımız için şimdiden araştırma yapıyorum, daha ortada diş yok ama hazırlıksız yakalanmayayım:))

böcükcüm,güneşim
slm..

Son düzenleme:
lamecim kurabiyelerin tanesi 2 tl, ama oldukça farklı çeşitler var, fiyatda değişiyormuş , facedeki sitesine bak kadının görüceksin canım.

lamecim kurabiyelerin tanesi 2 tl, ama oldukça farklı çeşitler var, fiyatda değişiyormuş , facedeki sitesine bak kadının görüceksin canım.

iyimiş canım fiyat.. kendimmi yapsam diyede düşünüyorum.. bakalım artık:)) müsait zamanımda bakıcam canım.. teşekkür ederim

selam lamecımmm

enee taze anne kilolar gitmiş süper,göbeğin ne durumda ?

sağlıcakla devam edin inşallah,iyi olmanıza çok sevindim....
sağol tatlım darısı başına...
evet cnm kilolar gitti zaten çok yoktu...
göbekmi?çatlakmı?oda ne?
hehe yok cnm göbek ameliyattan çıktığımda bile gitmişti desem yalan olmaz..
çok şükür bişeyim kalmadı hiç

allah hayırlı uğurlu etsin biriciğim inşallah anne olmak zor canım fedekarlık isteyen bir iş yani allah yardımcın olsun
[/B]
sağol cnm benim
şaka yaptım cnm benimmm

ee ne var ne yok kızlar.şuan kayınvalidemdeyim ordan yazıyorum..

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr...Çağan neyseki uyudu...ben de koce pc.yi bırakana kadar yarının yemeğini hallettim...Çağan dönmelere başladı sanki korkuyorum onu tek bırakmaya o yüzden şimdiden yapam dedim...
bu arada paşam hala çok kusuyor ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor....hem kıyafeti kalmıyor temiz hem de emdiği geri çıkıyor gibi hissediyorum...neyseki salı günü ailecek dr.gideceğiz...babamız nörolojiden ben kadın doğumdan,paşama da çoc. hast. randevu aldık...ne diyecek dr. merak ediyorum...
hepinize iyi haftalar olsun inşallah...şimdi az keyif yapayım paşa uyurken...
sabah gelecekler günaydınnnnnnnnnnnnnn
brck...maşallah tatlım...iyi olmana sevindim...

günaydınnnnnn
hayırlı haftalar

adaerım aılecek sizin neyınız varbebeklerın kusması normal cnm merak etme sen o fazlalığını atıyo her ne kadar sen emdiğini çıkarıyor sansanda sen ve eşinin nesı var bılmım cok gecmıs olsuncnm

brck manken gıbıyım dıon yanı haydı darısı diğer hamışlere ınş senın zaten bı göbek vardı kokettınde öleydı maşallahgezmelerede başlamışsın:)
lenn bılezıkıne dikkat et

günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar canlar
hepiniz iyisinizdir umarım ben sadece yorgun ve halsizim
onun dışında iyiyim çok şükür

adacığım geçmiş olsun canım paşanın kusmasından korkma canım fazlasını çıkarıyor
ebrar bile kusuyo hala canım

Günaydııınnn
dün ve bugün çok daha iyiyim,greyfurt sıkıp içtim bayaa iyi geldi..

yavru sarkma olayını sordum tabiki :) malum deri genişliyor nasıl toparlıyorsun diye..

bebek için bunları aldım,şu havalandırma cihazı erkenden gelsin de kendime de kullanayım istedim..faranjitim kötü oluyor tutunca..geceleri uyutmuyor,rahatlarım bari..

Arzum Bebbe Nem Ve Sıcaklık Ölçer - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Medifine Kızıl Ötesi Alından ve Kulaktan Ateş Ölçer - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Medisana Ultrabreeze Antibakteriel (hijyenik) Hava Nemlendirme Cihazı - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

Japlo Biberon Fırça Seti - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

kendime de bunu aldım :) su ısıtıcısı bakıyordum,bu hem ısıtıyormuşbari çayda demlesin istedim..su ısıtıcım plastikdi çünkü içime sinmiyordu..
Tefal Tea Expert Cam Demlikli Çay Makinesi - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Son düzenleme:
saolun kızlar,çok şükür ilaç almadan atlatıyoruz sanırım...

Lamecim nerelerdesin sen merak ettim...

canım buralardayım da pek giremiyorum..

aldıklarının hepsini oğluşunla güle güle kullan canım.. ateş ölçerin aynısını kullanıyorum ve çok memnunum, küçücük zaten hiç yanımızdan ayırmıyoruz...
buhar makinasını almakla da çok iyi etmişsin... inş. kendin için faydasını görürsün canım..

bu arada isim kesinleştimi?

teşekkürler böcükkkkk
önemli bir şey değil cnm...yalnızca kontrol amaçlı...eşim baş ağrısı çekiyor o sebeple nörolojiden ona,ben de doğumdan sonra doğru düzgün kontrole gidemedim o sebeple kadın doğumdan bana aldık...hazır gitmişken Çağan'ın dr.da çok iyi tabi hem onu bir görsün hem de kusma ve hafif öksürük bir de kabızlık durumunu söylerim dedim...

patikkk daha iyi olmana sevindim...

annem ve kız kardeşim gelecekler...evde brunch keyfi yapacağız :)))
kendinize cici bakın ayol...

mutlucum sağ ol cnm...ama içim rahat etsin fazlasını kusuyorsa bile dr.u bir daha görsün dedim cnm...

saol canım,aynısı demek iyiki almışım,hep olumlu yorumlar okumuştum bende..,
Poyraz olacak inşallah canım,ultrason fotosunu eklerken yazdım,farkedilmedi kimseler tarafından

inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz ada,brunch mı ohhh..işi bırakakacağım günü iple çekiyorum valla bende..
sanki hiç canım sıkılmayacakmış gibi geliyor,hoş evden yine çalışacağım maddi anlamda sıkıntım olmayacağından olabilir haftasonlarını düşerek saydım bile şafak 25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…