etiketini kaldır istersn bir an önce madem,çok kimse görmeden..ya sorma patiğim ben onları süpriz yapacaktım, sipariş ettiğim kadın eklemiş sitesine, pof
lamecim kurabiyelerin tanesi 2 tl, ama oldukça farklı çeşitler var, fiyatda değişiyormuş , facedeki sitesine bak kadının görüceksin canım.
lamecim kurabiyelerin tanesi 2 tl, ama oldukça farklı çeşitler var, fiyatda değişiyormuş , facedeki sitesine bak kadının görüceksin canım.
selam kızlar..
patiğim çok geçmiş olsun canım, inş. Bir an önce iyileşirsin.. Hafta sonu boll bol dinlen:)
mutlucum, ee hadi hayırlı olsun ebrarın dişi:))
pınarım, canım çok şirin olmuş:))
kaça yaptırdın?? Bende diş buğdayımız için şimdiden araştırma yapıyorum, daha ortada diş yok ama hazırlıksız yakalanmayayım:))
böcükcüm,güneşim slm..
sağol tatlım darısı başına...enee taze anne kilolar gitmiş süper,göbeğin ne durumda ?
sağlıcakla devam edin inşallah,iyi olmanıza çok sevindim....
sağol cnm benim
allah hayırlı uğurlu etsin biriciğim inşallah anne olmak zor canım fedekarlık isteyen bir iş yani allah yardımcın olsun[/B]
şaka yaptım cnm benimmmselam kızlar
pc donuyo doğru düzgün ne okudum ne çalıştım öğlen olmuş
brck garusu gelmiş gitmiş..arkandan konuşmadım bee acaba beni engelledimi ulaşamıyom diye düşünürken garulardan biride aynını yaşamış sonra tahmin ettiğim gibi kısa bi süre kapatmışsın face iii hemen de demiş arkamdan konuşan filan dettt biber sürerimmm
diğer garular öptüm muhasebeci geliyo akşama kdr beynimi yer halim kalırsa uğrarımmm
sağol tatlım darısı başına...
evet cnm kilolar gitti zaten çok yoktu...
göbekmi?çatlakmı?oda ne?
hehe yok cnm göbek ameliyattan çıktığımda bile gitmişti desem yalan olmaz..
çok şükür bişeyim kalmadı hiç
sağol cnm benim
şaka yaptım cnm benimmm
ee ne var ne yok kızlar.şuan kayınvalidemdeyim ordan yazıyorum..
canım iyi olmana sevindim...çok geçmiş olsun..Günaydııınnn
dün ve bugün çok daha iyiyim,greyfurt sıkıp içtim bayaa iyi geldi..
patikçiğim hoşgeldin canım iyi olmana sevindim canım dikkat et kendine ve minik yavruya canım
patıkçım ıyı olmanıza sevındım cnm
mutlu h geldın tatlım
slm kızlar...
canım iyi olmana sevindim...çok geçmiş olsun..
saolun kızlar,çok şükür ilaç almadan atlatıyoruz sanırım...
Lamecim nerelerdesin sen merak ettim...
saol canım,aynısı demek iyiki almışım,hep olumlu yorumlar okumuştum bende..,canım buralardayım da pek giremiyorum..
aldıklarının hepsini oğluşunla güle güle kullan canım.. ateş ölçerin aynısını kullanıyorum ve çok memnunum, küçücük zaten hiç yanımızdan ayırmıyoruz...
buhar makinasını almakla da çok iyi etmişsin... inş. kendin için faydasını görürsün canım..
bu arada isim kesinleştimi?
inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz ada,brunch mı ohhh..işi bırakakacağım günü iple çekiyorum valla bende..teşekkürler böcükkkkk
önemli bir şey değil cnm...yalnızca kontrol amaçlı...eşim baş ağrısı çekiyor o sebeple nörolojiden ona,ben de doğumdan sonra doğru düzgün kontrole gidemedim o sebeple kadın doğumdan bana aldık...hazır gitmişken Çağan'ın dr.da çok iyi tabi hem onu bir görsün hem de kusma ve hafif öksürük bir de kabızlık durumunu söylerim dedim...
patikkk daha iyi olmana sevindim...
annem ve kız kardeşim gelecekler...evde brunch keyfi yapacağız :)))
kendinize cici bakın ayol...
mutlucum sağ ol cnm...ama içim rahat etsin fazlasını kusuyorsa bile dr.u bir daha görsün dedim cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?