Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

isoldee
canmm moral bozmak yookk
cazip olabilecek iş bulursun inş eşin de ikna olurr
oldu ki bulamadn bi süre evde kafanı dinler tekrar bakarsınn moral bozma tmm tatlmm

cutecim çok sevindim tatlım ya
değişiklik olur senin için....
keşke ben de gidebilsem,şöyle kafa dağıtabilsem....
ne zaman dönüyorsun
kızlarrr ne zaman görüşüyoruz....tahinli kurabiye yapacağım ona göre,ayda 1 defadan fazla yapmıyorum çok kalorili ya :)))

annemlerin sitesindeki havuz..asıl buraya gideyim biran önce die bakıyorum hem annemi çok özledim..inşallah ertelenmez çok sıkıldım çünkü..o kdr tatil yaptık ama hastalıklardan sıkıldım çabuk...

isolde hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm allah herkesin gönlüne göre iş versin inş
işsizlik zor eşimde işsizdi düğün oldu tatile gittik tatil dönüşü iş buldu 2 haftadır çalışıyo

Kızlar personel müdürüne gittim bayan olduğu için rahatça anlattım
dedim ben hiç iyi değilim durum böyle böyle ilaçta aldım ama fayda etmedi dedim
bi ilaç daha aldım ondan biraz rahatlattı sanki ama hala ağrım sancım var izin isteyemedim :gitme:

isolde hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm allah herkesin gönlüne göre iş versin inş
işsizlik zor eşimde işsizdi düğün oldu tatile gittik tatil dönüşü iş buldu 2 haftadır çalışıyo

hemennnn şekerim :)))
söyleyin hadi hepiniz nasıl bir şey istediğinizi
excell dosyamdan bakayım :))),
tarif arşivim var da
ama hepsi denediklerim
deneyip,beğenilenleri yazdım
dosya oluşturdum kaydirigubbakcemile3

Cute tatile gitsin gelsin gülsünde tatilden dönmüş olur toplaşırız adacım Şeniz

selam kızlarrr,işleri ancak toparlayabildim,geçmişe gidemedim ama isoldeciğimi okudum,birtanem sıkma canını,allahın herşeyin hayırlısını versin.biraz dinlenirsin evinde sonra bulursun inşallah gönlüne göre bir iş..üzme kendini olurmu canımm

hemennnn şekerim :)))
söyleyin hadi hepiniz nasıl bir şey istediğinizi
excell dosyamdan bakayım :))),
tarif arşivim var da
ama hepsi denediklerim
deneyip,beğenilenleri yazdım
dosya oluşturdum kaydirigubbakcemile3

ohh ellerine sağlııkk
valla tatlı türü olursa süper olurr yemekler yendi :)))
yemekleri 4den sonra verirsin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…