Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

merdanede kocişe sanırımklava:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
alırken geldi aklıma adamın kafasına vursam selametle gider yahu

aldığın merdane küçük junıour bir şey mi ben de aldım 2 hafta önce :)))
güle güle kullan aldıklarını,sevindim işine yaramasına...

büyüğüde vardı küçüğüde vardı küçüğünü aldım..
daha kullanışlı diye,teşekkür ederim canım..

ayyy geçmişi okuyım dedim ama yetişmedim nese kalsın barii eee nasıl bakalım görüşmeyeli hanımlar

aynı tatlm sohbete devamm

hoşbulduk caspersy,memnun oldum tanıştığımıza hihoyyyt

güle güle kullan canmm
bi sürü şey almışsınn

bizimde perşembeleri sosyete pazarı var ama
hiç gidemiyorum ki
işden dolayıı

robotçuumm sen gidiyo musun camm sosyeteye

gitmezmiyim fırsat buldukça gidiyorum ..sosyete pazarı artık sadece sıhhiyede değilki heryerde var ...ama sıhhiyedeki gayet güzel oluyordu ..ben oraya değilde diğerlerine gidiyorum fırsat buldukça ..bir de c.tesileri karanfili çok geziyorum ...ordada da sosyete peazarı gibi sergiler kuruluyor ..kıyafetlerimi herkes sorar nerden aldın diye ..hem ucuz hem güzel şeyler bulurum her zaman ...gözlerim çok keskinya ondandır :roflol:

ayy karanfil pek seviom orayı hele
dost kitap evine bırakın beni biri çıkarana kadar gezerim kitaplar arasında ))
biz okuldayken sıhhıyedekine çok giderdik canm ya
bayaadırr gitmedimm

ayy karanfil pek seviom orayı hele
dost kitap evine bırakın beni biri çıkarana kadar gezerim kitaplar arasında ))
biz okuldayken sıhhıyedekine çok giderdik canm ya
bayaadırr gitmedimm

her semte kuruluyor ayrı ayrı sosyete pazarı artık ...karanfil yüksek oralara sergiler kuruluyor ..çok ucuz ve güzel şeyler var ..c.tesi fırsatın olursa mutlaka git ....özellikle takı filan ucuz oluyor ...
ben de kitap için olgunlara gidiyorum ...

gene ben geldım
başım ağrıyo kızlar
yemek programı reklama gırsede bende börek yapmaya başlasam

ayy takı aksesuar hiç hoşlanmıyorum canm ya
bende dosta gidiyorum
yeni çıkan kitaplara bakıyorum
sonra olgunlara gidiyorum
ya da korsana ayy utandım :kedi:

gene ben geldım
başım ağrıyo kızlar
yemek programı reklama gırsede bende börek yapmaya başlasam

hoşgeldn canmm
ohh ne güsel evdesin yaa
ne böreği yapcan kıs

bende gidiyorum valla hem kocişimle ,hiç sıkılmadan geziyo garibim kaydirigubbakcemile3
pazar gnleri beylikdüzünde var çok güsel valla...yiyecek pazarıda var orayada uğruyos ii oluyo..

ayy takı aksesuar hiç hoşlanmıyorum canm ya
bende dosta gidiyorum
yeni çıkan kitaplara bakıyorum
sonra olgunlara gidiyorum
ya da korsana ayy utandım :kedi:

dosta gitmiyorum ben hiç gitmedim ..genelde olgunlara bakıyorum ..olgunlarda zaten yeni kitap varsa damlıyor ..e ne yapalım herkesin alım gücü farklı ...herkes orjinal almak ister ama olmuyor işte ... biraz fiyatları indirsinler ozaman :umursamaz:

bende gidiyorum valla hem kocişimle ,hiç sıkılmadan geziyo garibim kaydirigubbakcemile3
pazar gnleri beylikdüzünde var çok güsel valla...yiyecek pazarıda var orayada uğruyos ii oluyo..

ayy kuzenimde ordakine gidiyor sık sık... çok güzel şeylerde alıyor.. bir defasında bana da sütyen almıştı birkaç tane valla hala kullanıyorum ve çok güzeller...

ayy kuzenimde ordakine gidiyor sık sık... çok güzel şeylerde alıyor.. bir defasında bana da sütyen almıştı birkaç tane valla hala kullanıyorum ve çok güzeller...

pazardan iç çamaşırı almam ben herşeyi alırım da :umursamaz: o konu özel ilgi alanıma girdiği için parayı kıyarım valla kaydirigubbakcemile3..bir iki markam var oraların ürünlerini seviyorum ..biri loya biri de nü ...şakkıdışakkıdı
gerçi önemli olan içindeki ama olsun:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…