Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gecelik demişken....
dün gece giydim lila rengi uzun olan saten geceliğimi yattım yatağıma,şöyle dalıvereceğim mis gibi uykuya...
anam bir baktım başımda benim hücre...
nan dedim noluyoruz,o elindeki ne???
bulmuş çekmeceden siyah,kısacık varla yok arası boyutlarda ki inanılmaz sexy geceliğimi bekliyor...
al çıkar onu bunu giy demesin mi...
dedim kociş gece gece...ne onu giymesi..çekil başımdan uyuyacağım...
bana bak sen benim karım değil misin bunu giymeni istiyorum
gece giycen tabi ne zaman giycen başka demez mi...
seni dedim allam bildiği gibi yapsın bay hücre hiçbir şey demiyorum dedim...
dedim ama sonra paşa paşa giydim geceliği..............................................

çeneme dayanamadılar terkettiler burayı :roflol:

laelaelaelaelae

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
bende ne zaman uzun gül kurusu geceliğimi giysem
kociş minicik siyah olanı gösteriyo ))
adamın gecelikte uzuna alerjisi var :sm_cool:

ayy gızzlar siz ne komikmişsinizkaydirigubbakcemile3 yeni gördüm bu topiği beni de alın aranıza ben de çok iyi geyirimlülülülülülü yalnız bu jartiyer olayına fransız kaldım eski mesajları bi okiiim

:roflol::roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benm olmama daha 15 gün var

yazı sonundaki uzuuuun noktalar bizi ilgilendirmez tabi kaydirigubbakcemile3

aaa cnm bilmiyordum,Allah şifa versin...
Ereğlicim hoşgeldin,nasıl gidiyoo?

İyiyim canım facede gözlerimi kamaştırdın maşallah tekrar Asıl sen nasılsın cici gelin?j
ereglim gelmiş.....canım benim neler yaptın bakimmm
hemen ekle elbiseyi
Nolsun adam aynı taş aynı hamam HAftasonun tatiline sevindim. sempatiksalakcinni

Ayda beni buraya davet etti ama eşim var işim yok yahu ..
Merhaba kızlar,ortam güzel bende geldim..
Benim her ikiside yok haha Merhaba:)

Güle güle kullanınnn:)
gene ben geldım
başım ağrıyo kızlar
yemek programı reklama gırsede bende börek yapmaya başlasam
Nannn naptın????j Geçenlerde çok utandım gecenin 3ümü neydi senin msn açıldı bende balıklama daldım kız senin burada ne işin var git kocanın yanına yat falan yazdım hani sen geceleri oluyordunya bzen eşin geç geldiği zamanlar o zamanlardan sandım meğersem eşinmiş. Kusura bakmayın dedim. Sende kusura bakma canım sen sandım senide göremedim bayağıdır tatlışım izah edecektim sana bir türlü fırsat olmadı. Gelde uzun uzun sohbet edelim ama haber ver gelmeden okiş bebek:)

kaydirigubbakcemile3

millet ben çıkıyorum herkese ii haftasonları ii tatiller ...yeni bir pazartesi gününde yeni umutlarla görüşmek üzere :jeyyar::sm_cool:

saol ereğlicim...

kına elbisen netten aldığın mı ? üzerinde görseydik yaw bişi anlamadık ki böle ....

sanada iyi haftasonları robot..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…