Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ay dayanamıyom anacım kovulmasam işten bari

Adacım eve gidince okucam bloğunu inş.

Pasaklı o ne demek kuyruk..ayy bende sinir oldum..klava:

Balon fikrini çok sevdim,bende yapıcam bananee :ecrin_bebek:

kızlar bişi dicem nasıl öyle tüm tarihleri biliyonuz..biz tanışma günümüzü falan bilmiyoz yaa..

bnm 2 tane tarihim var
29 ekim nişan , 9 mayıs nikah..bilmiyorumkismile

zati bnmki balık hafızalı ondan cumhuriyet bayramı yaptım unutmasın die nişanı..sizin kdr tarih tutsam çok tartışırdık ,hatırlamadı die :tomato:

hıı alyansları nikah öncesi bakıma verincede içindeki tarihi nikah tarihi yaptım arada bi baksında hatırlasın die

Son düzenleyen: Moderatör:
:)))
canm sadece ben deil eşimde bilir hepsini :)))
şimdiye kadar da unuttuğumuz olmadıı
nişan yıldönümünde çiçekle falan gelmedi eve ama
tanışmamzda gelmişti elinde çiçeklerle

bizim alyanslarımızda nişan tarihimiz yazıo :)))

Son düzenleme:
:)))
canm sadece ben deil eşimde bilir hepsini :)))
şimdiye kadar da unuttuğumuz olmadıı
nişan yıldönümünde çiçekle falan gelmedi eve ama
tanışmamzda gelmişti elinde çiçeklerle

bnmki tarihleri fln tutturamazdı eminim..arada bi getiriyo bnmkide çiçek saolsun o konuda düşüncelidir :asigim:..tek sorun hafızası ...ama bende kendimden emin değilim o kdr tarih hatırlamaya kaydirigubbakcemile3

bnmki tarihleri fln tutturamazdı eminim..arada bi getiriyo bnmkide çiçek saolsun o konuda düşüncelidir :asigim:..tek sorun hafızası ...ama bende kendimden emin değilim o kdr tarih hatırlamaya kaydirigubbakcemile3

delikafadulden
bizimde
isteme söz nişan doğm tarihi hep nisan ayında :))))

kızlarr balon konusunda da güzel bi fikir geldi aklımaa
resimlerimizi küçültürüp kağıda çıktı alcamm
hepsinin altına güzel güzel notlarr
ya da kağıdın arkasına
onları koycam balonların içinee :asigim:

caspersyyy güzel fikir ama resimlere yazıııık kıyamam ki ben katlayıp balonun içine sokmaya :kedi:
cutee ben her bişeyin tarihlerini biliyorum ilk beni ne zaman öptü ilk ne zaman beni sevdiğini söyledi ne zaman evlenme teklifi etti falan fıstık
bildiğiniz teklif değil haa yanlış anlaşılmasın telefonda söyledi sadece, sonra aylarca güzel bir teklif olmazsa nişan falan olmaz dedim ama yine de yapmadı
3 senedir birlikteyiz daha başbaşa yemeğe çıkmadık hiç
bi gün çıkarsak onunda tarihini aklıma yazarım

tatlmm fotoğraf kağıdına deil de
60 gr 80 gr. kuşe kağıda alırsın çıktıyı :)))
5 cm x 5 cm gibi mesela rulo gibi yaparsın :))))
ilk öptüğü tarihi bende hatırlıyorumm :kedi:
tatlmm bi akşam sen teklif et başbaşa yemek yemeyii

aaa caspercım bak bu da çok güzel fikir fotolarımızı çıktı alalım ve minik notlar yazalım

cutecim yap vallahi ne güzel olur...
benimki de 1. ayımız dolduğun da hatırlarsınız canlı çiçek almıştı adı neydi ya angorya mı ne değişik bir isimdi,kırmızı çiçekleri falan var,hatta demişti özellikle saksıda aldım ki çiçek almadın dersen kanıtım olsun diye :)))

geçen oturuyoruz bana birden dönüp,karıcığım biliyorum sana hiç çiçek alıp gelmedim diye söze başlayınca...ayyy dedim romantik kocişim duygusala bağlayacak şimdi...
ama söze nasıl devam etse beğenirsiniz....
biliyorsun ki maddi yönden sıkışığız,elimiz bir rahatlasın söz alacağım,zaten tüm paramı sana veriyorum sen de 5-10 harçlık veriyorsun geri bana eee onunla da zaten çiçek alınmaz.... kaydirigubbakcemile3
ayyy duyanda gerçekten çocuk gibi eline harçlık verdiğimi sanacak,şebek ya....

kızlaaar self servis sofrası..
çatal kaşık için sepet kaşıklık iyimiş ...

adacmm
sen fikri kabaca ortaya at ben ayrıntılarla süsleyim :))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evtt dediğin gibi tam şebek çok güldüm kızz

birde ben o kırmızı kadehlerden istiyomohaoldumsmile

nereden değişik kadehler bulabilirim aceba..su bardağıyla takım istiyom..öle karacanın gibi fln klasik değilde böle olsun istiyom..

ada seninkide bi alem

caspersycim kaç kez teklif ettim doğum günlerimizde, evlilik yıldönümümüzde ama maddi durumdan rahat olmadığımız için gereksiz geldi eşime ve gitmedik

ay çiçek demeyin nolur ben bizimkine 3 ağlarsam çiçek alır gelir 3 senedir ilk defa bu evlilik yıldönümümüzde ben söylemeden bana çiçek almış öyle mutlu oldum ki anlatamam
hemde çiçeği iş yerime göndertmiş eşşek
madem bunları yapabiliyordun bunca zaman beni niye üzdün diyorum ona

canm eşinde haklı kendince ama
eve de malzeme almak gerek malzeme parasına yemek yeriz aşkkkmm de :))))
ayy benm kocacm da çok sık çiçek almaz zaten

yok kız ramazanda olurmu hiç..

çay davetleri için bence iyi..

delikafadulden kız olmas tabi ramazanda
ama çay davetine hoş olur grçekten

nette bakındım ama yok yok..değişik kadeh istiyom bende..

ikea ya bakiim birde..haftasonu gitsekmi acap ,du bnmkini kandıriim ...

bu tarifi de 3 gün üstüste yapmıştım çok beğenildiği için

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

ERıKLı PAY

Pay çok ama çok basit. Vakti veya deneyimi olmayanlar için de çok ideal. Malzemeler elinizin altında her zaman olanlardan, kocaman tatlı erikler ise şu sıra en fazla bulunan meyvelerden. Gerçi ben yaptığımda henüz mürdümler yoktu, ben kırmızı eriği kullanmıştım, ama mürdümle de denedim daha sonra çok daha güzel oldular. Tarif Pratik Mutfak Rehberi’nden.

Malzemeler:

- 150 g tereyağı (oda ısısında)
- 2 su bardağı un (yaklaşık)
- 1/2 su bardağı toz şeker
- 10-12 adet mürdüm eriği
- Üzeri için pudra şekeri

Yapılışı:

1. Tereyağı, şeker ve unu bir kaba alarak yoğurun. Unu hamur elinize yapışmaz hale gelene kadar azar azar ekleyin. Daha sonra hamuru streç filme sararak yarım saat kadar buzdolabında dinlendirin.

2. Küçük tart kalıbınızı yağlayarak (ben küçük boy borcam kullandım) hamuru yerleştirin. Hamurun kenarlarını hafifçe yükseltin.

3. Eriklerin çekirdeklerini çıkartın, çekirdek yuvaları yukarı gelecek ve tüm hamur yüzeyini kaplayacak şekilde yerleştirin.

4. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında güzelce kızarana kadar pişirin. Erikler sulanıp hamuru şahane bir renge boyayacak ve soğuduktan sonra pudra şekerini de serptiğinizde o artık bir pay değil pasta olacak:)

ayyy pay tarifi arıyordum adacım..bende tart kalıbı var çünkü ama hiç bir tarife güvenememiştim...

hemen denicem mademki güzel ,çok saol Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…