cutecim bende yapıyorum o tarifi çok güzel oluyorr
abartmayın kızlar nereye gittiği belliyse bu kadar büyütmeyin.benim eşim gitmio da ben bazen sıkıldığına teklif ediyorum çık kafanı dağıt diye
hadi yaa .. o zmn kesin demek lzm...
Casper ben sana evden sayfayı kopyalayıp yapıştırırım..şimdi müsait değil pek ortam..çıkmam lzm(
öpüyorum hepiniziii...uğrarım kısa kısa yine belki..
caspesycim parçalanmıyo işte çıkıp gidiyo napıyım mafoldumben
adacım bu tür konularda o kadar çok kavga ettik ki anlatamam sana
her hafta perşembe sabahından gerginliğiimiz başlıyordu evde sürekli bir gerginlik huzursuzluk akşam çıkmasına yakında mutlaka bi kavga çıkıyordu
bir gün oturduk konuştuk bu başladı ben sensiz hiç bir şey yapmıyorum sensiz dışarı çıkmıyorum koptum bütün arkadaşlarımdan, onlar benim kaç yıllık arkadaşlarım, artık bir yere giderken beni davet etmiyorlar zaten gelemez diye çok zoruma gidiyor
altı üstü haftada bir maç yapıyoruz da görüşüyorum arkadaşlarımla falan diye anlatmaya
iyi de dedim madem eskisi gibi sürekli gezecektin evlenmeseydin o zaman bana da yazık değil mi gecenin bi yarısı evde tek başıma oturuyorum
neyse bi ay falan oluyor bi akşam arkadaşları aradı biz bu gece balığa çıkıyoruz iki tekne ayarladık içicez nolur sende gel
bu kapadı telefonu bana nasıl iyi davranıyor gel avmye gidelim gezelim bişi istiyorsan alalım falan
dedim noluyo işte çocuklar balığa gideceklermiş hepsi toplanmış beni de davet ediyorlar
(davet eden arkadaşı da bi kaç aylık evli ve eşi hamile kadın kayınvalidesinde kalıyor sorunlu ve zor bir hamilelik geçirdiği için ve o karısını o halde bırakıp balığa gidiyor :mymeka: )
dedim ben napıcam sende annenlerde kal bi gece nolacak
dedim açılacaksınız içecekseniz ve ben o gece annemlerde kalacağım hayır dedim kesinlikle gidemezsin
çocuk gibi nolur nolur diyo dedim hayır ısrar etme
bu kızdı işte herşeye engel oluyorsun ilk defa senden böyle bir şey istedim herkes beni dışlıyor artık bilmem ne
biz bir kavga ettik kaç gün suratıma bakmadı
bakmasın umrumda değil yeterki yanımda dursun :dilcikar:
ben hiç bir yere gidemiyorum o olmadan oda gidemez :dilcikar:
caspersykaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 bende özel bi gece düşünüodum yaaa avcumu yaladımhani geçen akşam dedim ya kocacıma güzel bi masa hazırlayam die
hazırladm süsledim püsledim masayı kendi çapımda :))))
dedim foto çekem de kızlara göstereyimm
ama bi baktmm makinami iş yerimdeki çekmecemde unutmuşumm...
kaydirigubbakcemile3 bende özel bi gece düşünüodum yaaa avcumu yaladım
ohoooo ne güzel bol bol kutlanacak gününüz var:))ayy bide evlilik yıldönümümüze kadar özel günümüz yok diyordum ya
aklıma geldii
nikah yıldönümümüz varr :)))
19 ağustostaa..
kocacm baştan pazarlık yapmıştı evlilik yıldönmü olarak 26 eylülü sayarım ona göre die ama :))))
olsn ben yine de hazırlık yapayım diyorum
ayy ama ramazana denk geliyoo
güzel bi iftar sofrası kurarım bende paşama
kanamam vardı ya tatlım.aaa nedenn
ben düşünmüyordum ama kocacm düşünüyormuş :))
dedim uzak dur uyu bakalm laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?