Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy adacım kadını gördümya birde üzüldüm yani..
tamam arada bir gitmesine bi yerlere izin veririm ama özel bir duruma denk gelicek fln ,ertesi günde telafi etmemiş bak uyuza...
bnmkide bir bloga üye..6 ayda bir maç turnuvaları var basketbol,her turnuva başka şehirde oluyorlar..
dedimki uzak şehirlere gitme şuan maddi açıdanda etkiliyo dedim..çünkü beraber gidelim diyo :)) işte kdn kısmı maddiyat ta düşünüyo..
yakın şehirlere gidersin dedim..6 ayda 1 yani ona bile böle dedim..dikkat etsin diye..pek idedi kuzu kuzu :) hele bi gitme diyim de gitsin..

abartmayın kızlar nereye gittiği belliyse bu kadar büyütmeyin.benim eşim gitmio da ben bazen sıkıldığına teklif ediyorum çık kafanı dağıt diye

cutecim bende yapıyorum o tarifi çok güzel oluyorr

hadi yaa .. o zmn kesin demek lzm...

Casper ben sana evden sayfayı kopyalayıp yapıştırırım..şimdi müsait değil pek ortam..çıkmam lzm (

öpüyorum hepiniziii...uğrarım kısa kısa yine belki..

caspesycim parçalanmıyo işte çıkıp gidiyo napıyım mafoldumben
adacım bu tür konularda o kadar çok kavga ettik ki anlatamam sana
her hafta perşembe sabahından gerginliğiimiz başlıyordu evde sürekli bir gerginlik huzursuzluk akşam çıkmasına yakında mutlaka bi kavga çıkıyordu
bir gün oturduk konuştuk bu başladı ben sensiz hiç bir şey yapmıyorum sensiz dışarı çıkmıyorum koptum bütün arkadaşlarımdan, onlar benim kaç yıllık arkadaşlarım, artık bir yere giderken beni davet etmiyorlar zaten gelemez diye çok zoruma gidiyor
altı üstü haftada bir maç yapıyoruz da görüşüyorum arkadaşlarımla falan diye anlatmaya
iyi de dedim madem eskisi gibi sürekli gezecektin evlenmeseydin o zaman bana da yazık değil mi gecenin bi yarısı evde tek başıma oturuyorum
neyse bi ay falan oluyor bi akşam arkadaşları aradı biz bu gece balığa çıkıyoruz iki tekne ayarladık içicez nolur sende gel
bu kapadı telefonu bana nasıl iyi davranıyor gel avmye gidelim gezelim bişi istiyorsan alalım falan
dedim noluyo işte çocuklar balığa gideceklermiş hepsi toplanmış beni de davet ediyorlar
(davet eden arkadaşı da bi kaç aylık evli ve eşi hamile kadın kayınvalidesinde kalıyor sorunlu ve zor bir hamilelik geçirdiği için ve o karısını o halde bırakıp balığa gidiyor :mymeka: )
dedim ben napıcam sende annenlerde kal bi gece nolacak
dedim açılacaksınız içecekseniz ve ben o gece annemlerde kalacağım hayır dedim kesinlikle gidemezsin
çocuk gibi nolur nolur diyo dedim hayır ısrar etme
bu kızdı işte herşeye engel oluyorsun ilk defa senden böyle bir şey istedim herkes beni dışlıyor artık bilmem ne
biz bir kavga ettik kaç gün suratıma bakmadı
bakmasın umrumda değil yeterki yanımda dursun :dilcikar:
ben hiç bir yere gidemiyorum o olmadan oda gidemez :dilcikar:

abartmayın kızlar nereye gittiği belliyse bu kadar büyütmeyin.benim eşim gitmio da ben bazen sıkıldığına teklif ediyorum çık kafanı dağıt diye

nurdancm bilsem bile yok ben sinir oluyorum gidemez tek başına bi yere
arada istisnai durumlar da sadece :)))

tamm tatlm öpüldnn

pasaklım bizde nişanlıyken çok tartışıyroduk
her c.tesi akşam dışarı çıkıyodu arkadaşlarıyla dedim keserim seni :)))
sonra 2 haftada sonra ayda derken şimdi de bi kaç ayda bi görüşüyorlar
ayrıca hamile eşini evde tek başına zevki gezmek için bırakan adama da oduunn diyorummklava:

pasaklım bi perşembe günü gidiyorsa sorun etme sende.o da bi yerde haklı evlendi diye balığa gitmeyecek maça gitmeyecek mi???
arada böyle kaçamaklar olması doğal be güzelim.büyüttükçe sorunun üstesinden gelemezsin ki.
nereye gittiğinden eminsen ve eşine güveniyorsan daha sakin olmaya çalış...

adaaaaaaaaaa kadınlığımdan utanıom valla yapma gözünün yağını yiyeyim:))

caspercım tatlı birşeyler demiştin değil mi
bak bu benim favori kurabiyemdir....

tabi tahinliden sonra :)))

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

KREM PEYNıRLı KURABıYE

malzemeler
150 gr tereyağ
100 gr krem peynir
1 yumurta ve 1 yumurta sarısı
2,5 su bardağı un
3/4 su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi

Yapılışı:
önce kremayı hazırlayacağız... bunun için krem peyniri, 1/4 şekeri , 1 yumurta sarısını ve 1/2 paket vanilyayı mikserle çırpıp katılaşması için buzdolabına koyuyoruz

tereyağını kalan şekeri ,limon kabuğu rendesi,1 yumurta ve vanilyayı karıştırıp yoğuruyoruz yuvarlak şekil verip ortasına bastırıp tepsiye diziyoruz.160 derecede 10 dk. pişirip kurabiyeleri çıkarıyoruz ortalarına çay kaşığı ile tekrar bastırıp 7-8 dk. daha pişiriyoruz ,çıkarıp krem peynirli hazırladığımız kremadan 1 tatlı kaşığı koyup ortalarına yeniden 7-8 dk. pişiriyoruz.beyaz kalacak şekilde pişmesi gerekiyor
oda ısısına gelen kurabiyeyi ağzı kapalı olarak buzdolabında bekletiyoruz

ayy adaa iyiki çalışıyorumm evde olsam tarifi alır kalkar yapardım hemen
ama bu da çok güzel görünüyorr..
bunu da denicem ilk fırsattaa

kaydirigubbakcemile3 bende özel bi gece düşünüodum yaaa avcumu yaladım

ayy bide evlilik yıldönümümüze kadar özel günümüz yok diyordum ya
aklıma geldii
nikah yıldönümümüz varr :)))
19 ağustostaa..
kocacm baştan pazarlık yapmıştı evlilik yıldönmü olarak 26 eylülü sayarım ona göre die ama :))))
olsn ben yine de hazırlık yapayım diyorum
ayy ama ramazana denk geliyoo
güzel bi iftar sofrası kurarım bende paşama

ohoooo ne güzel bol bol kutlanacak gününüz var:))
bizim bi nişan bi nikah:))))) benimki akıllı davrandı:))
bide geçen dio bizim iş aileler yüzünden bozulsaydı kaçırırdım seni die:)) nerden çıkardın benim kaçacağımı diom ben zorla da olsa kaçırırdım seni dio:))))
o zaman sadce kaçma yıldönümümüz olurdu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…