Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüküm yaa
az para da deil ki 700 lira evin bütçeyi direk sarsıntıya uğratır yaa
eşinle yine yine yine konuş tatlımm..
sizin para sıkıntınızı biliyorlar bide para harcatıyorlar yaa

böcüğüm çok üzüldüm yaaa
kandil günü başındaki derde bak.allah yardımcın olsun canım ne diyim:gitme:
erkeklerin ailelerinden kazık yemeğe alışık olduğunu bilirim ama bunu eşi söylediğinde sinirlenirler genelde.sonra üstüste kazık yiyince anlarlar ama iş işten geçmiş olur.umarım eşim bi daha aynı haayı yapmaz öyle ki kendi ailesi yüzünden senin kalbini kırmaz...

hepinizin kandili mübarek olsun canlarım,allah dualarınızı kabul etsin inşallah,

mg_love canımm kızım biraz daha iyi gibi ama poposunda çatlak var oyüzden canı acıyor tabi yaparken,geçecek inşallah.

uğur böcüğüm özledim seni valla özledim ama üzgünsün kuzum:gitme:sıkma canını bukadar,bak bugün mübarek gün herşey yoluna girer inşallah,güzel düşün güzel olsun bitanemm

böcük
dellendin mi kız
şimdi olayı bölük pörçük anlatmışsın yada benim hastalıklı kafam şuan için almadı
şimdi kocan 700 tl bilet parası mı ödedi
neden öyle 700 tuttu siz nerdesiniz ki yurt dışı mı
gerçi konu o değil hata yapmış yapmasına da anlayamadığım şey şu bunları yaptığında kesndisi de sıkışıp zorlanmıyor mu madden? bile bile nedne yapıyor? borcunuz harcınız yok mu sizin?

böcük çok üzüldüm cnm allah yardımcın olsun erkeklerle uğraşmak bazen çok zor bizde sabah çemkirdik.
yakında kiralık ev aramamız lazım sanırım bide

böcük kafama başka şeylerde takıldı
bu nasıl bir abladır bunu eşin farketmiyor mu?
ama herşey bir tarafa böyle birşeyden boşanılmaz bunu da unutma çocuk musun sen

günaydın canlarım

böcükkkk çok özlemişim kız seni....
ama getirdiğin haberler hiç iyi değilmiş,üzüldüm ya ve eşine de çok kızdım...
sen tepkinde sonuna kadar haklısın,artık bir ev oldunuz siz,önce benim evimin ihtiyacı,giderleri diyecek kocan...yani bunu düşünmeli...
sen de sakın aklına farklı şeyler getirme....eşin sadece biraz fazla gereksiz cömertlik yapıyor hepsi o...

böcüğümm biraz sakin olur mu tatlmm
tamam kızgınsın ama herşey bitti diye bişi olamaz..
eşin umarım farkeder hatalı olduğunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…