böyle adamlara böyle yapmak lazım.kadınlar aptal mı kıçı çıkana kadar çalışsın borç harç ödemek için.yeri gelio kendi istediklerimizi alamıyoruz bide bu durumda ailelere para vermek te neyin nesi.çalışmasa öyle sağa sola dağıtamaz hiç umursamıcan böylelerini oturcan evde borç mu gelecek icra mı gelecek hiç düşünmicenöyle valla nurdancmm
bakalım yetiştirebilirse yollasın sağa sola..
hoş eşimle şimdiye kadar böyle bişi yaşamadık..
evimizin kredisini kayınpederim çekmişti
bizde gününde onun hesaba yatırıyoruz geçen 100 lira lazım olmuş
eşimden istedi
krediyi eksik yatırın borçlu olmayım dedi
valla güzelim bende yapamıyorum ama eşim bu konuda çok hassas sen istersen çalışma diyo ben sana bakarım.borcumuzu bitirene kadar kenara üç beş bişi atana kadar daha doğrusu bebek olana kadar çalışacaım.ayrıca paramızı da sağa sola dağıtmıo.ona destek olma bi kadın olarak benim görevim.adam gibi adamsa kendi rıskını başkalarına yedirmiosa öyle yan gelip yatmıcan.aynen öyle afedersiniz mecazi anlamda söylüyorum biz salağız işte çalışıyoruz.yat evinde ev kadınları gibi akşama kadar otur gez ama yapamıyoruz biz
böcük çok üzüldüm cnm allah yardımcın olsun erkeklerle uğraşmak bazen çok zor bizde sabah çemkirdik.
yakında kiralık ev aramamız lazım sanırım bide
böcüğüm yaaa yapma bitaneem sakin ol.
tamam maddi açıdan çok sıkıntılı bi dönemden geçiosunuz dikkatli olman gerekio ama anladıgım kadarıyla eşin gerçekten mükemmel birii.
yani kendi eşimle kıyaslayınca ortaya o çıkıo.
ne bilim aranızdaki ilişki maşallah çok güzel.
yani benim eşimde ailesine çok para yedirdi.
inan benim şimdiye 50 kere boşanmış olmam gerekiodu galiba..
dün de 40'ı vardı ya kayınvalidenin
işte iş çıkışı oraya gittim......ve geberdim resmen
hizmet et,getir götür
yahu bir sürü teyzeler vardı bir tanesi de kalkıp bir işin ucundan tutmadı ya.....aman olsun gerçi elime yapışmadı ya hiç olmazsa odada onların dedikodu kazanlarının içinde bulunmadım daha iyi...
ve gece orada kaldım.....
yine aynı şeyler.....
eşim işe gitti....kayınpeder oturduğu yerden Ada burada kalır....vs.. yine herşeye karıştı
sonra yine şu şurada yatsın bu burada yatsın............
ya bir sus değil mi senin 32 yaşında kızın var ev de
o halleder herhalde....
yok yok ben iyice gıcık oldum
ondan artık adamın bana her söylediği batıyor
böcüük hay Allah yaa..
çok haklısın ama bende olsam deliririm ,geçen benzer bir konudan tartıştık bizde..
bende dedim sen artık evlisin herkezden önce bizim bütçemiz bizim huzurumuz önemli,
sonra ailelerimiz ...ağladım bayaa..üzüldü tabi özür diledi...
hayır sen o kadar çalışıyosun o saatlere kdr 3 kuruş kazanıcaksın die, kimse onu düşünmüyo..klava:
kızmış küsmüşsün tabi o sinirle ,akşam güzelce konuş..önce sen ve bnm huzurum de...
en iyisi çalışmıcaksın bakacak eşek gibi adamlar..o zaman ister anasına versin ister babasına.hem sen çalışıyorsun eşek gibi hemde onlara para yhediriyorsun olacak iş mi?
valla güzelim bende yapamıyorum ama eşim bu konuda çok hassas sen istersen çalışma diyo ben sana bakarım.borcumuzu bitirene kadar kenara üç beş bişi atana kadar daha doğrusu bebek olana kadar çalışacaım.ayrıca paramızı da sağa sola dağıtmıo.ona destek olma bi kadın olarak benim görevim.adam gibi adamsa kendi rıskını başkalarına yedirmiosa öyle yan gelip yatmıcan.
umarım kıymetimizi bilirler caım haklısın.biz nişanlıyken bizim evimizi kendi üzerine yapmak istemiş kayınvalidem eşimde nurdanla beraber çalışıp evi ödeyeceğiz ev neden senin üstüne olsun ki demiş.sonra da suçlu olarak eşim ilan edilmiş.eşim tüm bunları göze alarak bu lafı söylediçorda henüz kurulmamış olan ailemizi korumaya çalıştı.her erkeğin bunu yapması lazım.her zaman da söyler ben nurdan gibi eşi bulamazdım evlenmeyi hiç düşünmüyorken karşılaştık der.şimdilik kıymet bilio umarım gelecekte de bu böyle olur.allahım hepimize bu kandil günü yüzü suyu hürmetine yardım etsin.umarım yarın öbür gün bu çalışmalarımızın değerini bilirler nurdan..
çünkü erkeklere yaranılmıyo ne olursa olsun...çalıştığımız için herşey kendi elimizde hiç bişeyimize karışamıyolar sağolsunlar...ama yarın öbür gün ev hanımı olduğumuzda nasıl olucak ben merak ediyorum...3 kuruş para için el açıcaz bilmiyorum hayırlısı herşeyin
biricik ah canım benim allah yardımcınız olsun yaakredinin üçüncü taksidi geldi tatlım eşim akşam dedi evi satıcaz yada haciz edicekler dedi...
çok üzgünüm bende
bişi söyliyeyim mi o kadar çalışan ve hatta eşinden fazla maaş alan kadın biliyorum ki toplum baskısı yüzünden eşinin her türlü işkencesine katlanıyor.nice kadınlar biliyorum ki ekmeğini taştan çıkarıp adamı başından defediyor.çalışmak elbetteki şart ama benim emeğimi bana sormadan başkalarına yedirecekse kimse için ter dökemem.kendi çalışsın baksın erkekse.yok kadın çalışmalı ama önce kendisi için...
burada o kadar olaylar okuyoruz ihanetler yok dayaklar ,yok eşinin kaybetmeler neler neler...
bunları kabullenenlere kadınlara bakın,çalışmayan kadınlar...
neden çünkü ya hiç çalışmamış yada yıllardır ara vermiş.
.
bişi olursa tekrara başlarım düşüncesi hikaye, cv nizde son 2 yıldır çalışmıyosanız sizi arka plana atıyorlaki düşünün 10 yıl ara verdin nasıl iş bulucan...
evet kocama sonsuz güveniyorum ama dünyanın bin türlü hali var,her zaman sağlam adımlarla yürüyeceksin...
kredinin üçüncü taksidi geldi tatlım eşim akşam dedi evi satıcaz yada haciz edicekler dedi...
çok üzgünüm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?