Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aynen öyle afedersiniz mecazi anlamda söylüyorum biz salağız işte çalışıyoruz.yat evinde ev kadınları gibi akşama kadar otur gez ama yapamıyoruz biz

böyle adamlara böyle yapmak lazım.kadınlar aptal mı kıçı çıkana kadar çalışsın borç harç ödemek için.yeri gelio kendi istediklerimizi alamıyoruz bide bu durumda ailelere para vermek te neyin nesi.çalışmasa öyle sağa sola dağıtamaz hiç umursamıcan böylelerini oturcan evde borç mu gelecek icra mı gelecek hiç düşünmicen

benım eşim hepbenı savunurdu halada öle olcanı bılıom
sabah acık acık annenı falan yanımda ıstemem dedı
tabıkı bende ıstemem öle bısey yok
düşünme falan dedı
aılesıne bana karsı laf söyletmez asla
ama maddı durumu ı olan ablasına bılet almasına cok kızdım
ablamda bana bı sekılde yardım eder dıo
mok eder

aynen öyle afedersiniz mecazi anlamda söylüyorum biz salağız işte çalışıyoruz.yat evinde ev kadınları gibi akşama kadar otur gez ama yapamıyoruz biz
valla güzelim bende yapamıyorum ama eşim bu konuda çok hassas sen istersen çalışma diyo ben sana bakarım.borcumuzu bitirene kadar kenara üç beş bişi atana kadar daha doğrusu bebek olana kadar çalışacaım.ayrıca paramızı da sağa sola dağıtmıo.ona destek olma bi kadın olarak benim görevim.adam gibi adamsa kendi rıskını başkalarına yedirmiosa öyle yan gelip yatmıcan.

seni savunuyordur elbet böcüğüm ama dediğin gibi böyle yapmış olması seni kırıyo.bunu düşünmesi gerek.sonuçta sizinde kendinize göre bi bütçeniz var değil mi_?? bi ailesiniz kendi başına hele hele maddi konularda karar vermemeli.

böcük çok üzüldüm cnm allah yardımcın olsun erkeklerle uğraşmak bazen çok zor bizde sabah çemkirdik.
yakında kiralık ev aramamız lazım sanırım bide

sanada cok uzuldum cnm
arada kaynamadı konun bende sınırlıyımde ne dıycem sana onu bıle bılemıyorum

ben hala dıom eşim asla tercıh etse aılesını etmez
buna annesı babası dahıl
ben onlarla konusmak ıstemedığımı anladığın an
uyyo işte yada bısey dıo
asla savunmaz asla

her moka karısıo
sende benım gıbı söyle nan herseyı
ben dedım valla

kendını cok bonkor sanıo delı

guzelce konusması gereken o
artık hıc işim olmaz

en iyisi çalışmıcaksın bakacak eşek gibi adamlar..o zaman ister anasına versin ister babasına.hem sen çalışıyorsun eşek gibi hemde onlara para yhediriyorsun olacak iş mi?

keısnlıkle

Son düzenleme:

umarım yarın öbür gün bu çalışmalarımızın değerini bilirler nurdan..
çünkü erkeklere yaranılmıyo ne olursa olsun...çalıştığımız için herşey kendi elimizde hiç bişeyimize karışamıyolar sağolsunlar...ama yarın öbür gün ev hanımı olduğumuzda nasıl olucak ben merak ediyorum...3 kuruş para için el açıcaz bilmiyorum hayırlısı herşeyin

bide savunmak sadece lafta olmaz ya.senin çalışıp kazandığın ortak bütçenizden giden bi parayı başkalarına vermesi savunmadığının göstergesi.o parada seninde emeğin var.abla bizim durumumuz yok eşimde çalışıo zaten yetiremiyoruz bileti alamam demesi gerekirdi bence.buda bi savunmadır.ama eşin bu konuda düşüncesiz davranıyor ...

Böcüğüm saol cnm herşeyin hayırlısı ALLAH KİMSEYE ÇEKEMEYECEĞİ DERDİ VERMEZMİŞ... Bu sözü hep aklımda tutmaya çalışıyorum...
YÜCE RABBİM DERT VERİP DERMAN ARATMASIN...

böcüğüm benzer durumlar emin ol hepimiz yaşamışızdır ve malesef erkekler kendi aileleri söz konusu olduğunda cidden laf kondurmuyor.benimde doğum paramı istemişlerdi eşimin ailesi ama ben daha önce bir takım şeyleri tecrübe ettiğim için parayı alır almaz gidip bilezik yaptırmıştım öyle oluncada eşim isteyemedi tabi.düşünsene benim doğum parasını nereden bilecekler dersin ama takip etmişler işte yani..oluyor böyle şeyler bitanem üzme kendini ne olur..

yok kadın çalışmalı ama önce kendisi için...

burada o kadar olaylar okuyoruz ihanetler yok dayaklar ,yok eşinin kaybetmeler neler neler...

bunları kabullenenlere kadınlara bakın,çalışmayan kadınlar...

neden çünkü ya hiç çalışmamış yada yıllardır ara vermiş.
.
bişi olursa tekrara başlarım düşüncesi hikaye, cv nizde son 2 yıldır çalışmıyosanız sizi arka plana atıyorlaki düşünün 10 yıl ara verdin nasıl iş bulucan...

evet kocama sonsuz güveniyorum ama dünyanın bin türlü hali var,her zaman sağlam adımlarla yürüyeceksin...

Son düzenleyen: Moderatör:
umarım kıymetimizi bilirler caım haklısın.biz nişanlıyken bizim evimizi kendi üzerine yapmak istemiş kayınvalidem eşimde nurdanla beraber çalışıp evi ödeyeceğiz ev neden senin üstüne olsun ki demiş.sonra da suçlu olarak eşim ilan edilmiş.eşim tüm bunları göze alarak bu lafı söylediçorda henüz kurulmamış olan ailemizi korumaya çalıştı.her erkeğin bunu yapması lazım.her zaman da söyler ben nurdan gibi eşi bulamazdım evlenmeyi hiç düşünmüyorken karşılaştık der.şimdilik kıymet bilio umarım gelecekte de bu böyle olur.allahım hepimize bu kandil günü yüzü suyu hürmetine yardım etsin.

günaydın kızlar
aman allahım susmuyor telefonum iki kelime yazamadım size akannehir
böcük çok üzüldüm tatlım ama öyle bitti falan deme hemen dur bakalım
sen iyi günde kötü günde diye söz vermedin mi bu işin başında dur bi sakin ol biraz
herşey yoluna girer emin ol o da yaptığının yanlış olduğunu biliyor hatasının farkında ama erkekler kolay kolay evet ben hata yaptım demeyi bilmiyorlar
özür dilemek onlar için kafalarına sıkmakla eş
o yüzden sana bişi diyemiyor zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor sen sus sakin ol herşey düzelecek elbet bu böyle sürmeyecek ya
sen tepkini vermişsin görümcenle halanla kaynananla herkesle konuşmuşsun zaten şimdi susup bekleme sırası bitanem
üzülme nolur kıyamam sana :1hug:

biricik üzüldüm yaa..inşallah satmaya kalkmadan bi yerlerden para gelir

bişi söyliyeyim mi o kadar çalışan ve hatta eşinden fazla maaş alan kadın biliyorum ki toplum baskısı yüzünden eşinin her türlü işkencesine katlanıyor.nice kadınlar biliyorum ki ekmeğini taştan çıkarıp adamı başından defediyor.çalışmak elbetteki şart ama benim emeğimi bana sormadan başkalarına yedirecekse kimse için ter dökemem.kendi çalışsın baksın erkekse.

Evimden eşyalarım çıktığı gün nasıl olurum bilmiyorum kızlar Allahım baksın görsün yardım etsin...Sizlerle böyle konuşmak istemezdim özür dilerimm anlattığım için:gitme:
Bu kandil gününde dualarınızı eksik etmeyin nolur..şükür ben evimi geçindiriyorum rahatım ama eşimin işleri işte dükkan tarafından ödeniyodu kredi ama dükkan iflasta şuanda bakalım herşeyin hayırlısı.kendimi acındırmıyorum sakın yanlış anlamayın...ben evimi şükür geçindiriyorum ama işte bu dert başımızda başka bi sorunum yok şükür..evim için dua edin sadece

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…