Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mg love canım aynı durumlar bende yaşadım kaynanam şunu dedi annem bunu dedi bu dönem böyle geçer zehir ederler insaba.umarım evlendiğinizde bu tip sorunlarınız kalmaz gül gibi geçinip gidersiniz.

canmm
her okuduğunu da çok takma kafana olur muu
bi yerden sonra psikolojini etkiler..
bebiş düşünülmez mi kızz

:ecrin_bebek: bak minik cute :)))

cnm bnmm inşallah...
ama bnm tecrübem var yaşadığım öyle havadan sallayamam..annemle babam ayrı bnm ve hiç maddi destek olmadı anneme hep biz baktık,ya biz olmasaydık...şuan çok iyiyiz ama zamanında çok sıkıntı çektik ..çünkü kariyerli bir işi yok annemin...yaşayınca daha sağlam düşünüyosun...

hmm..
canm Rabbm kimseye muhtaç etmesin..

delircem sanırım
sıze ıkı kelam yazıom hemen
su yapılcak bu yapılcak dıo
acep kac işe yetışcem:mymeka:daha

konuya balıklama atlama olcak amaa
dün barbunya yaptım akşama
ben şeker katmadan yapıyordumm
adacmdan aldığım tarifte şeker de yazıyorduu
çok lezzet katıyomuş bi tutam şeker..

kızlaar geçen gün çemiştim foto aynaları foto makinesini bugün aldım yanıma...
hasta olduğum gün çektiğimen yatıyordum o yüzden yatakla beraber çekemedim,kusura bakmayın..
artık ev fotolarını koyduğumda bakarsınız komple..

Son düzenleyen: Moderatör:
konuya balıklama atlama olcak amaa
dün barbunya yaptım akşama
ben şeker katmadan yapıyordumm
adacmdan aldığım tarifte şeker de yazıyorduu
çok lezzet katıyomuş bi tutam şeker..

casperım zeytinyağlı tüm yemeklere bi tutam şeker lezzet verir..1 kesme şker olarak ölçü alabilirsin..

lovee yine ne oldu canmm

aynı teraneler
annen anneme bunu demiş anneni ara sor diyorum ki annemi arayacağım söyleyeceği şeyi biliyorum yanlış anlamış diyecek
aradım aynlış anlamış dedi kızıyor bunda yanlış anlaşılacak bişşi yok gayet net vs
bende diorum bırak kendi kendilerine anlaşsınlar girme araya benide sokma

haklısın lovee
ikisi halletse siz de arada yıpranmasanız ((
sabret canmm hepsi gececekk

cutecim çok beğendim ya...
ne güzel olmuş,yatağın başında...
ben daha yapıştırmadım
sen biliyorsun acaba kelebekleri evde nereye yapıştırsam???
hııı pasaklı peki sence???

mg_lovecım sizin karışmanız iyi olmaz ki bunu anlat bir şekilde....sorun çıkmasından başka bir işe yaramıyor çünkü

hmm antreyemi yapsan acaba dicem ama dolap yoktu dimi orada..şöle ayakkabılık olsa üstüne yapardın..
yatak başınada yapabilirsin ama , bence hatta sitedeki yapıştırılma şekli çok hoşuma gitti bnm aynı şekilde yapıştır emi cnm..

ayyy biriniz bana havuçlu kek yapsın
lütfen yaaaa
çok canım çekiyor tepside ya da kalıpta o havucun verdiği ıslaklıktan dolayı güvenemiyorum nedense ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…