Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben süprıslerden hıc anlamam
odunum az

pasaklım msjın ıcın mersı cnm aksam telde sorun vardı galıba bı arayamadım senı

kocacığımın ayın 20 sinde doğum günü
ne yapabilirim acaba
güzel bi sürpriz hazırla kuzum:)) evlenince pek hediye almak mantıklı gelmio insana iyisi mi diosun evimize bişiler alayım:))kişisel bişiyden çok ev eksiklerini düşünür oluo insan... benim yarın yıldönümüm:)) evlendim kıss 1 sene oldu allahım sana bi şükür:))evime bişiler alıcam ben sonrada güzel bi sofra.eşimin patronunu arayıp işe çağır dicem onu orda bekletçem sonra evi hazırladığımda patrona bırak eve gelsin dicem ve süpriizzz:))) güzel fikir dimi kanki?

böcük kısss benim adam mini etek giysem beni havaya uçurur valla:)) seninki izin veriomuş valla aranan eş bu konuda.)) bende şimdi alıştım ne dar giyebiliyorum nede kısa:))) mecburi alışkanlıklar:)))ama şıkm ve özenli olmasına çok dikkat eder .güzel ama dikkat çekmicek bişiler alır hep:)

misafir bak seni bi yakalarsam...............................................................anladın sen onuklava:

benimkininde 13ünde
yani salı günü :)
ama napcamı bilmiom

Cisil kocacığımın ayın 20 sinde doğum günü
ne yapabilirim acaba

valla çok enteresan şeylerden anlamam ben yaptığımı anlatayım biz kasımda başlamıştık sevgiliminki aralıktaydı çok yeniydik
o sebeple pasta aldım iş yerime birde bir kavanozun içine 30 tane kağıda onu sevme sebeplerimi yazdım güzel sözlerle
mesela;
seni seviyorum çünkü gözlerine baktığımda tertemiz bir çocuktan başka birşey görmüyorum ve tüm dünyamı emanet edebiliyorum ona
gibi

bu sözlerin hepsini bir kavanoza doldurdum üzeirne de seni seviyorum çünkü? diye kocaman bir kart bağladım kurdela ile.
iş yerime kahvaltıya çağırdım geldi pastası geldi odamda oturuken beklemiyordu şaşırdı sonrada hediye olarak onu verdim ağlamaklı oldu duygulandı o kadar.

Nurdan süper fikir bende ilk evlilik yıldönümümüzde gelinliğimi giymiştim
önce kuaföre gittim saçlarımı yaptırdım geldim eve
hemencik makyajımı yaptım annecim geldi gelinliğimi giydirdi gitti :asigim:
o arada da kocişin arkadaşlarını aradım oyalayın bi kaç saat dedim eve bi geldi evde bi gelin :asigim:

anaaa kısss iyiki anlamıomuşsun yani:)) yarın senden kopya çekicem iznin olursa çok iyi fikir yaa:))))

ayyy ne güzel süper bişi yapmışsın cnaım yaaa valla çok duygulandım..
ama benim gelinlik parasızlık yüzünden kiralıktı ben gelinlik giyemem malesef(((

kız benimki oracıkta eteği yırtar
sonrada pantolonunu çıkarıp bana giydirir
sonrada döve döve eve kadar kovalar
eve gelincede dolabımı pompalar

benimki olabilir mi acaba bütün gün ne konuşuyosunuz anlamıyorum diye söylenir bazen
kocişim sensen eğer o misafir okuma temem mi git hadi burada klava: canııııım Şeniz

şükür gelebildim sabah sabah iş iş...ammada kaynatmışınız bacılar ama hepiciğini okudum

geçmiş olsun cnm (

3 lt kadar ıcıyom
gunde 2 bardakta bıtkı çayı ıcıyom
meyvede cok yıyom ondan mı dıom
yoksa başka bısı mı var

geliim benide iç :) gidersin tabi ...

valla çok istiyorum canımm..
sen bilmion belkimde ben ayın 17sinde işi bırakıyorum canım.
eger hamiş olsaydım çok ii gelicekti bana bu haber.
ama maalesef olmadı..
ahh cnm inşallah :teselli:
seviyorum ben bu çiçeği yahu....
böyle yağmurlu ve gri bir günde sardunya görmek beni heyecanlandırıyor :)))

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]
bayıldıım bende istiyom kırmızı olanlarından balkonuma nerden alsam acep..
1 misafir yine burada offf sabah sabah çok uykum var akşam kına var hava çok kötü yarında kır düğünü var yine hava kötü yazık kıza 5 yıl bekledi bu kır düğününü.
ayyy yazık ,kendim aklıma geldim ne dualar etmiştim,kabul olmuştu şükür..inşallah yağmaz yaa..:Saruboceq:
ahhh be cnm kim sevmez ki böyle keyfi...
Ben şimdi bu havada evimde penceremin kenarında bir elimde kahvem bir elimde kitabım yada televizyonda güzel romantik bir film -kasımda aşk başkadır mesela- böööle huzurla oturmak isterdim boshayallersmile

biz kasımda tanıştık,bnm için ayrı bir yeri var filmin..:asigim:

cute nerelerdee kızlarr,,
cuteee
balll
isoldee
gülsünnn
geldiim Şeniz

cute nerdesin kız?
Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
kız benimki oracıkta eteği yırtar
sonrada pantolonunu çıkarıp bana giydirir
sonrada döve döve eve kadar kovalar
eve gelincede dolabımı pompalar
haaaaahh aynen öyle canım gebertir beni yaa ne minisi doğru dürüst dar etek bile giydirmio millet oranı buranı görünce bişi mi oluo dio:)))şu kotlar varya dar streç gibi onlardan almıştım nişanlıyken bişi demiodu şimdi giydirmio kalçan ortada dio giyilirmi dio:)) halbuki uzun tunikle giyiyorum:))ama işte anlat bakalım adama:))

ayyy ne güzel süper bişi yapmışsın cnaım yaaa valla çok duygulandım..
ama benim gelinlik parasızlık yüzünden kiralıktı ben gelinlik giyemem malesef(((

ben gelinliğimi diktirmiştim nurdancım herşeyiyle ben ilgilendim her detayıyla en ufak düğmesine kadar :asigim:
kiralıkla satılık arasında komik bi fark vardı ki o kadar diktirdik bırakmayalım onlara dedik ve aldık 100 TL mi 50 TL mi ne fark vardı

anaaa kısss iyiki anlamıomuşsun yani:)) yarın senden kopya çekicem iznin olursa çok iyi fikir yaa:))))

dene bakalım neler çıkacak
bir diğer süprizimi zaten eklemiştim buraya sevgilime blog hazırlıyorum
başlangıcımızdan günümüze hikayemizi yazacağım.
ya ben sevgilimi çok seviyorum yaaa
yumuk yumuk gözlü şey :)))

kayınvalidenn alıpta bana göndermediği gelinlik 950 tl idi benim kiraladığım da 250 tl idi...
çanssız bi gelin adayıydım o zamanlar ama şimdi çok şanslı bi gelinim çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…