annaam kıss allah bozmasın :))))dene bakalım neler çıkacak
bir diğer süprizimi zaten eklemiştim buraya sevgilime blog hazırlıyorum
başlangıcımızdan günümüze hikayemizi yazacağım.
ya ben sevgilimi çok seviyorum yaaa
yumuk yumuk gözlü şey :)))
cute canım nasılsın eşin burada bugün toplantı için gelmiş sanırım sabah gördüm
güzel bi sürpriz hazırla kuzum:)) evlenince pek hediye almak mantıklı gelmio insana iyisi mi diosun evimize bişiler alayım:))kişisel bişiyden çok ev eksiklerini düşünür oluo insan... benim yarın yıldönümüm:)) evlendim kıss 1 sene oldu allahım sana bi şükür:))evime bişiler alıcam ben sonrada güzel bi sofra.eşimin patronunu arayıp işe çağır dicem onu orda bekletçem sonra evi hazırladığımda patrona bırak eve gelsin dicem ve süpriizzz:))) güzel fikir dimi kanki?
böcük kısss benim adam mini etek giysem beni havaya uçurur valla:)) seninki izin veriomuş valla aranan eş bu konuda.)) bende şimdi alıştım ne dar giyebiliyorum nede kısa:))) mecburi alışkanlıklar:)))ama şıkm ve özenli olmasına çok dikkat eder .güzel ama dikkat çekmicek bişiler alır hep:)
ana benzerını bende yaptımolumunekankayizsmilevalla çok enteresan şeylerden anlamam ben yaptığımı anlatayım biz kasımda başlamıştık sevgiliminki aralıktaydı çok yeniydik
o sebeple pasta aldım iş yerime birde bir kavanozun içine 30 tane kağıda onu sevme sebeplerimi yazdım güzel sözlerle
mesela;
seni seviyorum çünkü gözlerine baktığımda tertemiz bir çocuktan başka birşey görmüyorum ve tüm dünyamı emanet edebiliyorum ona
gibi
bu sözlerin hepsini bir kavanoza doldurdum üzeirne de seni seviyorum çünkü? diye kocaman bir kart bağladım kurdela ile.
iş yerime kahvaltıya çağırdım geldi pastası geldi odamda oturuken beklemiyordu şaşırdı sonrada hediye olarak onu verdim ağlamaklı oldu duygulandı o kadar.
:asigim::asigim:Nurdan süper fikir bende ilk evlilik yıldönümümüzde gelinliğimi giymiştim
önce kuaföre gittim saçlarımı yaptırdım geldim eve
hemencik makyajımı yaptım annecim geldi gelinliğimi giydirdi gitti :asigim:
o arada da kocişin arkadaşlarını aradım oyalayın bi kaç saat dedimeve bi geldi evde bi gelin :asigim:
kız benimki oracıkta eteği yırtar
sonrada pantolonunu çıkarıp bana giydirir
sonrada döve döve eve kadar kovalar
eve gelincede dolabımı pompalar
h geldın hacı
geliim benide iç :) gidersin tabi ...
pasaklı ,Ada akşam ne güzel geçmiştir ohh..
Böcük sevindim hee barışmışsınız...
adaaaa caspersy
kızlar hafta sonu çin yıldönümü için bana güzel kolay bir iki tarif verin allah rızası için adama rezil olmayayım 1 sene geçmişken:)))
ay valla ne sevaba girersin bilion mu:))Nurdancım bu pazar da bizim nişan yıldönümümüz var....
açıkcası henüz menü falan düşünmedim.....
bir karıştırayım hafızamı söz sana da yazacağım akşama kadar ok.mi fıstık :)))
hadi bakalaım güzel fikirlerinizi bekliom hee:))düşünelimm düşünelim canmm :))))
cutecim o sardunyalar bauhausta var tatlım
bahçe bölümünde...
o zaten kaçınılmaz ama aç ayı oynamaz be güzelim...menüye ne gerek benı yesın
ivet orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?