ee bu sıcakta sampuanın bitmesi normal deilmii kaydirigubbakcemile3
valla ben deterjan olarak bi bulaşık makinesi bi çamasır makinesine yumuşatıcı da alıyorum bide çamaşır suyu .naşka deterjan kullanmıyorum benim çok az tutuo sizinkilere göre yanurdan çok deilki
evınde hıç bişeyın yok
koca bı deterjan alsan yumusatıcı sıvısı o su busu zaten temızlık ürünlerı tutar 100 150
ben deterjan aldım 6ayı gectı hala kullanıyom
yumusatıcı 2.kez aldım
bazı seylerım hıc bıtmedı
baklagıller unlar falan baharatlıklar falan
mesela duş jelı aldım 2 dene avondan ceyıse 10 tl falan hala kullanıyoz
:))) aynen öyle canım çok haklısın:)))yeni evlilerde şampuan ,duş jeli bitmesi normal heralde zaten :jeyyar: ,sıcak bahane :roflol:
yeni evlilerde şampuan ,duş jeli bitmesi normal heralde zaten :jeyyar: ,sıcak bahane :roflol:
yeni evlilerde şampuan ,duş jeli bitmesi normal heralde zaten :jeyyar: ,sıcak bahane :roflol:
bu konuda aynıyız vala çok çabuk bitio dimi ? bide ucuzlarıda yapışıo gıcık oluomama tuvalet kağıdı rulo mutfak havlusu ve peçete yetiremiyorum
onlarda elimin ayarı yok...
valla ben deterjan olarak bi bulaşık makinesi bi çamasır makinesine yumuşatıcı da alıyorum bide çamaşır suyu .naşka deterjan kullanmıyorum benim çok az tutuo sizinkilere göre ya
çamasır mak.için toz ve sıvı deterjan calgon yumuşatıcı
bulasık mak. için tablet deterjan
bıde 5 lt sıvı deterjan aldım cok az kullanıom
sonra cifın bütün cestlerı
cif antıfrız lımonlu bahar kokulu
cis banyo cif mutfak
domestos koyu formul
parke silmek ıcın ayrı
ev kokusu ıcın ayrı
ohooooo
ohooo be kızım sana para mı dayanır benimde önce takıntım vardı şimdi bi tek domestos kullanıyorum heryere mis gibi oluo kısss...boşuna para dökmeyin yaa yazıktırçamasır mak.için toz ve sıvı deterjan calgon yumuşatıcı
bulasık mak. için tablet deterjan
bıde 5 lt sıvı deterjan aldım cok az kullanıom
sonra cifın bütün cestlerı
cif antıfrız lımonlu bahar kokulu
cis banyo cif mutfak
domestos koyu formul
parke silmek ıcın ayrı
ev kokusu ıcın ayrı
ohooooo
kızlar ya peki bulaşık makinanızı kaç günde bi çalıştırosunuz hiç elinizde yıkadıgınz oluomu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?