Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bak işte o yoğurt olayını bende hiç anlamıyorum
nasıl bitiyorsa
ki ben pek yoğurtta yemem
sanırım yaptığım mamalardan dolayı

bir de elektrik bu ay 27 Tl
doğalgaz 68 Tl (65 Tl taksiti zaten 3 Tl kullanmışız yani)
su henüz gelmedi...

yeni evlilerde şampuan ,duş jeli bitmesi normal heralde zaten :jeyyar: ,sıcak bahane :roflol:

valla ben deterjan olarak bi bulaşık makinesi bi çamasır makinesine yumuşatıcı da alıyorum bide çamaşır suyu .naşka deterjan kullanmıyorum benim çok az tutuo sizinkilere göre ya

adacım okudunmu bnm su faturasını.akannehir .35 tl iskiyi zengin ediyom anacım ...

doğalgaz 7 geldi en küçük fatura..

elektrik 30 küsür bnmki ödemiş hatırlamıyom.

e internet var bide 47 mi ne oda.

Havlu peçete çok kullanıyoruz eşimle her alandakaydirigubbakcemile3
özellikle mutfakta hep havlu peçete en fazla 4 gün gidiyo

valla ben deterjan olarak bi bulaşık makinesi bi çamasır makinesine yumuşatıcı da alıyorum bide çamaşır suyu .naşka deterjan kullanmıyorum benim çok az tutuo sizinkilere göre ya

çamasır mak.için toz ve sıvı deterjan calgon yumuşatıcı
bulasık mak. için tablet deterjan
bıde 5 lt sıvı deterjan aldım cok az kullanıom
sonra cifın bütün cestlerı
cif antıfrız lımonlu bahar kokulu
cis banyo cif mutfak
domestos koyu formul
parke silmek ıcın ayrı
ev kokusu ıcın ayrı
ohooooo

benim ilk evlendiğim ay su faturası 40 gelmiştidelikafadulden
sonra hep 15 falan:)) kaça katmalışız düşünün artık:))) bende iskiyi zengin ettim ama ilk bir ay:)

manyak len bu karı.....

ohooo be kızım sana para mı dayanır benimde önce takıntım vardı şimdi bi tek domestos kullanıyorum heryere mis gibi oluo kısss...boşuna para dökmeyin yaa yazıktır

ben f ıle başlayan bı marka kullanıom mutfak havlumu
16 18 lı rulo alıom baya gıdıo
mutfakta genelde onu ınox esylarımı kurularken kullanıom
normalde el kurulamak ıcın havlu kullanıom
wc de selpak aldık bayadır kullanıoz
hatta 1 kere aldık duruo
2 wc var diğerını daha cok kullanıoz o da ondan sanırım:roflol:

kızlar ya peki bulaşık makinanızı kaç günde bi çalıştırosunuz hiç elinizde yıkadıgınz oluomu??

kızlar ya peki bulaşık makinanızı kaç günde bi çalıştırosunuz hiç elinizde yıkadıgınz oluomu??

ben hep elimde yıkıyorum 2 kişi nolcak diom makinaya dizmesi daha zor geliyo bide suyla oynamayı çok seviyorum ben...ayda 3 kere en fazla açarım makinayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…