Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cute tahta kasıklarada mı kullanıonakannehirsakın haa

pasaklı 50 60 mı
ne edıonuz nan sız:jeyyar:

ayy banyo cok hoş ama ben boğulurum dıe kuvetten korkuym:roflol:

banyo bana pek hitap etmedi ama böcüğün evindeki fredle barniye bayıldım nerden buldun kıs onukaydirigubbakcemile3

tahta kaşıkların makinede yıkanmasının sakıncalı olduğunu duydum cutecim ben de o yüzden yıkamıyorum işte...

böcük neyle yıkayam bacı zati makinede yüksek ısıda durulanıyo ..sıcak su öldürür cnm herşeyi..
bende banyoma tablo arıyom ,bu arada banyo halılarımı mor alalım dediydik moru bi değişmiş,hiç bi havluya fln uymuyo..yeni alcas şimdi..onu bekliyom tablo için

tahta kaşıklardan deterjan kalıntısı kalkmıyormuş öle duymustum bız göremesekte kımyasallar kalıomuş üstünde
oyuzdenben cok az deterjan kullanarak elımde yıkıyom

bırıcık banyomun resmı yokkı orda
o kocamla ben:asigim:

tablo demişken salonumdaki tabloya hayranım,gözüm hep onda hee çok içime sindi..

cute ama senın kullandığında kımyasal daha cok deıl mı normal deterjan deıl o sonucta :bbo:
tablo mu
ben 1 tl steker yapıştrdım
bı kadın var eteğını kaldrmış
nıluferlerle süslü falan
ıkea bak tablo belkı bulursun

hmm öle mi diiniz yıkamıyam ölese..zati hiç sevmiyom kaşık olayını ..salça lekeleri kalmasın die yapıom az deterjanla çıkarmıki ..en iisi şimşir olan hee şimşir ağacından yapılıyomuş birinden aldıydım..yağlı gibi böle tahtası..

pasaklı dün saklama kabımın bırını kırdım
mutfakta kapaklarıda görunuyo alt dolapta onlardan en küçüğünü
aklıma sen geldın
dedım pasaklıdan alsaydım kırılmazdı dıe:roflol:
ılk defa bişeyı kırdım
yıllardan, berı
bıde tencereye dokundum tencere hop onun ustune kaydı pattt

böcük pilav tenceresi oluyoya ,karnıyarık tencereside deniyo..aldım daha ilk kullanışımda kapağını ocağın üstüne koyam derken düştümü yere kırıldı ,sinir oldum..bide temperli cammış her yer minik cam oldu..
bidaa gitti maynısından aldım şimdi 2 aynı tencere 1 kapak oldular

böcük bizim banyoda sıcak su termosifondan geliyor aç kapa aç kapa daha çok enerji harcadığından sürekli açık bırakıyoruz
bide tv çok çalışır bizde her gece cep telefonları şarj edilir falan

suyun markasını değiştirmişler ,tadı değişik geldi bide kötü geldi,içemiyom doğru dürüst yaa içim yandı..

bizde duşta hep açık bırakıyoz pasaklı dier türlü ii olmuyoki
ondanmı acap bana çok su faturası gelii..zati çamaşır canavarıyımda..haklı yani iski..

abartmıyom belkı 4 5 yıldırkırdığım ılk şey
cok dıkkatlıkullanırım
mesela bı yengem var mutfağa gırdı an bısey kesın kırar
abıme yazık
2 aynı tencere bı kapak hakaydirigubbakcemile3

tel sarjından bıısı olmaz sabah kadar kalır bızde
kettel ve fırın cok yakıo bana
şohbenı kapatırım ben
böcük evin tatlıymış sevdim yeni gelin evi olumunekankayizsmile
mersı balım
eskıdık nan-tatlicadiarzu-
bizde duşta hep açık bırakıyoz pasaklı dier türlü ii olmuyoki
ondanmı acap bana çok su faturası gelii..zati çamaşır canavarıyımda..haklı yani iski..

bızımkısı şofben
kışın zor gelıo sıcak su bende kova koyyom altına o suyla wc yıkıom
yazın anında gelıo
ve şohbenı kapatıp işe yaramayan fişlerı cekıom
ekeltrık pırızlerındensempatiksalakcinni

zemuszemusben çamaşır suyu hastasıyım her yerde aklına gelen gelemeyen her yerde kullanırım en kötü huyum eldiveni kullanamıyorum elime direk temas halinde olunce daha temiz olacak gibi gelio.alıştığımdan herhalde çok kolay oluyo temizlik biraz beklettim mi pırıl pırıl oluo heryer:)) sonra işim bitince ellerimi kokluom ooohh missss çamaşır suyu domestosum benim

bende jumbo tencerelerimin en büyük boyunun ve orta boyunun kapaklarını kırdım
gidiyim alıyım dedim bi tane kapak için 25 tl diğeri için 28 tl istediler
beyim izin vermedi alamadım :gitme:
şidmi kapak bulamıyorum o tencerelerimde en çok kullandıklarımdı yaa üzerine tepsi falan kapatıyorum yemek pişirirken
tam rezillik yani :gitme:

ayy yazam azcıkk..
bende pek bişi kırmazdm amaa..
evlendk aşkm bi kase kırdı
aynısında bi de ben kırdımm
farklı zamanlarda da 3 dondurma kasem kırıldı yaa
çok beğenerek almştmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…