Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

höööyyyt sana kimse karışamaz çeyis bakanısın sen elbet en çok senin olacak :hooray:
ilahi ya bide küsüyorlar sempatiksalakcinni

valla benim adam evdeyken elletmio o yokken onu domestosla aldatıom:))

menüde ben varım
koçiş gece yarısı gelecek bende yemek yıyemem onsuz
yarınada yemek yapmıycam
karşıya gıdebılırık düğün var

ayy benım bugün içimden geldi kalktım annemlere yemek yaptım kocişime yapamıom bare evdekllre hayrm doknsn didim kaydirigubbakcemile3 türlü yaptım şehriye corbası pilav ve salata yaptm kaydirigubbakcemile2

ayy benım bugün içimden geldi kalktım annemlere yemek yaptım kocişime yapamıom bare evdekllre hayrm doknsn didim kaydirigubbakcemile3 türlü yaptım şehriye corbası pilav ve salata yaptm kaydirigubbakcemile2

eline sağlık canım olumunekankayizsmile bende yayla çorbası,kıymalı bezelye,salata yaptım bizimkiler pilav makarna sevmez annem hiç yemiyor ancak misafire pilav yapıyoruz anam korkuyo kilo almasın diye bayanssulusmile

tablo demişken salonumdaki tabloya hayranım,gözüm hep onda hee çok içime sindi..

fotosu yok mu kuzum???

ada kız sen öğretmenmisin

evet canım
tekstil öğretmeni

hıı bu rep puanlar ne işe yarıyo 82 olmuş bende 100 olunca bişimi olcak kaydirigubbakcemile3

şimdi baktım ben de puanı falan göremedim kullanıcı isimleri var falan anlamadım :uhm:

la oğlum menüleriniz belli deeelmii??

anneme gideceğim bugün
kocişte gececi
ohhh rahatım

bu aşağıda yazılı olan mesajlarımın yanındaki kutucuklar yeşil...ne oluyor bu şimdi???

bu patronların canı cehenneme diyeceğim....
neyse boşvereyim ben demeyim,ilahi adalet var nasıl olsa,Rabbim bir şekilde bunu çıkarır onlardan...
hem unutmayın kızlar,bir göz ağlarken bir diğeri gülmezmiş....
onlar da işçileri böyle zorlanırken nereye kadar rahat olabilirler ki...bir şekilde bir yerden çıkacak...

son 39 dk.
amannn bu ne böyle,hiç bugünkü kadar sıkılmamıştım..
ee tabi eşim uzunca bir süredir gündüz vardiyasında olduğunda akşam 21:00 de çıkıyordu bugün böyle 18:00 de çıkınca ben de duramıyorum yerimde...

herkes çıkmış....
bir ben kalmışım ((
neyse gelince okursunuz zaten...
nasıl bir hengamenin içine düştüm bilmiyorum...off Allah'ım az önce haber aldım babam rahatsızlanmış,doktora gitmişler...
ayağının altında ara sıra akan egzama gibi bir şey vardı,derdik baba doktora git...
ama o dinlemezdi...kimbilir belki de kötü bir şey olmasından korkuyordu...erkek olduğu içinde ifade edemeyip sadece geçer bir şey yok,iltihabı aksın daha iyi olur derdi...
ama dün birdenbire şişmeye başlamış,baldırdan itibaren tüm ayağı...
tahliller yapılmış,sonuçları pazartesi günü doktora göstereceklermiş...
Allah'ım sen yardım et neler oluyor böyle...
evliliğimden bir şey anlamadım...sürekli bir dert çıktı...
Rabbim sınıyor mu böyle bizleri...
ne olur babam da kötü bir şeyler çıkmasın...annemin beyine giden iki damar tıkalı bunu öğrendik...şimdi bir de babam...olmasın Allah'ım ne olur olmasın...

tatlım ben 2 kez börek 2 kez de kek pişirdim
böreklerim enfes oldular...
keklerimin ise içi hamur olmuştu...sonra araştırdım ve bu fırında keki 130 derecenin üzerinde pişirmemek gerektiğini anladım...
istersen ben bir kek denemesi yapayım ondan sonra net bir cevap vereyim...
ya da bekleyemem diyorsan...genel anlamda iyi bir fırın...

--------------------------------------------------------------------------------

denizcim hoşgeldin canım...
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,senin de nişanının ertelenmesin de vardır bir hayır diyelim,düğünün ertelenmesinden iyidir ne de olsa :))) ufak tefek eksiklikleriniz kaldıysa onları daha iyi hazırlarsınız bu süreçte...
çok ama çok güzel günler gör inşallah...

derinsscim ...ben de gündüz gitmedim...açıkcası gecenin o ambiyansından sonra o bende bıraktığı zevk kaybolmasın istedim...Ama gece gitmeni kesinlikle tavsiye ediyorum...hafta sonu gece nasıl olur bilemem ama hafta içi geceydi biz gittiğimiz de...
o manzara...o fondan gelen müzik...eee yanımızda da sevdiğimiz adam...
acayip bir ambiyans oluşuyor benden söylemesi...
hımmm ve kekikli zeytinyağına,onlara özgü olan bir ekmekleri var,işte o ekmeği getirdikleri zeytinyağına banıp yemeği sakın unutma.Süperrrrrr

bu alttaki mesajımın yanındaki kutu ise kırmızı bu ne yani???hiç anlamıyorum beee

günaydın
pasaklı'cım
böcüğüm
nurdannn
isoldeeee
cuteeemmm
mg_love
balcım
caspercımmmmm
pınarcımmmm
gulsunummmmmm

opuyorumnanaktan

ve bu mesajımın yanında ki kutunun rengi ise lila veya gri gibi birşey ayyy söyleyin ne anlama geliyor bunlar???

bütün içimden geçenleri yazmışsın arkadaşım...
kimsenin kimseyi yargılama gibi bir lüksü olamaz....
kızcağızın sorduğu da başka bir şey zaten
yaptığım doğru mu yanlış mı demiyor ki...
kaldı ki bunu bile sorsa tek bir cevabı yoktur...
herkesin doğruları hayat ve düşünce tarzı itibari ile başkadır....
Kimine göre yanlış kimine göre doğrudur...

konu sahibi arkadaşım...
tedbiri elden bırakma,içinde bir şüphe oluştuğunda da ilişkiden sonra kullanabileceğin ertesi gün hapları var onlardan iç...Ancak her adet döneminde en fazla 1 kere kullanabileceğini de unutma...

Allah'ım istemediğin hiçbir şeye maruz bırakmasın inşallah seni...

menü hakkında bilgim yok..yapasımda yok..bişi yiyesimde yok ,bi tuhaf hallerdeyim boshayallersmile
bnmkine sorarım canı ne çekiyo die ,bnm nasılsa cnm bişi istemiyo bari onun istediği olsun...
kesin pastırmalı pizza ister gider yeriz..bugünlerde taktı ona :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…