Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ginaydın
c.tesi yoktum kızlar
o yüzden cuma günü doğum günü için fikirlerinize yorum yapamadım
tüm yorum yapannlara kucak dolusu sevgiler............

günaydınssss
cute takımını gördüm yorumumu yaptım ben beğendim
böcük ve jean bu nasıl birşey böyle yaaa sinir bozucu allah yardımcınız olsun
ada sen varya elimi kaldıracak halim yok benim sen nasıl yetişiyorsun böyle atom karınca gibi ada sınav nasıl geçti sınav çok enteresan sorular vardı

günaydın

bugün işi bırakabılırım ve parammı alamıycam sanırımmafoldumben

sinir bozucu ben sana hiçbişi diyemiyorum
sözleşme diye sorsam yok?
SGK yattı mı? yok
orada çalıştığını resmen ispat edebileceğin kim ve ne var? hiçbişi
açıkçası adamın insafına kaldı ödeyip ödememesi
ama sigortasız çalıştırdığından ötürü SGK ya şikayet edeceğini söyle ödü patlar çünkü o şekilde iş yeri kapanabilir.
ve şikayet edersen derhal müfettiş yolluyorlar.

adama dedımkı ctesı
maaşımı ne zaman alacağım cunku ayım doldu
aaa ne cabuk gectı bı ay dedı
dur bakım ptesı calısmanı beğenırsem ama beğenmedım demesın mı

love kamera kayıtları var musterılerle konusmalarım kayıt altında
vermezse aynı gün sıkayet edeceğım

cisil muckkksss:)))))))))))))))))))canım benim kıyamam hasta olmuş benim arkadaşım yaa((

bencede şikayet et tabi.neden hakkını yediresin ki? dalga geçer gibi beğenirsem falan ne kadar aşağılayıcı bi tutum bu ya? 1 ayda naasıl çalıştığını görmemiş mi salak?

şekerim o vakit
1. si SGK ya şikayet ediyorsun il SGK müdürlüğüne gidip dilekçe veriyorsun bu sigortan yatmadığı için
2. maaşın için çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı il müdürlüğüne gidip maaşını alamadığını belirtiyorsun. Ayrıca işe girdiğin andan itibaren sana maaş bodrosu hazırlayıp yollaması zorunlu bunu yapmadığını belirtiyorsun.
müfettiş yolluyorlar bu şekilde maaşını paşa paşa ödettiren bir sürü tanıdığım ve davasız hallettiğimiz müvekkillerimiz var.
ancak ilk adım bunlarla adamı tehdit etmek. ama böcük çok net ve rahat ol çünkü gerçekten şikayet yoluylada o adamı mahvedebileceğini bil.

ayrıca deneme süresi diye bir süre taraflar buna karar vermişse olur. eğer taraflar işe başlarken deneme süresi olacak demediyse deneme süresi uygulanmaz. kaldı ki deneme süresi uygulansa bile maaş normal ödenir.

yanımdakı or....
ctesı bı cıhaz verdı servıs elemanına
adam geldı kac cıhaz verdın
4 tane demış ınanmazsanız sorun böcüğe
adam bana sordu bende bılmıyoum masada 3 cıhaz vardı
ben o ara musterı ıle göruşuyordum dedım
suçu bana atmak amacı ıle sanırım sallamış baya
ben işlerı yapmıyormuşum gıbı seylerde söylemış olabılır

love bunları yapacağım emın ol cok saol

deneme süresı yoktu ayrıca bana 8de cıkcaksın denıldığı halde 9 akadar bekledığımde oldu

günaydınlaar..

teşekkür ederim güzeller..

Böcük yaa belliydi biliyonmu ondan sana soruyodum alabildinmi diye..yolunu bulmuş o öyle alıyo maaşını vermiyo yenisine sağlık fln..yüzsüzz..şikayet et tabi böylelerinin yanına bırakmamak lazım..herkes etse böyleleri dolaşamıcak meydanda...bak sinir oldum sabah sabah..
bu dünya için yaşıyorlar işte...

bende düğün için izin almaya çalışıyorum
sinirim çıktı
yok efendim mazaret izni yaz yok efendim rapor al
ömürde bir kere düğünüm olacak onuda süründürüyorlar. offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…