Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ada sen varya elimi kaldıracak halim yok benim sen nasıl yetişiyorsun böyle atom karınca gibi ada sınav nasıl geçti sınav çok enteresan sorular vardı

tatlım....bilmiyorum ki yetiştiriyorum bir şekilde kaydirigubbakcemile3
kociş pizza istemişti ben de yapayım dedim....
ama fotodaki hali pişmemiş haliydi
birde pişmiş halini görseydiniz...
öyle bir yemeğe şartlandırmışız ki kendimizi....piştikten sonra foto çekmeyi unutmuşum...
sınav gerçekten entrasandı...
asıl entrasan olanı söyleyeyim bizim branştan türkiye genelinde toplam 5 kişi alıyorlar ve taban puan 86 ya da 87 alsanaalsanasmile

komik ve entrasan değil mi...???

bir de sana şey sormak istiyorum
ben bu işyerime..... 25 eylül 2008 de başladım ve sigortam o günden beri yatıyor burada ama kendi aldığımız maaştan görünmüyor daha düşük görünüyor
sen daha iyi bilirsin asgari ücretten biraz yüksek yatıyor ama tam maaşımızdan değil 907 Tl gibi bir rakam işte...neyse onu geçtim...
24 nisan 2010 ya düğün tarihim ben evlilik hakkımı kullanarak işten çıkıp tazminatımı alacağım
şirkete ne kadar süre önceden işten çıkacağımı söylemeliyim???

Adacım sesin çıkmıyor güzelim..
dün pazara gittim sebze meyve alalım die mürdüm eriği yoktu maalesef ( verdiğin tart tafini denicem die
bnmkide mürdüm seviyomuş birde yeni öğrendim..mevsimi diil heralde..

anjelika eriği vardı onu aldık denicem artık öyle..

canmm üzme kendinii
sağlığınız yerinde ya ona şükür..
durumunuzu toparlayın yine alırsınız canmm
moral bozmaa Rabbm size can sağlığı versin

nurdancmm
şanslısın canmm
adam kasada para varken bile vermemek için çabalıyoo
geçen cuma söyledim salı vereyim dedi üstünden geçti bi haftaa..
off nefret ediom bu adamdnn
allah yardımcınız olsun yaa çok zor evet ben çok şanslıyım herkesin böyle patronu olsa sorun kalmaz kısım ya(

ahhh canlarım benim
ne oluyor kuzular topiğe herkes maddi konulardan dertli
Allah Allah
keşke elimden bişi gelse
işte bizde kredi ile ev düşünüyorduk başa çıkamayız diye korktuk iyi ki almamışız bu evrede
biricik dert etme kuzum annemler ev alırken halılarına kadar satmışlar alyanslarına kadar düşünsene ne kadar acı
şimdi iki veleri arabaları var rahatlar
geçecek hepsi meraklanma

bırıcık cok uzuldum cnm yaa moralım öle bozukkı ne yazcam bılemıyrum

bı ınsan bu kadar mal olur
evıne hacız gelıyo faturalarını ödeyemıo
gelmış
bak bacağıma dövme yaptrdım dıo
geerızekalı
ebem yasında karı yaa akıl yok

cutecim....her yeni tarifte kocişlerin sevdikleri yeni bir şeyi daha öğreniyoruz değil mi...
dene bakalım tarifi,sonucu paylaş hemen :)))

böcükkkk bu patronundan nefret ettim
nasıl hak yiyebiliyor
cutemin dediği gibi sadece bu dünya için çalışıyorlar...

cnm cok sıkkın kızlar cok
düşünmemek elde deıl
iş bulurum ınş hemen
sızlerdnde ayrı olacağım sanırım

cute canım yemek takımın hayırlı oslun.
nerden ve kaça aldın onu sorcam bide yemek odanada bayıldım.
tam istediğim gibi onu nerden ve kaça aldın??

sözleşmeniz yok anladığım kadarıyla
bu sebeple aranızda belirsiz süreli iş akdi var sayılır. belirisz süreli iş akitlerinde

İş sözleşmeleri;

a) İşi altı aydan az sürmüş olan işçi için bildirimin diğer tarafa yapılmasından başlayarak iki hafta sonra

b) İşi altı aydan birbuçuk yıla kadar sürmüş olan işçi için bildirimin diğer tarafa yapılmasından başlayarak dört hafta sonra

c) İşi birbuçuk yıldan üç yıla kadar sürmüş olan işçi için bildirimin diğer tarafa yapılmasından başlayarak altı hafta sonra

d) İşi üç yıldan fazla sürmüş işçi için bildirim yapılmasından başlayarak sekiz hafta sonra

Feshedilmiş sayılır.

bu durumda sneinkisi 1,5 yıldan 3 yıla kadar olan grubunda değelendirilebilir. 6 hafta önce bildirmen gerekiyor ama unutma yazılı bildir muhakkak. düğün tarihinin önemi süreyi belirleme açısından yok. yani süre düğün tarihine göre değil fesih ihbarını yazdığın tarihe göre belirleniyor. hatta yazılı değil noterden yap sümen altı edebilir. ihbar etmedi diyebilir.

biricik canım....
bizim de araba satıldığında aynı şeyleri hissetmiştim...nişanlıydık henüz ve ev almayı düşündük ,dedik krediyi daha az çekelim arabayı satalım...
aman ne ağlamıştım ne ağlamıştım...sanki içimden alıp götürmüşlerdi o arabayı...
ilkti bizim için,ilk gözağrımızdı...geçen kociş arabalara bakıyor malum siteden...diyorum honda civic olacak belki onun kardeşini alırız....
benimkinin bir bakışı var ciddi miyim söylediğimde diye....
bir de çemkirdim adama ruhsuz,duygusuz sen ne anlarsın diye....

Son düzenleme:
cute canım yemek takımın hayırlı oslun.
nerden ve kaça aldın onu sorcam bide yemek odanada bayıldım.
tam istediğim gibi onu nerden ve kaça aldın??

saol cnm bnm...yemek takımını İKEA dan aldım 12 kişiliğe tamamladım masada 6 lı servis var ama..du hessaplıyım bazıları tek tek satılıyodu çünkü biz tamamladık..300 gibi tutmuş cnm..tenceresi yok ama beyaz porselen tencere arayışındayım :)

yemek odasını Rapsodi den aldık 2.250 ye indirdik cnm fiyatı..

cnm cok sıkkın kızlar cok
düşünmemek elde deıl
iş bulurum ınş hemen
sızlerdnde ayrı olacağım sanırım

ahhh canım
kız insan bir elbise için üzülür mü mesele ettiğin şeye bak millet bebeğine süt alamıyor.
ya sabır çek şükür et kocişini de yakma erkekler bu durumlarda daha çok üzülürler
ben kocama şunu satın almak istiyorum ama alamıyorum desem yıkılır herhalde. yazıktır böcüküm yaa
kız eskileri düşün anne babalarımızı düşün
güçlü ol
ama biliyorum ne kadar zor olduğunu anlamıyorum sanma çok zor yaşadığımdan biliyorum hatta ama sabırlı ol güzelim

böcüğüm hayırlısı olsun canım yaaa..
valla ne haysiyetsşz insanlar var şu dünyada.
duydugum hiçbişeye şaşırmaz oldum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…