ada sen varya elimi kaldıracak halim yok benim sen nasıl yetişiyorsun böyle atom karınca gibi ada sınav nasıl geçti sınav çok enteresan sorular vardı
arabayı sattı dün eşim...pazara gittii gibi sattı...ama o araba bizim bebeğimiz gibiydi tanıştığımızdan beri vardı çok üzüldüm çok ağladım sabah son kez bıraktı beni:gitme:
öğlende vericek.Konyaya götürüyolar arabayı...Allah başka bişi sattırmasın ama çok koydu bana yaa çok tuhaf oldum...akşam artık eşim alamıcak beni...
Cuma günü izne çıkıcam sanırım sinopa gidicem...
çok bunaldım...
allah yardımcınız olsun yaa çok zor evet ben çok şanslıyım herkesin böyle patronu olsa sorun kalmaz kısım yanurdancmm
şanslısın canmm
adam kasada para varken bile vermemek için çabalıyoo
geçen cuma söyledim salı vereyim dedi üstünden geçti bi haftaa..
off nefret ediom bu adamdnn
arabayı sattı dün eşim...pazara gittii gibi sattı...ama o araba bizim bebeğimiz gibiydi tanıştığımızdan beri vardı çok üzüldüm çok ağladım sabah son kez bıraktı beni:gitme:
öğlende vericek.Konyaya götürüyolar arabayı...Allah başka bişi sattırmasın ama çok koydu bana yaa çok tuhaf oldum...akşam artık eşim alamıcak beni...
Cuma günü izne çıkıcam sanırım sinopa gidicem...
çok bunaldım...
allah yardımcınız olsun yaa çok zor evet ben çok şanslıyım herkesin böyle patronu olsa sorun kalmaz kısım ya(
oooohh mis yapmışsın evini ne güzel:))))iyiyim tatlmm
hafta sonu evimi bi temizledim bi temizledm hiç bişicik kalmadıı ohh
tatlım....bilmiyorum ki yetiştiriyorum bir şekilde kaydirigubbakcemile3
kociş pizza istemişti ben de yapayım dedim....
ama fotodaki hali pişmemiş haliydi
birde pişmiş halini görseydiniz...
öyle bir yemeğe şartlandırmışız ki kendimizi....piştikten sonra foto çekmeyi unutmuşum...
sınav gerçekten entrasandı...
asıl entrasan olanı söyleyeyim bizim branştan türkiye genelinde toplam 5 kişi alıyorlar ve taban puan 86 ya da 87 alsanaalsanasmile
komik ve entrasan değil mi...???
bir de sana şey sormak istiyorum
ben bu işyerime..... 25 eylül 2008 de başladım ve sigortam o günden beri yatıyor burada ama kendi aldığımız maaştan görünmüyor daha düşük görünüyor
sen daha iyi bilirsin asgari ücretten biraz yüksek yatıyor ama tam maaşımızdan değil 907 Tl gibi bir rakam işte...neyse onu geçtim...
24 nisan 2010 ya düğün tarihim ben evlilik hakkımı kullanarak işten çıkıp tazminatımı alacağım
şirkete ne kadar süre önceden işten çıkacağımı söylemeliyim???
cute canım yemek takımın hayırlı oslun.
nerden ve kaça aldın onu sorcam bide yemek odanada bayıldım.
tam istediğim gibi onu nerden ve kaça aldın??
cnm cok sıkkın kızlar cok
düşünmemek elde deıl
iş bulurum ınş hemen
sızlerdnde ayrı olacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?