Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

dün akşama kadar bakırköyde girmediğim mağaza kalmadı
kociş artık oflamaya puflamaya başladı
dedim sus mecbur dolaşacağız elbiseyi alacağım...
kızkardeşimin düğünü ya 1 ağustos...ve cute-pasaklı gördüler onlar benim düğünümde nasıl elbise giydiler....offf en az onlar kadar hoş elbise almalıyım ama yok bulamadım...daha doğrusu var da bana olmuyor ((
ayyy kendime ilk defa evet sen şişkosun Ada dedim ((
kına da giyeceğim elbiseyi aldım ama en sonunda buldum
çok hoşuma gitti
bir de düğün için bulabilirsem....
sarıyer de kır düğünü olacak event garden diye bir yer...
kızlar kır düğününe çok ağır bir abiye olmaz di mi???
akıl verin nasıl bir şey alayım???

kucucuk çiçeklere olan bı elbıse olabılır
tam kır ve yaz elbısesı
açık renklerın hakımı olduğu

dün bı elbıse beğendım cok guzeldı
kahve turkuaz karısık
mını eteklı
40 tl ıdı
k kartında puanım var onunla alırım dıom

böcük ben seni unutmam ama böcek akrep işlerinden anlamam kocama dedim evi ilaçlayalım ilaçladı bazı sabahlar ölü böcekler buluyoruz
bir daha ilaçlayacağım evi ölü mölüde lsa uğramasınlar bize
karınca sıkıntısı vardı dindi böylece
düğün sabahı kocamo boğmak istiyordum diyen kimdi nedne boğmak istiyordun yahuu

adacmm
kına için nasl bişi aldn var mı foto..
kır düğünü için
açık renkler hakim cicili bicili elbise olabilir tatlmm

tabi ki adacığım eklerim ..

bnmkinin halasınada hediye fikri olan olursa söylesin ya,ne alıcam şaşırdım...yazdım fikri olan yokmu yaf...

adacım şimdi nasıl olsunu yazarsak hiç bulamazsın cnm..tarife göre arayınca daha zorlaşır işin sanki..
tabi yaptın mamacıkları yedin kilo alırsın seni uyardım ben ama dinlemedin ki..

şifondan olsa elbise daha uyar sankim ,hem kilo kapatır saten gibi olmaz..ama yinede sen bakın şu olsu nbu olsun deme bulamazsın hiç..

slm kızlar nasılsınız neler yapıosunuz pek giremiyorum bu aralar derse verdim kendimi öpüyorum hepinizi

adacım.... canım gel benim gardroptan beğendiğini al şekerim.. bendenlerimizde yakın nasıl olsapuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız neler yapıosunuz pek giremiyorum bu aralar derse verdim kendimi öpüyorum hepinizi

hoşgeldin canım... valla ilk iş günüm.. ayaklarım geri geri gittii.

cutecim.. hala tesettürlümü... eşarp falan olabilir.. tülbent olabilir... yada bir havlu ve banyo lifi patik falan olabilir...

cute
geçen gün bende kayınvalideye giderkne ne alayım ne alayım diyordum bir türk kahvesi fincan seti aldım çok değişik modeller var mesela tabağı yaprak şeklinde olan var vs değişik şeyler gördüm açıkçası
çokta beğendi sonra kocişede beğendim demiş öleee

hoşgeldin canım... valla ilk iş günüm.. ayaklarım geri geri gittii.

cutecim.. hala tesettürlümü... eşarp falan olabilir.. tülbent olabilir... yada bir havlu ve banyo lifi patik falan olabilir...

cnm bnm saol..tülbent kullanmıyor ..
şal düşündüm ama nişanda vermiştik bayanlara ,erkeklere havlu..amcaya yine havlu vereceğim kullansın napiim..bedenini bilemem şimdi o çok kilolu ...

ama hala ya değişik olsun istedimde hiç aklıma gelmiyor ya..bakınayım artık bakalım ..terlikmi alsam acaba ayak numarasınıda bilmiyorum..çanta alsam nasıl tarzı var tam emin değilim ,şaşırdım kaldım yaaa..

bu arda ayna steckerlerini yeni gördüm albümünde,çok cici ve şık olmuşlar cnm..güle güle kullanın..

hmm anladım canım... o zaman evine birşey all... lovun dediği gibi fincan takımıda alabilriisn...

teş.ederim canım.. beğenmene sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…