Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

love saol cnm söyledim bnmkine dio hiç kahve yaptıklarını görmedim ...birde şöle sorun var ne alsak kullanmayabilir çünkü yaşlı fikri işte yeni şeyleri ayırıyo eskileri kullanıyolar...bazılarında oluyorya böyle huylar..eski olan birşeyi atmıyolar...bnmki dio bir depo var yeni eşyalarla dolu modası geçmiş hep..hiç kullanmamışlar akannehir
napiim artık alıcam bişi ister kullansın ,ister kullanmasın kaydirigubbakcemile3

namaz kılıyorsa şık bir seccade al

günaydın kızlar...
gülsünüm hoşgeldin ne güzel dinlendin yüzdün en stressizimiz sensin aramızda..
biricik ve böcük üzüldüm ya işşllh biran önce herşey normale döner
adacım love un koyduğu resimler bence uyumlu kır düğünü için,saten olmasın ve kıpır kıpır tül olsun bence etekler uçuşsun... :))
ada sağol bu arada cnm o kurabiye nasıl bişey herkez hasta oldu tahinliye sağol cnmmmm kulakların dün çınlamıştır :))
nurdan ağzınızın tadı bozulmasın işllh,sende hamarat oldun gıııııı

diğer hatunlar slmmmmmmm

saolun kızlar yardımlarınız için,şuan farkettim ki hiç tanımıyormuşum ...

zaten 2 bayram gördüm,birde nişanda..hep telefonla görüşüyoruz uzak olduklarından..duaya gittiğini duymuştum ramazanda telefondan ama ,namaz kılıyomu onuda bilmiyorum..artık alışveriş merkezine gidiim gözüme takılır bişi heralde..fisfisfis

balcım yaptın demek canım tahinli kurabiyeyi,beğenmenize sevindim....
üstüne basarak söylediğime değmiş demek,yapan ve yiyen herkes çok beğeniyor gerçekten...

kızlar evet öyle uçuşan birşeyler istiyorum açıkcası...bakalım bu haftasonu da arayacağım...

ve aynalarımı hala yapıştırmadık iyi mi kaydirigubbakcemile3

cutecim evine daha önce gittin mi hiç canım ya da kocişin biliyordur
biblo falan alabilirsin...değişik aksesuar olabilir,duaya gidiyorsa
dua kitaplarının içine konduğu çantalar var dekoratif öyle bir şey olabilir...
ne bilim ya
bak marka city.nin ilk giriş kısmında ykm mi ne var işte orada süper ev için dekoratif objeler bulabilirsin...

balcım... teş.ederim canım... valla işe gelince insan dinlendiğini unutup başlıyor yine strese girmeyee((

adacım denicem bende ..haftasonu gidicezya bişiler yapıp gidicem..tart düşünüyordum yapmayı..kurabiyeden de mi yapsam acaba...ikisinide ilk defa yapıcam bal da ilk kez yapmış sanırım, inş. bnmkiler de tutar..

[Q

bal

evt ada walla üstüne basarak söylediğine deydi 10 puan aldım :))
ben yapıştırdım glsüne yollıyımda yayınlasın .)
sınav nasıldı??

hoşgeldin balcım..

doğrusun böcük...

h.b cutecimm

balcım... teş.ederim canım... valla işe gelince insan dinlendiğini unutup başlıyor yine strese girmeyee((

aman sen sağlam ol cnm herkez stresli..

adacım denicem bende ..haftasonu gidicezya bişiler yapıp gidicem..tart düşünüyordum yapmayı..kurabiyeden de mi yapsam acaba...ikisinide ilk defa yapıcam bal da ilk kez yapmış sanırım, inş. bnmkiler de tutar..

cute tavsiye ediyorum mutlaka yap
akşamada pizzayı yapıcam heralde
yemek yok :)

ada osmanbeye baktın mı abiye için
ben de biraz iriceneyim kuzenler de öleyiz ailecek
biz hep ordan bakarız çok şık kıyafetler var
her bedene göre
osmanbeyde metrodan çıkınca sağ tarfta bi sürü mağaza
var bi bak istersen

sağol gülsüncüm seninkileride gördüm şimdi
saatine bayıldım cnm
wc dekilerde çok değişik tarzım olmuş hepsi
sende güle güle kullan cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…