Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben kaçar kızlar
sağlık ocağına gideceğim rapor yazdırmaya
gelemezsem beni özleyin kızlarrr
ve dua edin güzel geçsin
kanaatim odur ki gelirim :)))))
allaha emanet olunuz

güle güle:gitme:

ohoo
çalışan bayanların sanırım derdı bu
bende hergun plan yapıom ya cok yoruluyorum yada iş yapayıp içim rahatetmıo

ben bunu cok beğendım ya
bı yerde görduydum bı marka adı aklıma gelmıo
ayy bugün de vakit geçmiyo yaa aaa

ayhhh bayılıcam şimdii akannehir bugün sabrımı deniyorlar yaa..
verdim dosyayı imalata her bölümden geldiler dosya yok,bakmıyolarki,biri yanlış yapmış geliyo saçma sapan sorular..deli oldum...akannehir

Adacım[/COLOR] oluyo bazen öyle bnmde hallerim,ama o biriken işler beynini çok meşgul ediyo insanın dimi..bnmde şimdi bi sorunum var halletsem rahatlıcam yani..
aynaları sormuştunya cnm daha öncede yazdık cvp..koridor olursa öle boşlukta çok havada kalırlar,altına ayakkabılık gibi bişi düşünüyorum ben varmıdı öle bişi sende ,hatırlayamadım...
böle komidin gibi bişi olsun altında anladın cnm sen.. yatak başınada güzel olur ,sitede vardı köşeye uygulamış yatak başının hoşuma gitti..
iş konusunda ah be cnm benim pek tanıdığım yok ki sana yardımcı olıyım buralar bana yabancı ( inşallah istediğin gibi iş bulursun sende ,böcük te ,isolde de...:Saruboceq:
[/COLOR]

ben nisanda doğdum en sevdığım ay
bebeğımde nısanda olsa keskemm

mok var gıbı aralıkta evlendık
o kadar dil döktum nisan olsun dıe
herıf delü

bu arada biz 4 kere salona gidip tarih erteledik normalde haziranda doğum günümde olcaktı
sonra temmuz sonra eylül derken nisan oldu

canım 16 şubat çıkmaya başladık.. 28 haziran söz, 11 ekim nişan.. 10 nisan düğün:)))

sadece düğün bir sanırım...

evt cnm sadece düğünü tutturmuşuk :)

bizde 15 mayıs çıkmaya başladık
30 aralık söz nişan hepsi bi arada

hee nişanlık rengi tutuyo ama

adacım bak bunu deme kistiyorum ,bi obje yanında olsun,çünkü kelebekler minik cnm...tek başlarına duvarda gösterişsiz kalır..

aayy canım nası tavuk çekii anlatamam..
bgn tavuk yapım..
şu poşet içinde hazır baharatlı olanlar varya satılıodu almıştım bakalım ilk defa denicem nası olcek.
ondan yapım yanına pilav yapım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…