aşk olsun balımm
okudum hepinizin önerilerini genelde düğünü kış olanlar giymiş yaz olanlar giymemiş.
gelinlikçim ayağın şişince ağrı yapabilir dedi bende aldım bir tane çorapta giysem mi giymesem mi bilemedim
aldım raporumu kızlar
şimdi işleme sokturtacağım sonra düğün için memlekete
öleeee
kızlar sinirim bozuldu yaa(( annem badanaya kalkışmış iki ablamda yakında oturuo i tanesi bile gidip yardım etmio ben uzağım zaten kadın yapayalnız uğraşıo
evet
bal varya atladığım bişi varmı diye döndüm o linkte gösterdiğin çoraplardan en baştaki jartiyer çorabını aldım bakalım olmazsa WC molası der çıkarıp atarım :)))
bu arada kuaföre gidiyorum düğün sabahı kuaförden çıkıp eve gelip gelinliği giyiyorum sonra fotoğrafçı sonra salon kuaförden direk fotoğrafçıya giden var mı???
canım kilotlumu aldın yoksa pantolon çoraplarında mı
kızlar sinirim bozuldu yaa(( annem badanaya kalkışmış iki ablamda yakında oturuo i tanesi bile gidip yardım etmio ben uzağım zaten kadın yapayalnız uğraşıo
ama annem onların her işine koşturuo...onlar camını bile silmiolar kadının bu kadar da olmaz ki.iki gündür doğru dürüst uyuyamıyorum sinirden((aradım az önce birini neden gitmion dedim annem istemedi dio istemezse istemesin kadın gel dermi dedim gitçem yarın dio
yarın işi bitmiş olacak zahmet etme dedim kapattım ne rahat insanlar yaa(
yok cnm bişi demedinde ondan
nasıl kendini rahat ediceksen öle yap cnm
ama çorapsız sanırımki ayakkabı nekdrda rahat olsa vurur bi yandan
açık ayakkabıysa ama sorun olmaz heralde..
neden cnm ablanları ara konuşsana sende
müsaitseler giderler neden gitmesinler..
canım normalde kuaför,fotoğrafçı, ev. ve salondur benim bildiğim ve uyguladığım...
sen enden gelinliğini evde giyiniceksinki???
aynen canım ben gidiyorum zaten kalırsam sadece 1 gece kalabiliyorum onda da bütün gün tamizlik yapoıyorum yazık ama değil mi???? onlda her an yanındalar bi boka yaradıkları yoknurdancım ve temizlik davası kız siz annemle kardeş misiniz yoksa?aynı dava onlarda da var kimse gitmek istemiyor ve inan bahaneleri de aynı hep annem gidiyor sen gibi olumunekankayizsmile
balcım müsaitler tabi müsait olmazlarsa zaten kızmam
rahat varken neden gidip iş yapsınlar dimi....
geçen daha bi ablam badana yaptı annem 2 gün kaldı onda yardım etti bu kadar düşüncesizler işte...tüller yıkanmış onu bile asmamış alt katında oturan ablam aşağıda rahat rahat oturuo o annem yukarıda mahvoluo kadıngitme:
balcım müsaitler tabi müsait olmazlarsa zaten kızmam
rahat varken neden gidip iş yapsınlar dimi....
geçen daha bi ablam badana yaptı annem 2 gün kaldı onda yardım etti bu kadar düşüncesizler işte...tüller yıkanmış onu bile asmamış alt katında oturan ablam aşağıda rahat rahat oturuo o annem yukarıda mahvoluo kadıngitme:
aynen canım ben gidiyorum zaten kalırsam sadece 1 gece kalabiliyorum onda da bütün gün tamizlik yapoıyorum yazık ama değil mi???? onlda her an yanındalar bi boka yaradıkları yok( annesine insan yardım etmez mi yaa_??
benim gelinlik kafadan yani üstten değil alttan giyiliyor bu sebeple baştan giyip kuafördeki saatler boyunca kırıştırmaya gerek yok die düşündüm
tabi bilemiyorum birde gelinliği oraya taşı bir sürü tantana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?