Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben gidince her seferinde temizlik yapıyorum eşim duyunca da sana mı kalmış dio 2 ablan var onlar yapsınlar dio sen uzaktasın dio gidince rahat etmen lazım onlar varken dio((

yok cnm bişi demedinde ondan
nasıl kendini rahat ediceksen öle yap cnm
ama çorapsız sanırımki ayakkabı nekdrda rahat olsa vurur bi yandan
açık ayakkabıysa ama sorun olmaz heralde..

kızlar sinirim bozuldu yaa(( annem badanaya kalkışmış iki ablamda yakında oturuo i tanesi bile gidip yardım etmio ben uzağım zaten kadın yapayalnız uğraşıo

neden cnm ablanları ara konuşsana sende
müsaitseler giderler neden gitmesinler..

canım normalde kuaför,fotoğrafçı, ev. ve salondur benim bildiğim ve uyguladığım...

sen enden gelinliğini evde giyiniceksinki???

nurdancım ve temizlik davası kız siz annemle kardeş misiniz yoksa?aynı dava onlarda da var kimse gitmek istemiyor ve inan bahaneleri de aynı hep annem gidiyor sen gibi olumunekankayizsmile

ayakkabı açık ayakkabı değil topuk kısmı ve burun kısmı kapalı ortası açık olanlar varya ondan
sağol balcım ilgin için

balcım müsaitler tabi müsait olmazlarsa zaten kızmam
rahat varken neden gidip iş yapsınlar dimi....
geçen daha bi ablam badana yaptı annem 2 gün kaldı onda yardım etti bu kadar düşüncesizler işte...tüller yıkanmış onu bile asmamış alt katında oturan ablam aşağıda rahat rahat oturuo o annem yukarıda mahvoluo kadın gitme:

canım normalde kuaför,fotoğrafçı, ev. ve salondur benim bildiğim ve uyguladığım...

sen enden gelinliğini evde giyiniceksinki???

benim gelinlik kafadan yani üstten değil alttan giyiliyor bu sebeple baştan giyip kuafördeki saatler boyunca kırıştırmaya gerek yok die düşündüm

tabi bilemiyorum birde gelinliği oraya taşı bir sürü tantana

nurdancım ve temizlik davası kız siz annemle kardeş misiniz yoksa?aynı dava onlarda da var kimse gitmek istemiyor ve inan bahaneleri de aynı hep annem gidiyor sen gibi olumunekankayizsmile
aynen canım ben gidiyorum zaten kalırsam sadece 1 gece kalabiliyorum onda da bütün gün tamizlik yapoıyorum yazık ama değil mi???? onlda her an yanındalar bi boka yaradıkları yok( annesine insan yardım etmez mi yaa_??

aynen canım vereliniortak

hadi ben varken gelmediler artık bende yokum kadın yapayalnız hiç mi üzülmüolar her aradığımda kadınnefes nefese yaa(çok kötüyüm

canım kzımakta haklısın.... ama inan herkes senin gibi düşünmüyor.... içleri rahat...

benimde kızkardeşim anneme giidince temizliğini yapar... ama 2 zillisi var.... onlarıda anacığımın başına bırakıp kendisi keyif yapar... her eve dönüşünde annemin pelti çıkmış olur, bende buna kızarım...

ya yazık tabii ama bak bizde şöyle teyzemler çok bilmiş emir vermeyi severler paçayı sıvamazlar ama kızı nişanlandığında beni çağırdılar yardıma zamanında doğum yapmış annemi çağırmış kuzenime annem bakmış hep ama kız isteme yaptılar diğer teyzenin haberi oldu o gitti kahve pişirdi bizim sözden 2 ay sonra haberimiz oldu mesela bu doğru mu?değil ama onlar böyle değişmez ki yıllardır bu böyle maalesef sözde kardeşler

bide anneme badana ne gerek ablamın çocukları yapıo ne badana yaptırıo ne yardım edio senin çocuğunun marifeti insan suçluluk duyar biraz dimi ama( hep arkalarını annem topluo onların kahve fincanlarını bikle yıkamaz onlar.kocalarına hizmet ettirirler anneme(( ben kıyarmıyım anneme kocama hizmet edecek haaa((ben ederim tabi doğru olan da bu

sen bilirsin ama o gün ev kalabalık olur sanırım... bence yanında götür ve kuaförde saçın yapıldıktan sonra giyin... makyajdan önce... direk fotoğrafçıya gidersin.....

nurdan bende abime kızarım annemi kullanıyor diye ben uzakta olan olarak herşeyine destek olmaya çalışırım. işin tuhaf yanı annemde kıymetim olmaz maalesef
gülsün senin belin nasıl oldu bu arada
adanormal bir hal bu aynısı bende de var. kıpırdayıveresim gelmiyor hele balkonumuz üşütüyor bile insanı esintisiyle oradan içeri giresim gelmiyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…