Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy hıc bişe deilde balayında denize giremessem balayım zehir olucak yhaa boshayallersmile

Kaçıncı günün oluyor bende birkaç kere tatilde yakalandım havuza girmedim denize girdim doya doya yüzdüm zaten suda gelmiyor ama cıkınca önlemi almak gerek ama kısların dediği adet olmadan hapla geöiktirebilirdin benimde balayıma denk gelicek muhtemelen ilaç alıcam eczaneden

kızlar tekrar söylüyorum
balayında havuza girdim , ondan sonraki bir ay çekmediğim sancı kalmadı
önce sistit sonra böbreklerimde ciddi iltihap
yaz günü insan tatilde denize havıza girmek ister tabi ama çok dikkat edin, ben çektim siz çekmeyin ..

bende iyiyim caspery öylle bakıyım size dedim nasılsınız diye.

coturnix canım zamanında sistitten çok çektim normalde bile üşüttüğünüzde olabilirsiniz berbat bişey dikkat edin.

evet caspersy hastayken mikrop kapma olasılığın çok yüksek hastalanırsan sakın denize girme!!!! bana doktor kesin yasak koydu hasta olmasam da girmemelisin dedi....
hele hastayken kesinlikle ne havuza ne denize girme canım 2 gün eğlencen diye 6 ay sancı çekme sonra

spit hoşgeldin..

sistit konusumu aman bende çook çektim mahvoldum geçen kış,inşallah bu kış olmaz bişi..artık servise tövbe ettim zaten üşütmem heralde yollarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…