çikolata ve kuruyemiş çeşitleri boğa gibi koşturuo valla adamları ))ne yemek yapcan bakmm
delikafadulden
kocacm çikolatayı falan pek yemez ama hemen dolaba koşuyo çikolata almaya hehehhe
delikafadulden
balcım bu kadar detayını bilmiodum ama seksin her derde deva olduğunu biliodum:))))))
annemi hep kızdırırdım anne bak 2012 de kıyamet kopçak evlenemeden ölcem açılmamış paket gibi die:))
annem aradığımda bazen dio hadi açıldın artık bende diom artık ölsem de gam yemem:)))
balcım bu kadar detayını bilmiodum ama seksin her derde deva olduğunu biliodum:))))))
annemi hep kızdırırdım anne bak 2012 de kıyamet kopçak evlenemeden ölcem açılmamış paket gibi die:))
annem aradığımda bazen dio hadi açıldın artık bende diom artık ölsem de gam yemem:)))
çikolata ve kuruyemiş çeşitleri boğa gibi koşturuo valla adamları ))
bi gün fındık verdim 1 kase dio ki al önümden bende diom neden öyle dio.
ye ye diom kilo yapmaz bu kadarcıktan bişi olmaz
bana değil olan sana olcak dedi:)))))
heee iyiyim:))
bu akşam yemek yapçam
yeni denemeler
bide şarap alcam sonra oturup film izlicem
sıkılırsam cam silerim gerçi daha yeni sildim ama olsun:))))pimapen çabuk kirlenioı ya:)bi çamaşır suyu tamamdır:))
kız böcük şimdi anladım
sen niye hastalanmıyon,yaşlanmıyon..
test edildin artık seni gidi seni....:jeyyar:
iadeli taahhütlü iade deriz biz:)))delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ok canım bende ciddiyim artık:))))
nerede buluşuruz anacım ne yapar ne ederiz bize gelin :))) cisilleri de çağırırız :)
olur canım ne iyi olur valla:))))) anaaam ne güzel pasaklı geliiii bursayı fethetmeye:)nurdan yola çıkmadan haberleşirirz şekercim ben cep telefonumu veririm senin numaranı kaydederim haberleşiriz mutlaka Şeniz
yanı
dızı cekıom dıe lafe etmezsınız artık
aksama cekmez farz oldusempatiksalakcinni
iadeli taahhütlü iade deriz biz:)))
allaha şükür ikinci el olduk artık:))
dünyanın bu nimetini görmeden gitseydim gözüm açık giderdi:)
yok akşam çamaşır suyuyla yıkandım hormonal dengem bozuldu herhal:))nurdann nolıy nan sana
çamaşır suyu mu ıctın
cute almina yı tavsiye ederim çok güzel şarap hem fiyatın da çok uygun :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?