Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

saat 21 de cıkcamda eve gtcemde 21:30da
yemek yapcamda yıycemde
meyve dondurma faslı bıtcekte
nevresımlerı topla katla kaldır yapcamda

ölem ben yaa

Sekerler selam,
Bu saat size kavusmak icin telden girdim. Kinami atlattim sukur. Cok guzel oldu. Haberler vereyim herkeslere dua edin bana darisi dugune.

günaydınlaaar...

daha sabahtan çok yoruldumm akannehir

sabah 4:30 da kalktım ..akşamdan tariflerin sayfasını açmıştım..pc açık bırakmıştım..aman bi baktım pc kapanmış ve net yok akannehir kocişi kaldırdım sabah ayazında dedim net yok bak şuna :)
kalktı dio var, gelmiş onu uyandırırkene bu kez yine tarifleri aradım..akıllı kafam tüm toplanan tarifler iş yerindeydi :S başlayana kdr 5 oldu çoktaan..
tahinli kurabiyeyi yaptım 1,5 tepsi oldu o yüzden pişmesini bekledim..
bu arada erikli tartın hamurunu yaptım dolaba koydum bekledi yarım saat ..onuda yaptım..
inşallah güzel olmuşlardır..kurabiyeleri anlayamadım biras fazla pişmiş
umarım tartı da kalıbından çıkarabilirim,ilk kez denedim hepsini sorun yaşıcam mutlaka ,tek eşime sunsaydım problem değildi de napayım artık..
sonra valizleri toparladım,duş aldım işe geldim...

love de yazmış ne güzel..inşallah düğünüde güzel geçer..

Son düzenleyen: Moderatör:
bende kilo alırken göbek ve basenden totodan alıyorum ama az biraz kilo versem yüzüm kaşık kadar kalıyo çok kötü oluyor

evet balcım serdim yazlıkları denedim hepsini bir bir, olmayanları ayırdım dolabım bomboş kaldı :gitme:

en son bunu yazıyordum ama gitmedi şimdi bi baktım mesajlar yooook

kızlar gelmicekmiş yazılanlar 3 gun önceye dönduk
bdaa yazm bari haftaya annemler geliii

ayy öyle korktum kii...
patroncuk odaya bi girdii
caspersyyy..
55,000 liralık iş senin yüzünden gitti diye
baktm ettim evraklara dedim benlik deilmiş..
Allah'm nasıl panik oldum anlatamamm

şirket genelinde olan ve alışık olduğumuz adaletsizlik artık bizim departmanada yansıdı
yaklaşık 15 gündür bu konu üzerinde konuşuyorum müdürüm ile ,
oda eylülü bekle diyor.
bu arada benim maaşıma zam yapılmıyor ama departmana yeni bir eleman geliyor falan fila n.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…