canım bende robotun dediği gibi yapıyom...
ohh ohh gez tabi... off yaa bende haftalardır eve tıkıldım kaldım.. aslında yarın akşam eşim izinli diye benim spor salonuna berber gidip yüzcektik.. saunaya gircektik ama... planlar suya düştü ya... off offf....
hehee... valla kadın diycekki ay bunu ne çenebaz arkadaşları var yaaa.... ::)
canım bende robotun dediği gibi yapıyom...
ohh ohh gez tabi... off yaa bende haftalardır eve tıkıldım kaldım.. aslında yarın akşam eşim izinli diye benim spor salonuna berber gidip yüzcektik.. saunaya gircektik ama... planlar suya düştü ya... off offf....
hehee... valla kadın diycekki ay bunu ne çenebaz arkadaşları var yaaa.... ::)
evde yapın saunayı terleyin :roflol::roflol:
canım allah kavuştursun..robotçum bugün çok yogundum bi türlü cevap veremedim canım tatlım eşim 6 aylık asker 5 ayı kaldı hayırlısıyla ekim sonu geliyo
evde yapın saunayı terleyin :roflol::roflol:
işte geldim burdayım nasılsınız?
haftaya gidersiniz tatlmm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kesinlikle haklısın canm)))
ne var evde sen koş o arkandan koşsun ,koşturun terleyin ,ardından bi de başka türlü terlersiniz al sana sauna :roflol:canım allah kavuştursun..
delüüüükaydirigubbakcemile3
robotçum bugün çok yogundum bi türlü cevap veremedim canım tatlım eşim 6 aylık asker 5 ayı kaldı hayırlısıyla ekim sonu geliyo
yok patatesin yanında başka gıdalar da olan ..sadece patates diyeti hem sağlıksız hem de güçsüz bırakır çok zor olur yapma kkrobotcuğum,şekercim sen bu patates diyetlerinden hangisini yaptın? sadece patates yenileni mi yoksa patatesin yanında başka gıdalar da olanını mı?
ah canım robotcum senden benim gözümde tüttün kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım... valla robota laf yetiştiriyoruz iştee...işte geldim burdayım nasılsınız?
ne var evde sen koş o arkandan koşsun ,koşturun terleyin ,ardından bi de başka türlü terlersiniz al sana sauna
hoşgeldin canım... valla robota laf yetiştiriyoruz iştee...
hee oldu canım.... bu sıcakta valla hiç çekilmiyo o koşturmaaa
sağol tatlım hayırlısıyla inşallah opuyorumnanaktancanım allah kavuştursun..
delüüüükaydirigubbakcemile3
ne var evde sen koş o arkandan koşsun ,koşturun terleyin ,ardından bi de başka türlü terlersiniz al sana sauna :roflol:
allah kavuştursun daha yeni gitti desene ...nerde kalıyorsun annenlerde mi
ondan zaten geldim hemencik buraya
gulsunn sen şimdi nasılsın?kalp için ilaç flan kullanıyor musun?
robot sen gittikten sonra dedikodunu yaptık okudun mu geçmişi?
ondan zaten geldim hemencik buraya
gulsunn sen şimdi nasılsın?kalp için ilaç flan kullanıyor musun?
robot sen gittikten sonra dedikodunu yaptık okudun mu geçmişi?
hoşbulduk canım adım gamze yerimseniben
canım zaten 12 yıl önce benim kalp kapağım değiştirilmişti... yıllardır zaten ilaç kullanıyorum ama 2 tane daha eklendi o olaydan sonraa.:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?