sırnaşık şey
iyi olmuş canmm
ne yemek yapcan bakım)))
canım önceden sardığım yaprak sarmalarım vardı dondurucuda... onalrı yaparım akşam.. etli bezelye yaparım...tarhana çorbası yapayım diyorum.. yada ezogelin... hazır değil ama .. kendi elceğizlerimle... ee islim kebabım kalmıştı.dolaba koydum.. birşey oılurmu acaba yaa.. ondan da ikram etsem... yarın akşamda pilav salata ve biraz patates kızartırım.. ee daha olsun:)))
tatlı olaraktan da dolgu kek:))
selam bayanlar , mr sonucumu gösterdim doktora boyun fıtığı çıktı mafoldumben 14 gün 1 er saat fizik tedavi verdi..2 doktora gösterdim biri boyunluk tak dedi,diğeri gerek yok sadece yolculuklarda tak dedi anlamadım başka doktoradamı gitsem acep off
canım yaa çok geçmiş olsun... bence iyi bir doktor bul ve ona git... bu dikkat edilmesi gereken bir konu... inş. fizik tedavi iel atlatırısn canım...selam bayanlar , mr sonucumu gösterdim doktora boyun fıtığı çıktı mafoldumben 14 gün 1 er saat fizik tedavi verdi..2 doktora gösterdim biri boyunluk tak dedi,diğeri gerek yok sadece yolculuklarda tak dedi anlamadım başka doktoradamı gitsem acep off
tamam canım beklerim:)))tarhana yap da ben de geleyim :icecream::icecream:
tamam canım beklerim:)))
gelirim bak sengözlerimebaksanab:roflol: kayınvaliden benim çenemden erkenden yolcu yolunda gerek diyerek çıkıp gider işte fenamı :roflol:
ayy yok canım.... severim kayınvalidemi... gitmez oo öyle hemen.... sessiz sesszi dinler seni:)))
emin misinşakkıdı:roflol:
canım önceden sardığım yaprak sarmalarım vardı dondurucuda... onalrı yaparım akşam.. etli bezelye yaparım...tarhana çorbası yapayım diyorum.. yada ezogelin... hazır değil ama .. kendi elceğizlerimle... ee islim kebabım kalmıştı.dolaba koydum.. birşey oılurmu acaba yaa.. ondan da ikram etsem... yarın akşamda pilav salata ve biraz patates kızartırım.. ee daha olsun:)))
tatlı olaraktan da dolgu kek:))
selam bayanlar , mr sonucumu gösterdim doktora boyun fıtığı çıktı mafoldumben 14 gün 1 er saat fizik tedavi verdi..2 doktora gösterdim biri boyunluk tak dedi,diğeri gerek yok sadece yolculuklarda tak dedi anlamadım başka doktoradamı gitsem acep off
gelirim bak sengözlerimebaksanab:roflol: kayınvaliden benim çenemden erkenden yolcu yolunda gerek diyerek çıkıp gider işte fenamı :roflol:
kesinlikle evt... tecrübe edilmiştir:)))
sabırlı kadınmış ozaman:roflol: bakalım bana kaç daakika dayanacak:roflol:
kız niye
senin gibi akıllı uslu
bi çarliston biberle iy sohbet edilir)))sırnaşık şey
sabırlı kadınmış ozaman:roflol: bakalım bana kaç daakika dayanacak:roflol:
güzellerr
taze fasülye şöyle pişiriliyo dimi?
salça kavuruyon
soğan kavuruyon
sonra fasülyeleri ve domates rendesi koyup kavuruon
sonra da su ekliyon dimi??
geçen haftadan beri bi pişiremedim
fasülyelerimi ya
her gün bi yere gittik yemeğe)))
valla denemek lazım tabi... ama kayınvalidem ö yle etliye sütlüye karışmayan mülayim bir kadındır kız.... sadece fikrini söyler...:))
önce soğan kavur ..sonra domatesleri at ...sonra salçayı koy kavur ...sonra fasulyeleri.sonra da su ..ben böyle yapıyorum ..
ohhh utanmadan sylüyor bir de her gün gezdik diye kaydirigubbakcemile
güzellerr
taze fasülye şöyle pişiriliyo dimi?
salça kavuruyon
soğan kavuruyon
sonra fasülyeleri ve domates rendesi koyup kavuruon
sonra da su ekliyon dimi??
geçen haftadan beri bi pişiremedim
fasülyelerimi ya
her gün bi yere gittik yemeğe)))
en mülayimini bile çileden çıkartacak kapasitem var benim ulennn daha bunu anlayamdınmı kaydirigubbakcemile3:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?