Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sırnaşık şey
iyi olmuş canmm
ne yemek yapcan bakım )))

canım önceden sardığım yaprak sarmalarım vardı dondurucuda... onalrı yaparım akşam.. etli bezelye yaparım...tarhana çorbası yapayım diyorum.. yada ezogelin... hazır değil ama .. kendi elceğizlerimle... ee islim kebabım kalmıştı.dolaba koydum.. birşey oılurmu acaba yaa.. ondan da ikram etsem... yarın akşamda pilav salata ve biraz patates kızartırım.. ee daha olsun:)))
tatlı olaraktan da dolgu kek:))

selam bayanlar , mr sonucumu gösterdim doktora boyun fıtığı çıktı mafoldumben 14 gün 1 er saat fizik tedavi verdi..2 doktora gösterdim biri boyunluk tak dedi,diğeri gerek yok sadece yolculuklarda tak dedi anlamadım başka doktoradamı gitsem acep off

tarhana yap da ben de geleyim :icecream::icecream:

geçmiş olsun zaten hep öyle olur ..birinin dediğini öteki tutmaz ..oldu olacak bir doktora daha git de kesin olsun ..emin olmuş olursun ..ben tek doktora güvenmem ciddi konularda ...gerçi sen de 2 taneye gitmişsin ama ikisi senin kafayı iice karıştırmış ohaoldumsmile

canım yaa çok geçmiş olsun... bence iyi bir doktor bul ve ona git... bu dikkat edilmesi gereken bir konu... inş. fizik tedavi iel atlatırısn canım...

tarhana yap da ben de geleyim :icecream::icecream:
tamam canım beklerim:)))

hmmm
ellerine sağlık canm yeter kız daha ne olsunn

canm çok geçmiş olsnn Allah acil şifalar versinn

gelirim bak sengözlerimebaksanab:roflol: kayınvaliden benim çenemden erkenden yolcu yolunda gerek diyerek çıkıp gider işte fenamı :roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

güzellerr
taze fasülye şöyle pişiriliyo dimi?
salça kavuruyon
soğan kavuruyon
sonra fasülyeleri ve domates rendesi koyup kavuruon
sonra da su ekliyon dimi??

geçen haftadan beri bi pişiremedim
fasülyelerimi ya
her gün bi yere gittik yemeğe )))

önce soğan kavur ..sonra domatesleri at ...sonra salçayı koy kavur ...sonra fasulyeleri.sonra da su ..ben böyle yapıyorum ..
ohhh utanmadan sylüyor bir de her gün gezdik diye kaydirigubbakcemile

valla denemek lazım tabi... ama kayınvalidem ö yle etliye sütlüye karışmayan mülayim bir kadındır kız.... sadece fikrini söyler...:))

en mülayimini bile çileden çıkartacak kapasitem var benim ulennn daha bunu anlayamdınmı kaydirigubbakcemile3:roflol:

önce soğan kavur ..sonra domatesleri at ...sonra salçayı koy kavur ...sonra fasulyeleri.sonra da su ..ben böyle yapıyorum ..
ohhh utanmadan sylüyor bir de her gün gezdik diye kaydirigubbakcemile

tamam tatlm böyle deneyim
ayy niye utanacakmışım
taktım koluma kocişimi
gezdik bi güzel misafir olduk )))

canım bende robotun dediği gibi yapıyom...
ohh ohh gez tabi... off yaa bende haftalardır eve tıkıldım kaldım.. aslında yarın akşam eşim izinli diye benim spor salonuna berber gidip yüzcektik.. saunaya gircektik ama... planlar suya düştü ya... off offf....

en mülayimini bile çileden çıkartacak kapasitem var benim ulennn daha bunu anlayamdınmı kaydirigubbakcemile3:roflol:

hehee... valla kadın diycekki ay bunu ne çenebaz arkadaşları var yaaa.... ::)

robotçum bugün çok yogundum bi türlü cevap veremedim canım tatlım eşim 6 aylık asker 5 ayı kaldı hayırlısıyla ekim sonu geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…