canım benim.. sağol... anıtkabir planlarımızın içinde..:))denizimiz yok ama başkente de bekleriz kızlar)))
ee sıcak tbı olcako kadar . ama bu sene nısanda cok sıcak degıldı ızmır hatta hıc olmadıgı kadar serındı bıle.
kız ben denız olmayan yerde yasayamam gıbı gelıyo. denızsız yerde olmak cok zor. hanı suyanıu giremesem bıle sole kenarında bı gezmem yeter. ankara ya 1 kere geldım. cok gezme fırsatım olmadı zaten. ole kızılay felan gezındık.
canım benim.. sağol... anıtkabir planlarımızın içinde..:))
canım biz 18 nisanda ordaydık... o hafta sonu boyuncada gezdik.. şirince .. selçuk... ve ben askılı ile gezdim ve bronzlaştım.. biz döndükten sonra da hava soğumuş:))
cute ben cevap vereyim bakırköy pazarı cumartesi günü ama sabah erken git yoksa hınca hınç oluyo.
canım ee sen ankaralı olarak heryerini ezbere bilmen gayet normal... ama ikimizde görmey çok istiyouz...ayy gülsün anıtkabir
lise ve üniversite döneminde o kadar çok fotoğraf çekimine gittik ki Anıtkabir'e
ezberledim neredeyse tavan süslemelerini
yer süslemeleri
aslanlı yol
Atatürk müzesi
)))
hoşgeldin canım.. iyiyiz valla.. sen nasıl oldun canım..kızlar nabersiniz ? Ada 'nın kayınvalidesi mi vefat etmiş ,arıyım bari...
canım ee sen ankaralı olarak heryerini ezbere bilmen gayet normal... ama ikimizde görmey çok istiyouz...
hoşgeldin canım.. iyiyiz valla.. sen nasıl oldun canım..
evt yaa.. dün aradımda öğrendim...
inş. canım yaa...inş gelirsiniz gülsüncüümm...
cnm dün işim çoktu yordum kendimi yetişsin die çok ağrım oldu ,iğneyi yedim yine...bugün fizik tedavi başlıcak bakalım...saol canım bnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?